!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Chcialo...
Niby teraz przeprosila, bo ze ma cos z chora psychika przez problem z plodnoscia.
To same wiedzialysmy..
Ale nikt nie kazal ppdbudowywac jej sie na czyichs realnych problemach.
Mysle, ze teraz to kolejna gra na litosc.
Jest mi tak przykro, bo serio jej ufalysmy.. zwierzalysmy sie sobie.. a ktos tyle czasu robil sobie zarty.
Przeciez ona przez miesiac, kiedy niby urodzila non stop na watek staraczkowy opisywala jak to cudowne ma dziecko.. jak je kocha jakie ma szczescie.. itp.. wrzucala fotki...
Ktore brala z neta..
Czy pomyslala chwile jak czuja sie prawdziwe staraczki... przeciez nadal byla jedna z nich.. a ranila je i robila z siebie lepsza bo ma juz idealne dziecko..Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Biedna, chora kobieta... Słaba formę terapii sobie wybrała, bo na pewno nie raz jej "powodzenie" źle wpływało na osoby które wciąż się starały. Ludzie bywają dziwni
-
joana wrote:Chcialo...
Niby teraz przeprosila, bo ze ma cos z chora psychika przez problem z plodnoscia.
To same wiedzialysmy..
Ale nikt nie kazal ppdbudowywac jej sie na czyichs realnych problemach.
Mysle, ze teraz to kolejna gra na litosc.
Jest mi tak przykro, bo serio jej ufalysmy.. zwierzalysmy sie sobie.. a ktos tyle czasu robil sobie zarty.
Przeciez ona przez miesiac, kiedy niby urodzila non stop na watek staraczkowy opisywala jak to cudowne ma dziecko.. jak je kocha jakie ma szczescie.. itp.. wrzucala fotki...
Ktore brala z neta..
Czy pomyslala chwile jak czuja sie prawdziwe staraczki... przeciez nadal byla jedna z nich.. a ranila je i robila z siebie lepsza bo ma juz idealne dziecko..
Joana, a jak czujesz te bóle brzucha co opisujesz?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Wiesz mam megatwardy brzuch na dole i czuje wtedy takie napięcie.. nie jakby miejscowy skurcz, kłucie tylko jakby sciskalo mi caly brzuch w dole.
Szczegolnie tak jest na koniec dnia kiedy zbliża sie branie lekow w tym magnezu. Wczesniej po nim mi przechodzilo a teraz widze, ze nie.
Niby mamy remont to cos tam caly czas robie, ale nie przemeczam sie napewno. Więc watpie, ze tu jest wina..Adaś
-
Coś okropnego z tą dziewuchą 😱 wcale jej nie współczuję, nawet jeśli to choroba. Bo co z tego, że sobie może ulżyła (chociaż nie wiem w jaki sposób za bardzo.. 🙄) jak raniła przy tym kogoś innego.. no ale prawda taka że w prawdziwym życiu ludzie są zakłamani a co dopiero w sieci.. niestety 🙁
Joana może dowal sobie jakąś dodatkową dawkę magnezu np. na południe? 🧐 -
Dziewczyny doradzcie czy takie łóżeczko może być zamiast drewniego w pokoju na razie ? Ono jest do 9kg
Bo jest fajne funkcjonalne a to moje pierwsze dziecko i nie wiem a podoba mi się
https://www.tomi.pl/lionelo-lozeczko-3w1timon/?gclid=CjwKCAjwqpP2BRBTEiwAfpiD-7GfHQ0uNrPbH2tFul_4pYSgQ-7ZWl7k7yetamUoziyJvwB1itLo4RoClpQQAvD_BwE
https://youtu.be/gJUpl-LJlyQ
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Annia ostatnia wizyta mialam miesiąc temu i chwalil szyjke ale nie wiem czy ja mierzy bo nigdy nie mowi.
Caly dol mocno ale macica tez jest taki dyskomfort.
Leila zapytam dzis lekarza, mam nadzieje, ze cos doradzi.
Biore MagneB6 Forte.
Leila ja tez jej nie wspolczuje. Byloby tak gdyby mowila od poczatku prawde a nie klamstwo za klamstwem.
Co do lozeczka to nie doradze. Sami ostatnio sie zastanawiamy. I podobaja mi sie te woodies. Mial ktos??Adaś
-
joana wrote:Annia ostatnia wizyta mialam miesiąc temu i chwalil szyjke ale nie wiem czy ja mierzy bo nigdy nie mowi.
Caly dol mocno ale macica tez jest taki dyskomfort.
Leila zapytam dzis lekarza, mam nadzieje, ze cos doradzi.
Biore MagneB6 Forte.
Leila ja tez jej nie wspolczuje. Byloby tak gdyby mowila od poczatku prawde a nie klamstwo za klamstwem.
Co do lozeczka to nie doradze. Sami ostatnio sie zastanawiamy. I podobaja mi sie te woodies. Mial ktos??
Ja mam zamiar kupić woodies star cotdokupię sobie kółka a później szufladę i ewentualnie bok jakbym chciała zrobić tapczanik. Opinie są dobre więc już nawet nie szukam tylko czekam na kasę z tego głupiego zusu....
joana lubi tę wiadomość
-
No my tez chyba wlasnie na nie sie zdecydujemy.
Meble tez mamy wybrane juz w brw😊
Mamy je zamowic koniec tygodnia, bo przez remont to malo miejsca na strychu.Adaś
-
Wątek dla mam z października 2018 też założyła jakaś wariatka, która udawała ciążę i wrzucała zdjęcia z usg pobrane z netu. Są niestety chorzy psychicznie ludzie wokół nas. Koncentrują się właśnie na takich forach, aby dać upust swoim fantazjom. Najgorsze jest to, że ta dziewczyna Żaneta zapewne w realu też jest w stanie opowiadać takie farmazony. Bo jej chora głowa w to wierzy.
-
Dave super to łóżeczko, na początek jest dobre, może być jako dostawka do łóżka, więc przy karmieniu piersią może być łatwiej bo wstawać nie trzeba. Ja też chciałam coś podobnego ale jeśli jest monitor oddechu to nie może być dostawione do łóżka więc będziemy mieli normalne łóżeczko.
U mnie studniówka za 22 dni
I śpiworek do fotelika już mamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 14:30
Ptysio, Audrey, Jaśmina, joana, Asia000, Ounai, Dave87 lubią tę wiadomość
-
Katwie, ja też czasem budzę się z odrętwiałymi rękoma, bolą mnie też biodra jak śpię 🤔
Ja biorę żelazo w prenatal duo. Ogólnie miałam wysoki poziom ferrytyny na początku ale mój mały pasożyt bardzo z niego korzysta i ostatnio miałam odrobine wyższą hemoglobine niż jest najniższy próg. Ginekolog zwrócił mi na to uwagę i mówił żeby jeść więcej mięska a jak to nie pomoże to już mi dodatkowe żelazo oprócz tego w witaminach przepisze.
Słyszałyście o piciu piwa bezalkoholowego na laktacje?🤔 -
maja2024 wrote:Dave super to łóżeczko, na początek jest dobre, może być jako dostawka do łóżka, więc przy karmieniu piersią może być łatwiej bo wstawać nie trzeba. Ja też chciałam coś podobnego ale jeśli jest monitor oddechu to nie może być dostawione do łóżka więc będziemy mieli normalne łóżeczko.
U mnie studniówka za 22 dni
I śpiworek do fotelika już mamy.
Śliczny😍 ile dałaś? Ja mam upatrzone na dobrych liskach taki spiworek który jednocześnie można używać do wózka. I myślę nad kolorem bo podoba mi się różowy No ale myślałam żeby ten spiworek i parę innych rzeczy posłużyło dla drugiego dziecka a jak będzie chłopak to nie bardzo chyba żeby spał w różowym śpiworku co?🤔