!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pogoda wrote:Nie wytrzymam ze sobą zaraz... Tak się śmierdząco pocę pod pachami, że szok
Rexona nie dawała rady, kupiłam w Rossmannie jakiś naturalny dezodorant z alunem w kulce i pachnie ładnie ale tylko przez chwilę... Macie coś sprawdzonego? Bo przecież w lecie to ja będę się musiała myć chyba co 5 minut jak przyjdą upały
Ja używam antyperspirantu w sztyfcie Rexona i jestem zadowolona ale czy dla Ciebie będzie odpowiedni to ciężko powiedzieć, u mnie się nie sprawdziła np. nivea więc pewnie trzeba próbować.
-
ancys85 wrote:Ja używam antyperspirantu w sztyfcie Rexona i jestem zadowolona ale czy dla Ciebie będzie odpowiedni to ciężko powiedzieć, u mnie się nie sprawdziła np. nivea więc pewnie trzeba próbować.
Może rzeczywiście zamiast kulki powinnam używać sztyftu. Nigdy nie miałam problemu, teraz przez te hormony mi się coś pozmieniało -
Ale jestem dzisiaj głodna 🤤 właśnie zeżarłam 3 brzoskwinie i kanapkę. Może to po tej glukozie?
Co do ochraniaczy na łóżeczko to ja jestem przeciw. U mnie będzie gołe łóżeczko a mała będzie w kokonie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 15:28
-
Pogoda przeczytałam Twój wpis i zasugerowałam się tym kosmetykiem z Rossmanna a nie Rexoną 😂🤣😜 o masakra, siedzę i śmieję się teraz z siebie.
U mnie kulki w ogóle się nie sprawdzają, tylko antyperspiranty więc może u Ciebie nie problem z marką tylko właśnie z rodzajem dezodorantu.
...Chyba i u mnie ciąża miesza w głowie, hihihiPogoda lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za rady co do monitora oddechu, chyba też w niego zainwestuje. Ja do łóżeczka na razie żadnej pościeli nie kupuję. Na razie mam rożek, otulacze bambusowe, rozważam też zakup jakiegoś cienkiego śpiworka, bo trochę się boję czy w rożku nie będzie mu za gorąco. Jedynie do wózka mam płaską poduszkę i kołderkę minky, ale w wózku dziecko jest pod obserwacją. Zakupiłam też klin. Ochraniacze do łóżeczka planuję kupić w późniejszym terminie.
-
nick nieaktualnyPogoda wypróbuj koniecznie antyperspirant w kulce Vichy. Dla mnie rewelacja,nodkad zaczęłam stosować to już nie wracam do zwykłych sklepowych, bo zawsze jest wtedy tragedia.
Vichy można kupić na fajnych promocjach w superfarm, ja często zamawiam w Gemini.Pogoda lubi tę wiadomość
-
Ja mogę polecić ten antyperspirant Pony Hütchen używam od dawna i te zapachy są przepiękne i świeże. I działają przynajmniej na mnie i moje siostry super. Nawet teraz w ciąży nie mam żadnych problemów z "zapachem". Unikam testowanych na zwierzętach i z aluminium w składzie. Można kupić też próbki.
https://bioana.pl/pl/p/Dezodorant-w-kremie-shibuya-NOWA-RECEPTURA/70Pogoda lubi tę wiadomość
-
Ja polecam Garnier action control 72h
To teraz masz wybór, nic tylko Rossmann i kupować
Ja też zauważyłam u siebie większą potliwość w ciąży, ale Garnier daje radę.
Pogoda lubi tę wiadomość
-
U mnie z potem sprawdza sie tylko Dove w sprayu ten oryginalny, inne nie dawaly rady a nie cierpię na jakas nadmierna potliwosc i uciazliwy zapach. Co do klina do lozeczka to ja polecam najprostszą metode-2ksiazki mniej wiecej tej samej grubosci pod nozki lozeczk chociaz ja pewnie bede spala na samym poczatku z dzieckiem wiec bede sie budzic na kazde kiwniecie powieki malego (przynajmniej tak mialam z pierwszym). Moj synek najbarsziej aktywny jest poznym popoludnie i wieczorami. Ostatnio w nocy tak mocno spi w brzuszku,ze jak sie budze do wc i potem znow klade to zwykle cos tam sie przeciagal i go czulam a teraz musze stuknac w brzuch seby odpowiedzial "matka dej mi spac" 😂 moje ogarnianie cukrzycy poki co idzie mi swietnie-prawie w ogole nie mam przekroczen-zdarza mi sie 2-3jednostki z obiadem bo chyba jeszcze sobie troche za duze porcje nakladam (łakomczuszek ze mnie). Najgorzej mam ze slodyczami
strasznie tesknie za czekoladą.. kupilam sobie taka slodzoną stewia dla cukrzykow ale mam swiadomosc,ze tez nie moge pozwalac sobie na nią zbyt czesto i w ilosci jaka bym chciala. Niby jest sporo przepisow na desery przy cukrzycy czy zwyklej czy ciazowej z ksylitolem itp ale duzp kobiet tez straszy,ze sie nie powinno,ze dietetycy nie zezwalaja ma te erytrole i lsilitole do slodzenia..
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Nie mam cukrzycy 😁 glukozy na czczo 82, po 1h 156, po 2h 137 👍 tsh i mocz też super. hemoglobina niestety nie jest wyższa, taka sama w sumie jak była, grunt że nie poniżej normy.
Krokodylica, Leeila26, Chmurka, joana, Pogoda, Ollinda, Ounai, erre, maja2024, Maddelainen lubią tę wiadomość
-
Domi1995 wrote:Dziewczyny obudziłam się dzisia z bólem po lewej stronie, jakby jajnik przed ciąża. Okropnie boli, nie wiem czy dzwonic do położnej. Wcześniej jak tak mnie bolało to zwykle w okres. Wcześniej miałam tam bóle, ale nie aż takie. Nawet na początku tygodnia byłam u ginekolog to o tym wspominałam i mówiła, że wszystko jest oo, ale nie bolało aż tak jak dziś. Miałyście takie bóle?
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Cześć dziewczyny
Witam się z Wami studniówkowo:) Chociaż przyznam szczerze, że jak patrzę na wielkość mojego brzucha to się zastanawiam jak będzie wyglądał za 3 miesiące
Jaśmina, Lola., Audrey, Krokodylica, Asia000, ancys85, Chmurka, Pogoda, pap86, joana, Ounai, maja2024, Dave87 lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj jakiś nie spokojny dzień. Boli mnie brzuch tzn mam taki jakby spięty w kulkę ból trochę jakby okresowy Ale lekki. Wzięłam nospe magnez i po kapieli puscilo a teraz w nocy to samo. Martwię się wiem że niektóre tak mają Ale ja pierwszy raz.Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Ounai wrote:A co jesz? Z potem też wychodzi to co jemy. Ja używam Garnier w kulce.
Hm... Co jem? Wszystko 😂 mam zdrowe i cheatowe dni i bez znaczenia codziennie cuchnę... A jakie produkty mogą na to wpływać? -
Dokładnie, może być trudniej wykonać usg
A ja Was witam na ostatniej prostej (choć po tych 15 pobudkach w nocy to niekoniecznie będzie prosta)
Zaczynamy z Martą III TRYMESTR
N4dzieja, Leeila26, pap86, maja2024, Pogoda, Audrey, Jaśmina, ancys85, skała, Szczęśliwa, edka85, Annia, Asia000, Evva, joana, Krokodylica, Chmurka, Dave87, Maddelainen lubią tę wiadomość
-
Ounai ale Ci brzuch wyskoczył w minionym tygodniu, piękny! 😃
Wracamy z leroya, mamy płytki! ❤️ Ludzie w sklepach głupieją, no ale to wiadomo nie od dziś 😂 Dzisiaj jest ostatni dzień promocji w Leroy Merlin - przy zakupach za 1000zl karta podarunkowa na 100zl 👍 Kolejka jak diabli, żeby wyrobić tą kartę, nikt mnie nie raczył wpuścić, ale odstałam swoje grzecznie bez marudzenia 😉Ounai lubi tę wiadomość