!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola jak sytuacja ? Takie bóle w większości są normalne, macica się przygotowuje. Choć nie dziwię się, że się martwisz bo też się zawszę niepokoję gdy coś z brzuszkiem się dzieje. Jeśli nie są częste te napinania to ok ale jeśli czujesz, że powinnaś to sprawdzić i to Ciebie uspokoi to zadzwoń do lekarza.
Ounai piękny brzusio i gratuluję III trymestru
Pap ja pisałam o koszu Diaper champ on jest na zwykłe worki.Ounai lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj spałam jak dziecko. Ale trzeba była rano wstać, zrobić zakupy i na budowe a raczej już do domu 😍 mąż zawiózł dzisiaj nasze szafy, podkręca je w garderobie, tata dzisiaj podłącza zlewy, od wczoraj zmywarka pierze i ładuje wszystko do szafek, staram się nie przemęczać. Jutro chcemy już posprzątać wszystko a w poniedziałek mąż bierze mopa i leci całą chałupę. Czekamy na dostawę z brw stołu i rogówki i lecimy do siebie, od teściowej zostało do przewiezienia dosłownie 5 kartonów, tv i łóżko 😍❤
Ounai, pięknie Ci ten brzuszek wyskoczył 😍
Wiecie, wczoraj na tej krzywej była jeszcze jedna dziewczyna, też miała krzywą więc myślę że była w podobnym tc co ja, a miała prawie połowę mniejszy brzuch 🤦 tak sobie myślę jak będę wyglądać za te 3 miesiące 🤦😱
Dostałam moje zamówienie z motherhood. Pieluszki muślinowe i bambusowe świetne jakościowo. Rożek jakość wykonania super, kolory też fajne, jest miękki bo taki chcialam, lepiej mi się dziecko w nich trzyma. Jednak wydaje mi się cienki tzn zimny, chyba jednak dokupię z dobrych lisków ten trochę ocieplany i będę mieć 2. Zrobię zdjęcia jak wrócę na budowę bo wszystkie rzeczy małej są już w jej pokoju 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2020, 13:09
Pogoda, Leeila26, joana, Ounai lubią tę wiadomość
-
Audrey daj sobie spokoj z rozkami
zobaczysz,ze uzyjesz 2-3razy i bedzie koldrą
jak mowisz,ze cienki to ubierzesz w body i pajaca do niego. Kocyki to i owszem-przydadza sie
Ja wieczorami tez zaczynam miec gorsze brzuszkowo dni. Wiem co to sa spięcia brzucha i takie miewam ale odczuwam je raczej po prawej str gdzie synek ma pupcie i nozki to moze tez jego ruchy wplywaja na te skurcze. Wtedy klade sie na boczku i przechodzi. Tylko magnez musze pobrac bo juz i w lydkach lapia mnie skurcze a nie moge jesc pomidorow, ktore chuba zwykle pomagaja na skurcze.
Musze wziac sie w czerwcu lepiej za wyprawke bo jak jestem w 24tc a dzieci z cukrzycy wywoluje sie wczesniej to robi sie coraz to mnien czasu 😱Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj polowałam na prezenty na dzień dziecka. Mam cały bagażnik prezentów, w ciągu ostatnich dwóch lat złapaliśmy z mężem sześcioro chrześniaków... Siedzę w kawiarni, pije cappuccino. Nie pamiętam kiedy tak wyszłam. Jest super 😍
Leeila26, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maja2024 wrote:Lola jak sytuacja ? Takie bóle w większości są normalne, macica się przygotowuje. Choć nie dziwię się, że się martwisz bo też się zawszę niepokoję gdy coś z brzuszkiem się dzieje. Jeśli nie są częste te napinania to ok ale jeśli czujesz, że powinnaś to sprawdzić i to Ciebie uspokoi to zadzwoń do lekarza.
Ounai piękny brzusio i gratuluję III trymestru
Pap ja pisałam o koszu Diaper champ on jest na zwykłe worki.
No nie mogłam spać przez to w nocy. O 4 nad ranem robiłam kąpiel ciepła. No też się naczytalam że takie bóle są normalne ale wiesz jak to jest wcześniej nie było A nagle taki dziwny ból. Ale już jest lepiej. Zacznę brać od teraz magnez bo do tej pory nie brałam i mam nadzieję że już nie będzie takich akcji.Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Lola magnez napewno cos pomoze. Ale jak mocno sie nie pokoisz to najlepiej kontaktowac sie z lekarzem 😘
Qunai piękny brzuszek 😍
Ja tez bede kupowala taki kosz ale na zwykle worki. Jest tez w chicco.
Freja czytalam u mamyginekolog, ze lepiej 2-3 dni wczesniej brzucha nie smarowac, bo wplywa to na jakosc badania. Mozesz u niej poczytac.
Ja tez mam abmitny plan, ze w ten weekend kupie cos wiecej z wyprawki. Narazie to za wiele nie mam. Glownie ubranka, ktore powoli przestaje kupowac, bo raczej narazie wystarczy..
Ounai, Freja000 lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Annia wrote:Pap ginekolog Ci powiedział, że będzie wcześniej wywoływać poród przez cukrzycę? Z tego co ja czytałam to co szpital, co ginekolog to inne podejście, zwłaszcza do cukrzycy na diecie...Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Audrey daj sobie spokoj z rozkami
jak mowisz,ze cienki to ubierzesz w body i pajaca do niego. Kocyki to i owszem-przydadza sie
Ja wieczorami tez zaczynam miec gorsze brzuszkowo dni. Wiem co to sa spięcia brzucha i takie miewam ale odczuwam je raczej po prawej str gdzie synek ma pupcie i nozki to moze tez jego ruchy wplywaja na te skurcze. Wtedy klade sie na boczku i przechodzi. Tylko magnez musze pobrac bo juz i w lydkach lapia mnie skurcze a nie moge jesc pomidorow, ktore chuba zwykle pomagaja na skurcze.
Musze wziac sie w czerwcu lepiej za wyprawke bo jak jestem w 24tc a dzieci z cukrzycy wywoluje sie wczesniej to robi sie coraz to mnien czasu 😱Krokodylica, Jaśmina lubią tę wiadomość
-
pap86 wrote:Annia ja z kolei wszedzie czytam,ze wtwoluje sie przed 40tc bo lozysko sie starzeje, dziecko duzo przybiera itd. Ja jeszcze do tego jestem na lekach na nadcisnienie wiec pewnie moj gin kaze sie polozyc wczesniej na patologie i beda wywolywac choc on nie pracuje w zadnym szpitalu wiec zrobią co beda chcieli.
A ciśnienie po lekach masz dobre?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
pap86 wrote:Annia ja z kolei wszedzie czytam,ze wtwoluje sie przed 40tc bo lozysko sie starzeje, dziecko duzo przybiera itd. Ja jeszcze do tego jestem na lekach na nadcisnienie wiec pewnie moj gin kaze sie polozyc wczesniej na patologie i beda wywolywac choc on nie pracuje w zadnym szpitalu wiec zrobią co beda chcieli.
My dziś zaszaleliśmy, upolowaliśmy psi patrol 70% taniej, nakupilam pudełek na zabawki bo mi niektóre syn połamał już, koszyki do segregacji w szufladach. Mąż kupił sobie zgrzewarkę próżniowa do żywności, a ja sukienkę za 25zl ale za dużamoże uda się wymienić jeszcze.
Annia, Leeila26 lubią tę wiadomość
-
Pap - ja kocykow nigdy nie uzywalam w mam ich chyba ze 3 😄 o koldrach nie wspomne.
maja2024 wrote:Ja mogę polecić ten antyperspirant Pony Hütchen używam od dawna i te zapachy są przepiękne i świeże. I działają przynajmniej na mnie i moje siostry super. Nawet teraz w ciąży nie mam żadnych problemów z "zapachem". Unikam testowanych na zwierzętach i z aluminium w składzie. Można kupić też próbki.
https://bioana.pl/pl/p/Dezodorant-w-kremie-shibuya-NOWA-RECEPTURA/70
A gdzie kupilas ten dezodorant. Ma bardzo fajny sklad! -
Annia cisnienie jest ok,nawet bez lekow nie jest az takie zle ale lekarz chyba dmucha na zimne.
Ouinai moje zdanie jest takie,ze wolala bym zeby mi szybciej wywolali porod niz mieli by przeoczyc cos,co moze wydarzy sie w pare minut.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
KotkaPsotka3 wrote:Pap - ja kocykow nigdy nie uzywalam w mam ich chyba ze 3 😄 o koldrach nie wspomne.
A gdzie kupilas ten dezodorant. Ma bardzo fajny sklad!
Ja kupuje na Amazon.
My też używaliśmy rożków i to bardzo długo jakoś z 4 miesiące, mały lubił być nim owinięty. Teraz mam jeden i Tulisia chcę kupić.Jaśmina lubi tę wiadomość
-
pap86 wrote:Audrey daj sobie spokoj z rozkami
Musze wziac sie w czerwcu lepiej za wyprawke bo jak jestem w 24tc a dzieci z cukrzycy wywoluje sie wczesniej to robi sie coraz to mnien czasu 😱
Nie zgodzę się ☺ akurat mam dwa miesięczne maluszki w rodzinie i z powodzeniem wszyscy i ja również nosimy ich w rożkach i uważam że są świetne 😉 każdemu tak naprawdę przyda się co innego.Krokodylica, Jaśmina lubią tę wiadomość
-
pap86 wrote:Annia cisnienie jest ok,nawet bez lekow nie jest az takie zle ale lekarz chyba dmucha na zimne.
Ouinai moje zdanie jest takie,ze wolala bym zeby mi szybciej wywolali porod niz mieli by przeoczyc cos,co moze wydarzy sie w pare minut.Annia lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Ok, ale łożysko nie starzeje się w 5 minut. A Tobie Twój lekarz mówił o tym wywoływaniu czy po prostu czytałaś w necie?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023