!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Widoczność emotek zależy od przeglądarki (aktualizacja, sprzęt) i czy nie mamy w ustawieniach (np. model telefonu) wyłączonej widoczności tych obrazków.
Ja na laptopie widzę blond dzieci, a na komórce już mają brązowe włoski i lepiej można rozróżnić płeć.
-
W stolicy wiekszosc szpitali przywrocila porody rodzinne o ile jest osobna sala (w sumie w wiekszpsci tak jest) i maz nie moze wychodzic z sali porodowej przejsc sie po korytarzu czy do bufetu. Ale o testach na koronawirusa to nie slyszalam. Az z ciekawosci wejde na jakas grupe na fejsie o porodach.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
U mnie zero przypadkow w powiecie i tych pobocznych a tak samo zakaz..
W sensie nie moim powiecie a szpitala. W moim byl jeden. Km od domu.
Co do plci.. to teraz u mnie we wsi urodzi sie 3 dzieci, wszyscy chlopcy. Jeden w styczniu, kolejny czerwiec i moj sierpien/wrzesien. Zero dziewczynek 🤷♀️Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Na wyposażenie do wózka pamiętam że kupowałam torbę. Teraz zakupie na świeżo komplet pościeli do wózka i w zasadzie to tyle chyba. Aspirator do noska to moim zdaniem rzecz niezbedna. U nas sprawdził się zwykły taki co przez rurkę ściągasz. Te do odkurzacza ludzie chwalą ale ja się nie zdecydowałam.
Jaśmina lubi tę wiadomość
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Ja też nie brałam tego do odkurzacza, nie mogłam sobie wyobrazić,żeby włączać odkurzacz przy dziecku. Teraz na pewno kupię. Miałam aspirator na baterie w kształcie delfinka, badziew totalny...
Do wózka koniecznie torba, folia przeciwdeszczowa, parasolka na lato, na zimę mufka.
Widzialyscie takie śpiworki? 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2020, 17:59
ancys85 lubi tę wiadomość