!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
...ale się rozpisałyście a ile cudeńkich ciuszków... 😁
Gratuluję odbytych wizyt!
Chmurka następnym razem powiedz mamie, że dziecko w pierwszych miesiącach widzi tylko odcienie szarości i w dodatku bardzo niewyraźnie...
Pokój mojej gwiazdy skończony 😁 wszystko przyszło ekspresem, córeńka zachwycona efektem końcowym więc i mama szczęśliwa.
Mąż pyta gdzie teraz malujemy więc chyba będę kuła żelazo póki gorące i poproszę o kuchnie, hahaha.
Ja od początku wkładałam body przez główkę dziecka.
...a co do korony, to mnie od początku wkurza taktyka rządu a te "odmrażanie gospodarki" (choć zaczęli od wpuszczenia do lasu 🤣) w moim odczuciu jest dyktowane zbliżającymi się wyborami; pisać więcej chyba nie ma co, szkoda czasu i nerwów...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 23:14
Krokodylica, Annia lubią tę wiadomość
-
Ancys gratuluję udanej wizyty.
Macie typy na imię?
Mądrze piszesz.
W ogóle w większości Twoich postów odnajduję także swoje myślenie.
Jaśmina mówisz że odpuściły Ci wymioty?
Mnie wczoraj wieczorem tak zdarło że brak słów. Serio dobrze że dobiegłam do kibla i nie obrzygałam całego salonu.ancys85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Ancys gratuluję udanej wizyty.
Macie typy na imię?
Mądrze piszesz.
Mnie wczoraj wieczorem tak zdarło że brak słów. Serio dobrze że dobiegłam do kibla i nie obrzygałam całego salonu.
Współczuję wymiotów. 🥺
a co do imion to miała by Blanka u mnie 😂 a teraz moje dziecko pokrzyżowało mi plany, ale z męskich podobają mi się Fili, Marcel, Kajetan, Borys, Leondzisiaj mój chłop wraca to zobaczymy na co on wpadł
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ancys gratuluję udanej wizyty.
Macie typy na imię?
Mądrze piszesz.
Mnie wczoraj wieczorem tak zdarło że brak słów. Serio dobrze że dobiegłam do kibla i nie obrzygałam całego salonu.
Dziękuję Ci bardzo 😘 Miód na moje serce...
Imienia nie mamy, dosłownie na nic nie mogę się zdecydować...chyba na porodówce będziemy wybierać, haha
Ostatnio wpadł mi do głowy Jacuś i Leoś a mąż jak przychodzi z pracy wita się z dzieciaki i pyta jak Jorguś, ale już powiedziałam że może zapomnieć o tym imieniu 🤣😝Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ancys, gratki z udanej wizyty ☺
Mąż mnie zabije, wczoraj kupiłam z allegro ubranka a dzisiaj że smyka 🤦 ale przynajmniej 1 rozmiar będę już miała, jeszcze tylko muszę kupić jakieś body z krótkim rękawem. Myślicie że po 6 pajacyków, bodziaków krótki i długi, spodenek/półśpiochów starczy z jednego rozmiaru? I czy warto też w takich ilościach kupować 56? I powiedzcie jak że skarpetkami? Jaki rozmiar, ten najmniejszy 13?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2020, 08:56
ancys85 lubi tę wiadomość
-
Domi hehe no Blanka to nie będzie.
Mi się podoba Kajetan, mój mąż bardzo lubi to imię, ale że ktoś tam z rodziny pierwszy nazwał tak syna to odpadło.
Jorguś? A od czego to skrót?
Moja córka ostatnio mówi przez telefon do dziadzia (mojego taty) że jej braciszek będzie miał na imię Maksio. Na co mój tato "taaak? Ooo Maksymilian" a ona foch i obrażona na dziadzia, że Maksio a nie Maksymilian hehei tłumaczę jej że tak samo ona jest Zuzanna a skrót Zuzia. To się obraża że ona jest Zuzia a nie żadna Zuzanna. 😂
ancys85, Jaśmina, Ptysio, joana, AHope, Chmurka, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Proszę o kciuki, godz. 14 - połówkowe. Stres już się włączył, nawet mi się śniło
że nie było tego lekarza co mi robił 1 prenatalne, robił mi ktoś inny i było takie szybkie i beznadziejne. Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie na te kilka godzin
ancys85, Jaśmina, Ptysio, Krokodylica, Ounai, Asia000, Annia, Dave87, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Ja polecam dolce sonno mają swoją stronę i na allegro też sprzedają. Super wyglądają te ubranka.Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt!!
Ja czekam na 4 paczki i nie ma w nich nic dla maluszka. W weekend otworzę wszystkie worki próżniowe i sprawdzę stan ciuszków i raczej na bieżąco będę kupować. Teraz oszczędzamy, bo za 3 tygodnie wchodzi ekipa do robienia ogrodu i kosztuje to masę pieniędzy. A jeszcze mój mąż wspaniałomyślnie chce zamówić hotel na wakacje...ancys85 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Domi hehe no Blanka to nie będzie.
Mi się podoba Kajetan, mój mąż bardzo lubi to imię, ale że ktoś tam z rodziny pierwszy nazwał tak syna to odpadło.
Jorguś? A od czego to skrót?
Moja córka ostatnio mówi przez telefon do dziadzia (mojego taty) że jej braciszek będzie miał na imię Maksio. Na co mój tato "taaak? Ooo Maksymilian" a ona foch i obrażona na dziadzia, że Maksio a nie Maksymilian hehei tłumaczę jej że tak samo ona jest Zuzanna a skrót Zuzia. To się obraża że ona jest Zuzia a nie żadna Zuzanna. 😂
Krokodylica od Jorg (imię niemieckie) odpowiednik naszego Jerzego, ponoć na Śląsku spotykane 😂
Moja córka mówi, że w brzuchu mamy jest lala. Jak powiedziałam, że będzie chłopczyk, to mi odpowiedziała- nie lala, więc się teraz śmiejemy, że będzie lala z siusiakiem 😂 -
Krokodylica wrote:Ancys gratuluję udanej wizyty.
Macie typy na imię?
Mądrze piszesz.
To Ci współczuję tych wymiotów. Ja już wolę zgagę, bo tak nie wymęcza organizmu, chociaż dzisiaj też przez nią nie spałam.
Co do imienia to już tu pisałam, że my wybraliśmy Julian i wszyscy tak już o nim mówią.
Leeila ja posłuchałam swojego męża i nie rozmawiam z teściową o wyprawce. Jaki ja mam teraz komfort psychiczny, a teściowa tylko odbiera kolejne paczkibo mieszka na dole i zanim ja zlecę na dół to już ma paczkę w rękach, ale się trzyma i o nic nie pyta.
Leeila26, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Audrey wrote:Ancys, gratki z udanej wizyty ☺
Mąż mnie zabije, wczoraj kupiłam z allegro ubranka a dzisiaj że smyka 🤦 ale przynajmniej 1 rozmiar będę już miała, jeszcze tylko muszę kupić jakieś body z krótkim rękawem. Myślicie że po 6 pajacyków, bodziaków krótki i długi, spodenek/półśpiochów starczy z jednego rozmiaru? I czy warto też w takich ilościach kupować 56? I powiedzcie jak że skarpetkami? Jaki rozmiar, ten najmniejszy 13?
Audrey ja planuję z rozmiaru 56 mieć 5 kompletów, najwyżej będę dokupywać. A 62 to już ilość nieograniczona, ile kupię - tyle będę miała. W 62 na pewno dlużej pochodzi, gdzieś do 3 miesiaca. Trzeba brać pod uwagę, że takie maleństwo można nawet ze 4 razy na dobe przebierac.. jak się trafi egzemplarz ulewający albo jakaś kupka po pachy. 62 na krótki rękaw nie kupuje wcale, to będą miesiące zimowe, wydaje mi się, że niewykorzystam. Co do skarpetek, ja mam 13 i jakieś mini bezrozmiarowe, ale pewnie na początku wszystkie będą ciut za duże, bo dzidzia ma stopkę ok. 10cm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2020, 09:48
-
Dzień dobry w czwartek 😊
Kochane. Gratuluję udanych wizyt! I mocno trzymam kciuki za dzisiejsze. I czekamy na kolejne super wiesci i piękne zdjęcia maluszków 😊
Wchodzimy w 23 tydzień ☺
Wczoraj na wieczór pierwszy raz wyczulismy czkawke u Malutkiej 😍 nie jestem pewna, ale pukała tak rytmicznie dłuższą chwilę, aż brzuch podskakiwal 😉
Pamiętam z Synem to uczucie, pod koniec było naprawdę często, mam nie jeden filmik nagrany z jego czkawką w brzuchu. A jeden równo 20 godzin przed narodzinami.. ahh.. 😍
Ja bodziaki wkładane przez głowę to miałam w szpitalu nawet 😉 inne dzieci pajacyki a my body i półśpiochy 😉
Ancys, u nas Syn również był nastawiony, że w brzuszku rośnie brat. Jak mu powiedzieliśmy, że będzie miał siostrzyczkę, dziewczynkę, to powiedział: nie! Chłopak!
Ogólnie miałam wrażenie , że jest na nas obrażony o to...
Teraz juz trochę lepiej, dobrze, że jest jeszcze trochę czasu 😉
ancys85, Ounai, Asia000, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Wizytuje ktoś jeszcze dzisiaj, czy jestem sama? 🤔
-
Ale mnie ten dopegyt poniewiera.. rano wstaje z cisnieniem 135/80.biore lek i po ok.1,5h mam zjadz.. czuje sie tak zle,ze musze sie polozyc na jakies pol h (drzemie wtedy) i po zmierzeniu mam 115/75. Dla mnie najwyrazniej to za niskie cisnienie ale moj tata (chory na nadcisnienie) mowi,ze poki organizm sie nie przyzwyczai do lekow to tak sie moge czuc
bleh.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ancys super pokoj 🥰
Gratki za wizyty 😘 u mnie wczoraj byl ostatni dzien dupka, mam lekki stresik 🙂 ale lekarz wie co robi...
U mnie dziś ma byc paczka z 51015 i lidla. Wszystko dla Adasia. Tylko w lidlu wzielam 2pak stanikow do karmienia.
Czekam jeszcze na paczke z hm. Z majtkami dla mnie, spodzenki i komplet dla synusia.
Zaczelam rozglądać sie za elektryczną niania. Macie jakies polecone z funkcja obrazu??
Kciuki za dzisiejsze wizyty ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2020, 10:16
ancys85 lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.