!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ktore leginsy z lidla lub hm mozecie polecic?
Sory ze pytam o cos co juz tutaj tysiac razy dyskutowalyscie ale bylam pewna ze pojde i kupie a tu sie okazalo dzisiaj ze dupa blada bo albo drogie albo nie ma (w hm bylam)
Te czy te?
https://www.lidl-sklep.pl/ESMARA-Legginsy-ciazowe-2-sztuki/p100288160
https://www.lidl-sklep.pl/ESMARA-Legginsy-damskie-ciazowe-z-biobawelna/p100271401Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2020, 23:54
-
Co do rozka to ja kupowałam usztywniany, ale nie kokosem tylko wkładem z gąbki. Czytałam, ze kokos się nie sprawdza bo się kruszy i wchodzi pod tkaninę drażniąc dziecko. Pokazywałam już tutaj swoje rożki. Moje mają z tyłu kieszonkę, wkład można wyjąć i robi sie miękki.
Kupowałam u tego sprzedawcy na allegro: Liliowo_mi
Zresztą była to już dyskusja o rożkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2020, 06:23
-
Audrey okna tylko nadzoruj
przypomnij przeprowadzacie sie na swoje do domu jednorodzinnego czy jak?
Ja mieszkam w 1/4domu wielorodzinnego. Tak jak jest moda na szeregowce to ja mieszkam tak jakby w jednym rogu. Mamy 113m i kawalek ogrodka. To byl najlepszy pomysl mojego meza choc na piczatku powiedzialam,ze nigdy w zyciu tu nie bede mieszkac 😂 ale zrobilismy interes zycia bo zaplacilismy za to tyle ile w Wawie za 50m mieszkania z drugiej reki. Teraz wokolo wzrosly ceny i gdybysmy chcieli to teraz kupic to bylo by drozej o bite 100kawalkow.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap, wiem o jaki dom Ci chodzi, u nas też takie popularne, mój znajomy w takim mieszka i super jest ☺ my dostaliśmy w spadku po męża dziadku dom. Koniec końców był w takim stanie że trzeba było go burzyć i w sumie wszystko robiliśmy od nowa. Po podłodze 180m2 z wielką działką. Najgorsze teraz przygotować dom do wprowadzenia się 😥
-
Czesc w niedzielę
wczoraj się nie odzywałam bo byliśmy u teściów;)
Pap ja mieszkam w 1/4 takiego domku bliźniaka.
A mam do Was pytanie, wczoraj gadalyscie o prezencie na narodziny dzidziusia od męża. Ja już mężowi napomknelam że szwagierka i bratowa dostały takie prezenty i też bym chciała. Ale chciałabym też jakoś jemu zrobić mały prezent z okazji narodzin pierwszego dziecka. On bardzo się stara podczas tej ciazy, mocno mnie wspiera;)
Ma któraś jakiś pomysł na taki prezent?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2020, 10:55
-
Moj mąż wczoraj podglądnal akurat jak czytałam forum z wątkiem o tych prezentach i pytal czym mowa no to powiedziałam, że niektorzy mają tradycje dawania prezentów za urodzenie dziecka i też bym hciclala taka tradycje wprowadzic
także szlaki przetarte
maja2024 lubi tę wiadomość
-
Kotka pytalas o legginsy. Ja mam tw drugie czyli te drozsze i jedna pare (nie w 2paku) i sa fajne ale nie mam pewnosci,ze mozna by bylo w nich chodzic do krotkiej bluzki zeby majtki nie przeswitywaly. Ale do zakrywajacej pupe to polecam. Są fajne. Nosze rozmiar 42 i wzielam te M 40/42 i sa dobre. I mysle,ze posluza do konca ciazy nawet jak brzuch bedzie mega duzy bo teraz zakrywa ten pas csly brzuszek a potem po prostu prwnie bedzie zakrywal polowe.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Oj Ouinai jak spie strasznie duzo
byc moze to od tych cukrow bo mnie po wiekszym posilku doslownie kladzie do lozka.. po obiedzie to nie ma szans zebym nie przysnela wiec drzemie ok.1h w dzien no i w nocy tez bite 8-9h.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Kotka pytalas o legginsy. Ja mam tw drugie czyli te drozsze i jedna pare (nie w 2paku) i sa fajne ale nie mam pewnosci,ze mozna by bylo w nich chodzic do krotkiej bluzki zeby majtki nie przeswitywaly. Ale do zakrywajacej pupe to polecam. Są fajne. Nosze rozmiar 42 i wzielam te M 40/42 i sa dobre. I mysle,ze posluza do konca ciazy nawet jak brzuch bedzie mega duzy bo teraz zakrywa ten pas csly brzuszek a potem po prostu prwnie bedzie zakrywal polowe.
Czyli jak js zwykle mam 38 to wziacrozmiar S?
Ja i tak nigdy legginsow nie nosze do jrotkich bluzek, czuje sie jak z golym tylkiem.