!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak będziecie kp i miały problem z laktacja, to wtedy zalecam się dopiero tym martwić, a nie na zapas. Zamiast piwa bardzo dobrze działa femaltiker z apteki.
-
edka85 wrote:Jak będziecie kp i miały problem z laktacja, to wtedy zalecam się dopiero tym martwić, a nie na zapas. Zamiast piwa bardzo dobrze działa femaltiker z apteki.
Pytam bo właśnie położna teraz szeagierce zaleciła a ja pierwsze słyszę o czymś takim 😉 -
Jestem po wizycie.
Ogolnie niezbyt..
Lozysko nadal za nisko.
Powiedzialam o twardnieniu to sie zmartiwl. Powiedzial, ze to nie jest oki.
Zbadal i zmierzyl szyjke to jest w miare. A nawet dobrze.
Pobral tez posiew z pochwy ale musialam wynik zawiezc do szpitala i wynik dopiero za tydzień 😳😳😳
Jak bedzie zle to kolejna wizyta.
A teraz zakaz seksu i kompletne oszczędzanie sie. Nakaz lezenia itp..
Z tego wszystkiego nie zapytalam o wage 😔😔😔Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
O kurcze Joana... A masz leżeć przez to łożysko? Dobrze, że szyjka ok! Mój gin na ostatniej wizycie nie mierzył mi szyjki, bo sprawdził że była bardzo długa przedostatnio i jestem teraz trochę niezadowolona. 😑
joana lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Joana trzymam kciuki,ze jednak bedzie z wami wszystko dobrze-lozysko sie podniesie. Ee twardnienia mialam w poprzedniej ciazy od 15tc, bralam na to nospe, scopolan i nakaz lezenia bo "skurcze moga skracac szyjke". No to lezalam w domku grzecznie i urodzilam o czasie, szyjka sie nie skrocila
a twardnienia mialam non stop. To taka historia na pocieszenie choc wiem,ze sie sobą martwisz. Duzo wypoczywaj na kanapie na jednym i drugim boczku, bierz magnez a ja bym ci jwszcze polecila nospe lub scopolan w gorsze brzuszkowo dni. Nie glaszcz za duzo brzuszka zeby nie pobudzac macicy do skurczu.
joana lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap dzia za rady 😘
Z wszystkich skorzystam..
No jego to zmartwilo to twardnienie i bol.. ze to nie jest objaw. Niby mowi, ze szyjka jest dobra ale cos musi byc nie tak..
Tylko czemu tyle trzeba czekac na wynik tego posiewu 😪
No i staram myslec sie pozytywnie.
Annia wiadome zawsze lepiej sprawdzic ale powiem tak moj nie mierzy tez na kazdej tylko badal czy nie rozwarta itp. Dopiero dzi jak to powiedziałem to zmierzyl.
Widac ze on tez zmartwiony ale dodal, zezwyczajnie woli chuchac bo podobno wczoraj odbieral porod dziewczyny w moim tc...... z tym ze akurat u niej blizniacza......Adaś
-
Joana, no właśnie mnie przez ostatni miesiąc w ogóle nie bolał brzuch, a wczoraj na złość akurat trochę pierwszy raz tak dół brzucha piłował (nie były to napinania) i byłam zła, że ta szyjka niezmierzona była bo wtedy byłabym spokojniejsza wczoraj. A przedostatnio miałam 43 mm. Ale dzisiaj na szczęście brzuchol odpuścił jak na razie.
Może w badaniu mu się coś nie podobało i dlatego wziął ten posiew? Na posiew to się chyba zawsze trochę czasu czeka, tak mi się wydaje... Masz do niego dzwonić za tydzień po wyniki czy jak?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
joana wrote:Annia ostatnia wizyta mialam miesiąc temu i chwalil szyjke ale nie wiem czy ja mierzy bo nigdy nie mowi.
Caly dol mocno ale macica tez jest taki dyskomfort.
Leila zapytam dzis lekarza, mam nadzieje, ze cos doradzi.
Biore MagneB6 Forte.
Leila ja tez jej nie wspolczuje. Byloby tak gdyby mowila od poczatku prawde a nie klamstwo za klamstwem.
Co do lozeczka to nie doradze. Sami ostatnio sie zastanawiamy. I podobaja mi sie te woodies. Mial ktos??
Ja czekam na dostawę lozeczka woodies country cot. Zamówiłam z szufladą i z bokiem na później.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 18:19
joana lubi tę wiadomość
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Annia ja teraz mialam niecale 4 cm więc chwalil.
A posiew, bo ze takie twardnienie nie jest oki. I ze cos musi sie dziac.
Skoro z szyjka jest oki to gdzies indziej. A najczesciej to infekcje itp.. ale dodal, ze wtedy szyjka tez jakos by to pokazala juz. A tu ladna..
Oby to byl falszywy alarm..
Posiew dostalam w probce i kazal mi zawiezc samemu do labolatorium szpitala. I tam mi powiedzieli, ze czeka sie tydzien. A on myslal, ze wynik bedzie jutro. Najwczesniej do labolatorium mam dzwonic w poniedzialek.Adaś
-
Lola. wrote:Ja czekam na dostawę lozeczka woodies country cot. Zamówiłam z szufladą i z bokiem na później.
Bierzesz tez od nich materac?
Dlugo czekalas na przesylke?Adaś
-
nick nieaktualnyjoana wrote:Leila moja tez za 6 dni..
Na szczescie dzis wizyta, bo ostatnio mam twardnienia brzucha cos.. i wieczorem pobolewa.
I doslownie powlocze lewa noga tak mnie boli 😪
Ostatnio mnie nie bylo, bo dzialo sie na jednej grupie. Z dziewczynami z watku (Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019)zalozylysmy grupe na fb.. okazalo sie, ze jedna nie chciala bo jest oszustka...
Wiecie, ze od prawie 2 lat tu sie udzirla na forum a udawala najpierw starania, pozniej ciaze a teraz ze ma dziecko..
Nie miesci sie sie to w glowie... zarty z prawdziwych staraczek.. brala fotki obcych ludzi z neta i wstawiala jako swoje...
Nie wiem jak tak mozna.
Przeciez my tu sobie ufamy. A tu wyszlo takie oszustwo i robienie z kogos żartów.....
Gdyby ktos chcial wiedzieć o kim mowa to Zanetka93, ale dzis usunela konto. -
joana wrote:Bierzesz tez od nich materac?
Dlugo czekalas na przesylke?
Zamówiłam przedwczoraj i jutro już chyba będzie bo przyszedł SMS. Nie brałam od nich materacajoana lubi tę wiadomość
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Erre dziękuję 🥰😘
Natalia masz racje.. ja za wrzucaniem tez nie jestem, ale i mocno mi to uswiadomilo, ze nie wszystko co tu jest napisane to prawda. I dobra rada dla nas.. niestety 😵
Choc nie wiem jak tak można 😔😔😔Adaś
-
Joana, odpoczywaj osie nie zamartwiaj, łożysko może się jeszcze podnieść ☺
Ja miałam 2 tygodnie temu na wizycie hemoglobinę 11,7. Spadła od poprzedniej wizyty. Lekarz mówił że jeśli po diecie się nie podniesie to żelazo dodatkowe 🤔
Też planuje wyprawkę w woodies ☺
I też jestem bardzo ostrożna w sieci. Może to śmieszne ale nawet blika nie używam 🤦
Moja Malutka dzisiaj szaleje w brzuszku 😍