!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie polecacie materace do łóżeczek? Pianka, gryka-kokos, lateks ?Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Cześć dziewczyny, zaraz będę Was nadrabiać 😉 miałam mega emocjonujący dzień, wiem, że nie na temat, ale po prostu MUSZĘ Wam się pochwalić 😂😂 zostałam mamą poraz pierwszy, oto Buziak 😁
Chmurka, Ptysio, Pogoda, Krokodylica, Ounai, Dave87, Asia000, katwie27, Evva, Jaśmina, Audrey, erre, AHope, maja2024, joana lubią tę wiadomość
-
Lola. wrote:Jakie polecacie materace do łóżeczek? Pianka, gryka-kokos, lateks ?
Podobno w tych gryczano kokosowych jakieś robale się zagnieżdżają... Ja chyba wezmę materaz piankowy z woodies bo tam będę zamawiać łóżeczko. Słyszałam, że pianka kokos jest ok -
KotkaPsotka3 wrote:Masz kozy 😄?
Ptysio, Krokodylica, Jaśmina lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj za 3godzinki mam wizyte u swojego gina
zapisalam sobie pytania bo moj ciazowy mozg ma sie na tyle dobrze,ze wszystko mi wylatuje z glowy 😂 najwazniejsze zapytac o ten cukier na czczo i wziac skiero na krzywą i zapisac sie jeszczr w tym tygodniu.
Chmurka, Ptysio, Leeila26, Pogoda, Dave87 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Leeila26 wrote:Zgadza się 😉 przygodę zaczęliśmy niedawno, kupując jedną, zakoconą kózkę. To pierwszy wykot, dlatego tak przeżywam 😁
O zazdroszczę bo zawsze chciałam mieć kozę, co przy mojej nietolerancji laktozy byłoby sprawą idealną. Nawet sąsiad chciał mi kiedyś dać, ale teściowa się nie zgodziła -
Dziewczyny kciuki ❤️ samych dobrych wieści!
Apap tez zdarzało mi się brać, chyba 4 razy 👍 i Espumisan 😁
Jaśmina koza super zwierzątko, faktycznie zwłaszcza jeśli masz nietolerancje. Moja teściowa na szczęście pokochała ją tak jak ja 😉Jaśmina lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
ja też byłam dzisiaj na wizycie i mamy 670 g szczęścia ułożonego główka w dół
śmiesznie stopkę sobie przykladal do buzi
Z tego wszystkiego dałam sobie druga szanse i pojechałam znów do Tesco i coś tam na siłę wzięłam
Ale za to dla dziewczynki na lato koleżance więcej rzeczy kupiłam
Fajna jakość tych ciuchów, szkoda, że taki mały wybór... Dla większych dzieci więcej no i na lato kompletówChmurka, pap86, AHope, erre, Ptysio, Krokodylica, Leeila26, Jaśmina, maja2024, edka85, Ounai, Asia000, Audrey, Domi1995, Dżoana12, joana, Dave87, Natalii lubią tę wiadomość
-
Ja tez juz po wizycie. U mnie ok.550gram
w piatek robię obciazenie glukozą, wyniki mam napisac doktorowi smsem i on mnie wtedy poprowadzi dalej. Kazal do piatku nie stosowac diety cukrzycowej jeszcze bo to by zaburzylo wyniki. Zwolnienie dal i gites. Dzidzius niby ulozony glowkowo ale jakos tak po skosie,ze w prawym boku ma pupcie i nią mnie tak trąca i wypina
erre, Ptysio, Leeila26, Krokodylica, Pogoda, Jaśmina, maja2024, Chmurka, edka85, Ounai, Dave87, Asia000, Dżoana12, joana, Evva lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt
Ja dziś byłam z młodym u fryzjera, jak tylko otworzyli rano, bo już nie mogłam patrzeć na jego czuprynę. Zero ludzi, ale telefon się urywałMąż idzie po południu, bo też go wkurzają włosy.
Wczoraj byliśmy na wycieczce w lesie. Mąż biegł, a ja na rowerze z młodym w krzesełku. Myślałam, że trupem padnę, co chwilę jakaś górka, no już nie ta kondycjaAle co ciekawe, nie miałam tak spiętego brzucha, jak po spacerach z wózkiem.
Pogoda lubi tę wiadomość