!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
O, dzięki
To ja mogę podrzucić Oficjalny sklep Carter's OshKosh na allegro, zerknijcie sobie. Piękne rzeczyOunai lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Dziewczyny jakie miałyście przeciwciała przeciw Toxoplasmosie w I trymestrze? Czy jeśli były ujemne to której lekarz teraz zlecił powtórkę?
U mnie w I trymestrze IgG 131, IgM ujemne. W drugim trymestrze IgG 108, IgM również ujemne. Pomimo, że mam przeciwciała i tak lekarz kazał powtórzyć badanie.. -
Skąd zamawiane ?
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Dave87 wrote:Skąd zamawiane ?
5-10-15
Chmurka, ja mam połówkowe jutro. Będzie 21+6Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 19:13
Chmurka lubi tę wiadomość
-
Leeila26 wrote:5-10-15
Chmurka, ja mam połówkowe jutro. Będzie 21+6
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Dave87 wrote:Czyli rozmiarowka 56 to 62 ?
Nie wszystko. Mam na myśli tą serie z owocami, np. to body ,,a ja rosnę i rosnę" jest na 62, wygląda na 68. Ale ogólnie dziewczyny pisały wcześniej, że 5-10-15 wychodzi większe. Chodzi głównie o to, że nie ma strachu brać 56, bo nie jest malutkie.
Audrey z szafy-miki? Też mi się podoba pare rzeczy właśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 19:18
-
Leeila26 wrote:kolejne piękności..
maja pisz szybko skąd to masz
Eleonora piękne imięmiałam w rodzinie ciotkę o tym imieniu, siostrę mojego dziadka, którą wszyscy darzyli wielką sympatią, w pamięci zapisała mi się jako ciocia Lusia
DziękujęCiuszki zamawiane z NEXT. Twoje ubranka też śliczne, Ten ostatni komplet rewelacja. U mnie też niespodzianka z paczką miała być około 4 maja a tu proszę.
Leeila26 lubi tę wiadomość
-
Tak, zamówiłam te pajace co Ounai, body z długim na 68 i sweterek ze spodenkami.
Byłam na tym oficjalnym sklepie Cartera, dla mnie za drogo, body za 48zl to przesadza a czteropak za 100zl to drożej niż np w smyku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 19:45
-
Maja dzięki
moja mama po tym jak wysłałam jej ubranka, pełna euforii w nadziei, że podzieli moją radość odpisała: "to ciemne okropne". Szkoda komentować, może nie każdy jest wrażliwy na pewne rzeczy. Trochę jest mi przykro, że nie mogę dzielić mojego szczęścia z własną mamą, nieczułą na wszystko dookoła i kompletnie bez wyczucia. Dlatego każdego dnia, coraz bardziej doceniam jak fajna jest nasza grupa i jakie fajne Wy jesteście
. Ulało mi się..
Carter ma drogo - fakt. Ja się tam czaje na pajace, są po 30-35zł. Mam w planie zamawiać co miesiąc chociaż za 100zł, to nie obciąży zbytnio mojego budżetu
. No i 62, żeby trochę pochodziła w tych cudach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 20:03
Ptysio, Jaśmina lubią tę wiadomość
-
Audrey poszukaj jakichs uzywanych na marketplace w swojej okolicy
kobitki sprzedaja naprawde fajne ciuszki. Ja bede upowac jeszcze troche uzywanych na 62 od internetowej znajomej z rozowej strony z czasow staran
troche nowych, troche uzywanych i gites
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Qunai ale ja rozumiem to, ze gospodarka rusza. Mysle, ze to bardzo dobrze bo wiele rodzin jest zlej sytuacji materialnej juz teraz. A byloby tylko gorzej.
Nie da sie zyc w zamknieciu miesiącami gdzie az tylu zachorowan u nas nie ma i pozniej ludzie umieraliby z glodu.
Takze ja jestem za tym. Bardziej neguje czemu na pierwsze rusza ida przedszkola a nie szkoly starsze gdzie sa duze partie materialu, nauki i rodzicom tez ciezko to ogarnac jak wracaja z pracy.
Moim zdaniem albo wszystkie szkoly albo wcale.
I co do dzieci ze beda sie bawic normalnie to uwierz, ze w mojej szkole nie beda. Znam moja dyrekcje i jej kontrole co pol h w klasie. Szczegolnie jest wrazliwa na maloletnie grupy a teraz bedzie miala do kontroli tylko takie. I nie bedzie patrzyla, ze biedne dzieci sie nudza tylko na to, zeby ktos sie jej nie przyczepil z urzedu albo jakis rodzic...
I oczywiscie ja nikomu nie zabraniam oddac dziecka do przedszkola. Skoro jest pozwolenie to kazdy ma do tego prawo.
Chodzilo mi bardziej o logike tego. " zyjcie w odosobnieniu, zostancie w domu" a male dzieci moga isc do przedszkola. A reszta nie ma lekcji?? Prawdziwej nauki??
Takze podsumowując jestem jak najbardziej, zeby gosppdarka ruszyla do zycia, bo dlugo tego nie wytrzyma. Ale jesli maluszki ida do szkoly i nikt sie nie boi. To czemu nie ida dzieci strasze, ktore maja okropne zaleglosci i braki w nauce ...
A rodzicowi nie zabraniam puscic dziecka do szkoly. Po to sa otwarte i uwierzcie nauczuciel woli miec co robic w klasie z cala grupa w ksiazeczkach itp niz sie nudzic z garstka..bo z 5 osobami i tak ksiazeczek sie nie ruszy. Skoro nie bedzie juz lekcji online i reszta mialaby zaleglosci..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 20:46
Krokodylica, AHope lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Tez mysle, zeby na necie upolowac jakas fajna pake z ubrankami uzywanymi.. zaluje, ze nikt znajomy nie ma jakichs na zbyciu po dziecku.
Ubranka przeslodkie🥰🥰🥰Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.