!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ata najważniejsze, to się nie stresować. Nie koniec świata, musisz poszukać innego lekarza
wiem, że łatwo się mówi ale nie ma innego wyjścia, każda z nas to może spotkać, a niektóre już spotkalo. U mnie póki co wizyty normalnie, ale liczę się też z opcją zmiany lekarza w razie czego.
Ja już w Krakowie, jeszcze 55 minut do wizyty 😁 mam nadzieję, że wejdę punktualnie 👍
My mamy 14 sierpnia 11 rocznicę związku, a 26 lipca 6 rocznicę ślubu. Absolutnie wolę, żeby dzidzia była ,,porocznicowym" prezentem
Ptysio, Ounai lubią tę wiadomość
-
Joanna- piękne ubranka, widzę że poszłaś w pastele 😁
ata sytuacja stresująca ale nie bez wyjścia więc postaraj się nie denerwować;
na pewno jakoś się wszystko poukłada.
Ja nastawiam się na poród na końcówkę sierpnia, ale u mnie będzie cięcie więc łatwiej wszystko zaplanować.
Syn jest z lipca, bobo z sierpnia (???) a mąż z września...już się cieszę na te comiesięczne urodzinowe imprezy 😂😋 -
Joana, piękne ciuszki. Moje będą w przyszłym tygodniu, zamówiłam też pieluszki tetrowe, muślinowe, bambusowe, kocyk bambusowy i okrycie kąpielowe bambusowe ☺
My też w tym roku 4 rocznica ślubu. We wrześniu 17. A na 15 termin porodu 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2020, 13:47
Pogoda, Ptysio lubią tę wiadomość
-
pap86 wrote:Krokodylica nic wczoraj nie mowilas o tych kluciach
A w poprzednich ciazach cos takiego mialas? Ja nie kojarze u siebie. Mnie za to jak kichne (a jestem alergiczką) lapie bol po boku macicy(tak jak by na wiezadle) ale okropne uczucie. Zgina w pol
Dziewczyny czekamy na dobre wiadomosci z wizyt. Zadnych skaracajacych szyjek!!!
No nie pisałam bo ja z tych nie uskarżających się.
Właśnie z poprzednich ciąż nie kojarzę nic takiego. W pierwszej ciąży leżałam dwa razy w szpitalu z powodu twardnień brzucha. Miałam skurcze ale szyjka trzymała. -
My już po ❤️❤️ zdrowa dziewczynka, nie stwierdzono nieprawidłowości, wszystko dobrze.. kamień z serca, tak się cieszę ☺️☺️ mamy 430g, ułożenie główkowe
Nie umiem z tel wrzucać zdjęć 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2020, 14:49
Jaśmina, AHope, ancys85, Pogoda, Audrey, Ounai, Krokodylica, erre, Asia000, Dave87, Domi1995, pap86, Evva, maja2024, edka85, Natalii lubią tę wiadomość
-
Chmurka wrote:Leeila dzidza śliczna;) super że wszystko dobrze;) ale widać Twoje dane na zdjęciu;)
Faktycznie 👍 z wrażenia chyba..😂 ale tylko imię i nazwisko 😂 bo to nie jest nawet fragment peselu, nie wiem co to.Chmurka lubi tę wiadomość
-
Leila, śliczna księżniczka 😍
Ptysio, może i tak 😀
Chmurka, chyba do Ciebie bo tak kojarzę że z Tobą rozmawiałam o śpiworkach z jukki 🤔 że myślałaś nad tymi z 5-10-15 bo mają suwak. Właśnie robiłam listę życzeń na jukki, te spiworki nie są tylko na napy u góry tylko śpiworek jest z suwakiem naokoło ☺Leeila26, Chmurka, to_tylko_ja lubią tę wiadomość
-
My mamy w czerwcu 4 lata po ślubie i 13 lat razem A w lipcu kończę 28 lat.
Chmurka, Dave87 lubią tę wiadomość
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Leeila super wieści i piękne zdjęcie.
Ja ostatnio miałam 6 rocznicę ślubu ale stary oczywiście nie pamiętał.
Ja po wizycie. Szyjka długa, nawet jak to określił lekarz: bardzo długa. Łożysko się podniosło, jest około 3cm od szyjki. A te kłucia to infekcja, mimo że wydzieliny nie ma dużo ale infekcja jest. Dostałam clotrimazol.Ptysio, Chmurka, Leeila26, Jaśmina, erre, Pogoda, Asia000, maja2024, joana, Natalii, ancys85 lubią tę wiadomość
-
Kroko super!! Infekcja lepsza od skracającej się szyjki 👍 Faktycznie, ja też przy grzybicy miałam takie kłucia. Szyja niech trzyma nadal tak jak powinna do samego końca! 😉
Krokodylica lubi tę wiadomość