!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję udanych wizyt.
Mam problem. Moje dziecko ostatnio niechętnie je obiady. Tzn. Najlepiej by jadł makarony i ryż z wybranymi sosami ale bez farfocli czyli mięsa, warzyw itp. Prpbowalam już na spokojnie. Zmęczyć go na spacerze aby ładnie zglodnial, przygotować dania które ciekawie wyglądają. Staram się nie zmuszać tylko zachęcać. Problem w tym że nie ważne jak bardzo się staram i jak bardzo jest głodny on nie chce nawet spróbować...
Macie/mialyscie podobny problem? Jak sobie poradziliscie? Dodam że przybiera prawidłowo na wadze, lubi większość owoców i chętnie je zjada ale co warzywami?Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Ja po polowkowych. Wszystko superancko. Zamknelam oczy jak patrzyla miedza nogi 😉 ale mamy to na filmie nagrane i jak maz obejzy i bedzie wiedzial co to to ja tez chce 😄.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 15:36
Ptysio, Leeila26, Chmurka, Asia000, Jaśmina, Pogoda, Ounai, pap86, Domi1995 lubią tę wiadomość
-
A ja się dzisiaj z Wami witam urodzinowo
W tym roku urodziny się wyjatkowe ❤️Leeila26, Chmurka, Jaśmina, Pogoda, Ounai, Annia, pap86, Dżoana12, Asia000 lubią tę wiadomość
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Pogoda, Ptysio, Audrey lubią tę wiadomość
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Dave wszystkiego najlepszego! ❤️ Częstuje się z miłą chęcią wirtualnym kawałkiem, wygląda fantastycznie, przy mojej miłości do słodyczy w ciąży - miód na moje oczy 😂
Kotka ja bym nie potrafiła być taka twarda co do płci 😂 zmieklabym już dawno 😉 super, że wszystko dobrze ❤️Dave87 lubi tę wiadomość
-
Dave87 wrote:A ja się dzisiaj z Wami witam urodzinowo
W tym roku urodziny się wyjatkowe ❤️
Wszystkiego co najlepsze 🎁🎂Dave87 lubi tę wiadomość
-
Dave ciasto wygląda wybornie.
Wszystkiego najlepszego.
Ptysio ja nie zmuszam a moja starsza córka nie lubi zup. Tzn. u nas jest umowa że jak nie zje obiadu to nie będzie deseru, przy czym nie musi zjeść całej zupy, tylko dodaje do zupy jakiś fajny makaron, typu małe muszelki, kwiatuszki, i mówię powyławiaj makarony. Zawsze coś tam przy okazji tej zupy do brzucha wpadnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 16:05
Dave87, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Ja też po wizycie, synek ma 590 gram.
Na połówkowych był główka w dół, a teraz poprzecznie, ale doktor powiedział, żeby teraz tym się nie martwić bo jeszcze dużo czasu.
Gratuluję udanych wizyt. 😘Leeila26, edka85, erre, Dave87, Pogoda, Krokodylica, pap86, Ptysio, Jaśmina, Ounai, Dżoana12, Asia000, Natalii, Evva lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny w czwartek 21.05 o godz 18 poloznamama.pl Pani Ania Majda-Sandomierska poprowadzi live na temat ciąży i karmienia piersią. Udział w live to koszt - cegiełka 25 zł, która leci na leczenie malutkiej Hani Łączkowskiej, która zbiera pieniądze na najdroższy lek świata. Brakuje jeszcze 8 mln zł.
Webinar odbywa się w ramach tygodnia Dzien Mamy z Hania.
Wpłaty za webinar podpisane swoim imieniem i nazwiskiem wpłacamy na konto Hani https://www.siepomaga.pl/dzien-matki
i dodajemy się do grupy webinar z położnamamama: https://www.facebook.com/groups/WebinarPoloznaMama/
W tym tygodniu na stronie licytacji Hanii na Facebooku odbywa się też mnóstwo licytacji i konkursów, w ktorych można wygrać/wylicytowac konsultacje online z doradcami chustonoszenia, chusty i akcesoria do noszenia dzieci, kosmetyki, biżuterię, gadżety dla dzieci i niemowląt https://bit.ly/2WBCGNqPCOS, io, hashimoto
17 cykl starań - szczęśliwy (Gonal F)
-
Dave, wszystkiego najlepszego! Zjadłabym to ciacho 😀
Gratuluję udanych wizyt ☺
Wróciłam z pazurów, oczywiście same w salonie, powiem wam że super było wyjść i zrobić w końcu coś dla siebie.Ounai, Pogoda, Leeila26, Domi1995, Asia000, joana, Dave87 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Annia również gratuluję udanej wizyty.
Ptysio jeśli chodzi o warzywa do drugiego dania to moje zjedzą tylko ogórek kiszony. Starsza brokuł.
Innych nie tykają.
Pomidora czy ogórka np. do kanapki też nie.
Mój pomidorka nie raz zje ale co poza tym? Najgorsze jest to że nawet jak mu postawię typowy polski obiad czyli ziemniaczki (nawet puree czy pieczoe) jakiś schabowy i warzywo to nie ruszy nic. My jemy głównie kuchnię włoską ale jemy dużo warzyw...chciałabym żeby synek też jakieś sobie upatrzyl i zjadal chętnie. Nie jestem za tym żeby wymuszać wszystkie w dziecko bo sama też nie wszystko lubię.Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017