!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba nie umiem robić tych ćwiczeń
próbowałam parę razy z YouTube to w ogóle nie ogarniam jak ja to mam zrobić i co ja mam napiąc. I zazwyczaj mi się jedyne co napina to brzuch zaraz i muszę przerwać
po ciąży pójdę do fizjo i może mnie nauczą jak to robić poprawnie bo teraz się boje
-
O mamo przeczytalam dzis na jakiejs apce,ze od teraz brzuch rosnie 1cm na tydzien (czy to w ogole mozliwe? 🤔) to ja pęknę! Mam duzy brzuszek (mialam duzy przeciez przed ciaza
) a ten gorny z podniesionymi kiszkami to w ogole wystaje jak szalony.
Ten cybex jest tak to fajny ale wlasnie gondola taka wąska.. chce jeszcze obejrzec gdzies na zywo xlandera z pompowanymi kolami (niebardzo kumam te siedziska kubelkowe w spacerowkach ale nie wyglada to zle) i valco dnap.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
A ja już w sumie przestałam patrzeć czy mi rośnie czy nie, ile musi urosnąć tyle urośnie i już ☺ jedyne co to ograniczyłam słodkie do 0 i chleb pełnoziarnisty i tyle mogę zrobić.
Muszę chyba jechać w tygodniu do miasta kupić jeszcze rzeczy higieniczne których nie mam z Rossmanna.
A jak byłam przedwczoraj w pepco to kupiłam sobie 3 koszulki po 10 zł, nie chciałam nic lepszego bo i tak po porodzie nie będę ich nosić bo będą za duże. A o dziwo teraz się zmieściłam w M i jeszcze brzuszek się pomieści 🤣 -
Mi brzuch ostatnio brzuch wychodzi coraz mocniej 😊 i podczas zakupow jak sie nachodzilam to mocno bolaly mnie plecy i ledeo dawalam rade.
wczoraj jak bylismy na zakupach to kupilismy dla malego kocyk w pepco, dwie czapeczki i taka zabawka poduszke gwiazke.
W Smyku wzielismy body Polska (tatus 😂), szczotki do butelek, sliniaczki, grzeczotke taka materialowa i szczotke i grzebyk do wlosow.
Plus w obi wzielismy lape sufitowa do pokoju malucha.
My wozek juz mamy prawie wybrany. Dzis podejmujemy ostateczną decyzje. Albo jedo koda albo espiro next. Kobietka w sklepie polecala jeszcze tutis uno ale to nowość i zero opinii na necie. I jak podejmiemy to zamawiamy. Na jedo koda czeka sie 4-8 tyg. A u mnie juz jest 87 dni do porodu, więc nie mam na co czekac. Gdyby cos sie przyspieszylo to nie chce sie stresowac co teraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2020, 12:17
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ja zauważyłam że tak średnio co 2 tygodnie brzuch wystrzela w kosmos. Teraz wydaje mi się że jest dość duży, tydzień temu mi tak wypchnęło widzę szczegolnie po pepku bo miałam głęboki a teraz jest prawie na równo jak stoję.
Mam nadzieję że trochę urośnie do 16.06 bo się załapałam na darmowa sesje zdjęciowa -
Pogoda wrote:Ja zauważyłam że tak średnio co 2 tygodnie brzuch wystrzela w kosmos. Teraz wydaje mi się że jest dość duży, tydzień temu mi tak wypchnęło widzę szczegolnie po pepku bo miałam głęboki a teraz jest prawie na równo jak stoję.
Mam nadzieję że trochę urośnie do 16.06 bo się załapałam na darmowa sesje zdjęciowa
A mój pępek dalej jest taki sam jak przed ciążą.. trochę mnie to zastanawia, bo pierwsze co przychodzi na myśl myśląc o kobiecie w ciąży, to okrągły brzuszek z wystającym pępkiem -
Od 18stki nosiłam kolczyk w pepku i jak w ciąży ściągnęłam, to było mi mega łyso i pepek wydawał mi się bardzo głęboki. Teraz jak rozciągnęła mi się skóra to widzę że dziurke na kolczyk miałam krzywo zrobiona 🤦🏼 albo mi teraz bardziej wywala brzuch na prawo 😂
-
Jutro mam usg u dr hab. Wiecia, jeszcze nie wiem o której.
Trzymajcie kciuki za moja mała.
Oby było wszystko w porządku i moze ogarnę jakaś wyprawkę w końcu.mmm, Pogoda, Chmurka, Leeila26, Natalii, Totoro, Audrey, Freja000, katwie27 lubią tę wiadomość
-
Ktosiowa powodzenia na usg.
A ja jutro na glukozę, też trzymajcie kciuki żebym nie wyrzygała tego.
Zna któraś z Was ten bujaczek: ?
https://allegro.pl/oferta/lionelo-pascal-bujaczek-lezaczek-wibracje-melodie-8842905561
Albo ten:
https://allegro.pl/oferta/chicco-hoopla-lezaczek-bujaczek-0-18-kg-palak-8711620163Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2020, 15:08
Chmurka, Leeila26, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Ktosiowa, Kroko kciuki zaciśnięte:*
Mi brzuszek mocno wystaje ale ja też tyję w zastraszającym tempie:( też muszę słodycze ograniczyć bo jak wcześniej nie jadłam wcale tak teraz na lody często mam ochotę... Pępek miałam głęboki a teraz prawie na płasko;PKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak u was z puchnieciem nog? Mama się mnie dzisiaj zapytała czy puchne A ja że nie nie puchne A ona no zobacz nie masz kostek i rzeczywiście! Nie mam kostek 🙈🙈Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Kciuki dziewczyny
Ja z racji cukrzycy jem mega mega ostrożnie i wszyscy mi mówią, że poza brzuchem nigdzie nie przytyłam, za to brzuch mam jak totalna piłka, i widzę, że znowu urósł w ciągu ostatnich paru dni. Już jest duży, a gdzie tam co do czego 🙈 już wszystko ciągnie, sikam co kilkanaście minut... nie wiem jak ja się będę w lipcu - sierpniu poruszać i funkcjonować 😵
Puchnąć na szczęście nie puchnę, w pierwszej ciąży też mi się nie zdarzyło. No ale zobaczymy co będzie przy upałach 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2020, 18:33
-
Pogoda, ja też mam krzywy brzuch ale myślę że to sprawka Małej bo ona lubi siedzieć z lewej strony i tam najczęściej się wypycha.
Chmurka, ja przed ciążą nie jadłam słodyczy, do połowy 2 trymestru też mnie nie ciągnęło. A teraz to słodycze jak słodycze, ale lody bym mogła na okrągło jeść, szczególnie wieczorami co w ogóle jest grzechem 🤦
Ktosiowa, mi pachną palce u rąk, nogi raczej jeszcze nie. Mam np cellulit wodny i widzę że mi się woda zbiera 😕 chociaż od wczoraj bolą mnie łydki ale to chyba zakwasy od tej przeprowadzki. Aha, no i plecy zaczynają mnie boleć i biodra jak dłużej leżę na jednym boku.
Ktosiowa, Kroko trzymam kciuki ☺Krokodylica lubi tę wiadomość