!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie polecacie materace do łóżeczek? Pianka, gryka-kokos, lateks ?Mikołaj❤

3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Cześć dziewczyny, zaraz będę Was nadrabiać 😉 miałam mega emocjonujący dzień, wiem, że nie na temat, ale po prostu MUSZĘ Wam się pochwalić 😂😂 zostałam mamą poraz pierwszy, oto Buziak 😁
Chmurka, Ptysio, Pogoda, Krokodylica, Ounai, Dave87, Asia000, katwie27, Evva, Jaśmina, Audrey, erre, AHope, maja2024, joana lubią tę wiadomość
-
Lola. wrote:Jakie polecacie materace do łóżeczek? Pianka, gryka-kokos, lateks ?
Podobno w tych gryczano kokosowych jakieś robale się zagnieżdżają... Ja chyba wezmę materaz piankowy z woodies bo tam będę zamawiać łóżeczko. Słyszałam, że pianka kokos jest ok -
Zgadza się 😉 przygodę zaczęliśmy niedawno, kupując jedną, zakoconą kózkę. To pierwszy wykot, dlatego tak przeżywam 😁KotkaPsotka3 wrote:Masz kozy 😄?
Ptysio, Krokodylica, Jaśmina lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj za 3godzinki mam wizyte u swojego gina
zapisalam sobie pytania bo moj ciazowy mozg ma sie na tyle dobrze,ze wszystko mi wylatuje z glowy 😂 najwazniejsze zapytac o ten cukier na czczo i wziac skiero na krzywą i zapisac sie jeszczr w tym tygodniu.
Chmurka, Ptysio, Leeila26, Pogoda, Dave87 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt

-
Leeila26 wrote:Zgadza się 😉 przygodę zaczęliśmy niedawno, kupując jedną, zakoconą kózkę. To pierwszy wykot, dlatego tak przeżywam 😁
O zazdroszczę bo zawsze chciałam mieć kozę, co przy mojej nietolerancji laktozy byłoby sprawą idealną. Nawet sąsiad chciał mi kiedyś dać, ale teściowa się nie zgodziła
-
Dziewczyny kciuki ❤️ samych dobrych wieści!
Apap tez zdarzało mi się brać, chyba 4 razy 👍 i Espumisan 😁
Jaśmina koza super zwierzątko, faktycznie zwłaszcza jeśli masz nietolerancje. Moja teściowa na szczęście pokochała ją tak jak ja 😉
Jaśmina lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
ja też byłam dzisiaj na wizycie i mamy 670 g szczęścia ułożonego główka w dół
śmiesznie stopkę sobie przykladal do buzi 

Z tego wszystkiego dałam sobie druga szanse i pojechałam znów do Tesco i coś tam na siłę wzięłam

Ale za to dla dziewczynki na lato koleżance więcej rzeczy kupiłam

Fajna jakość tych ciuchów, szkoda, że taki mały wybór... Dla większych dzieci więcej no i na lato kompletów
Chmurka, pap86, AHope, erre, Ptysio, Krokodylica, Leeila26, Jaśmina, maja2024, edka85, Ounai, Asia000, Audrey, Domi1995, Dżoana12, joana, Dave87, Natalii lubią tę wiadomość
-
Ja tez juz po wizycie. U mnie ok.550gram
w piatek robię obciazenie glukozą, wyniki mam napisac doktorowi smsem i on mnie wtedy poprowadzi dalej. Kazal do piatku nie stosowac diety cukrzycowej jeszcze bo to by zaburzylo wyniki. Zwolnienie dal i gites. Dzidzius niby ulozony glowkowo ale jakos tak po skosie,ze w prawym boku ma pupcie i nią mnie tak trąca i wypina
erre, Ptysio, Leeila26, Krokodylica, Pogoda, Jaśmina, maja2024, Chmurka, edka85, Ounai, Dave87, Asia000, Dżoana12, joana, Evva lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt

-
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt

Ja dziś byłam z młodym u fryzjera, jak tylko otworzyli rano, bo już nie mogłam patrzeć na jego czuprynę. Zero ludzi, ale telefon się urywał
Mąż idzie po południu, bo też go wkurzają włosy.
Wczoraj byliśmy na wycieczce w lesie. Mąż biegł, a ja na rowerze z młodym w krzesełku. Myślałam, że trupem padnę, co chwilę jakaś górka, no już nie ta kondycja
Ale co ciekawe, nie miałam tak spiętego brzucha, jak po spacerach z wózkiem.
Pogoda lubi tę wiadomość