!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny chyba lipa
Na czczo ok
Po 1h ok
Po 2h za dużo169 norma 153
W pt mam wizytę zobaczymy co moja gin powie
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Dave no lipa 🙁🙁🙁 zresztą po godzinie i na czczo wynik też wysoki..
Eh, no i tak to jest. Jak jedno jest super, to coś inne musi wyjść. Ja się cieszyłam, że nie mam cukrzycy, ale bakterie w moczu mi wtedy wyszły 🤦 -
Dave87 wrote:
Qunai te koszule lipoline sa cudowne! Wogole nie sa sztuczne. Praktycznie cale sa z cienkusienkiej viskozy. Mowie Ci cudowne i tzrymaja piersi w ryzach! Dwie kolezanki mialy przy pierwszym dziecku i teraz tez tylko te kupily. Ja mierzylam inne to jak mi cycki smutno w nich opadly to az sie smialam 😅 no i przy innych trzeba na noc stanik zwby wkladke laktacyjna wlozyc a tu nie trzeba!
02.16 jest z nami nasze szczescie
wrzesień 2019 powrót po rodzeństwo beta 2,3
11.12.2019 punkcja 10 oocytów, zapłodniło się 7, 4 doszły do blastki. 16.12.2019 transfer 2AA, mamy 3 mrozaczki
5dpt beta 17,39,
8dpt beta 72,89
14dpt beta 1067, prog 73,9
19dpt mamy pęcherzyk 10mm i pęcherzyk żółtkowy 2,5m
27dpt jest ❤ -
Dave raczej witamy sie w grupie slodkich mam. Nie za bardzo jeszxze jestem ekspertem ale chetnie pomoge.
Ouinai ja tez z rana nic wegli ani nabialu zjesc nie moge na 1sniadanie.dopiero na drugie i potem juz luz. Te chrupie sonko zytnie mi sluzą do zapchania sie np.na podwieczorek, cukry sa ok. Gorzej z chlebemciezko mi znalezc jakis sensowny a nie mam nigdzie w okolicy tego probody
opowiedz co Ci diabetolog powiedzial na wizycie.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Audrey wrote:Dokładnie, ja też się cieszyłam że cukrzycy nie ma a jakaś i fikcja się przypałętała.
Dziewczyny, czy też tak macie że jak w nocy się przewracacie to kuje czasem podbrzusze?
Oj kłuje, zwłaszcza po bokach. Wczoraj to zakasłac dobrze nie umiałam na leżąco, bo nie wiedziałam jak się zwinąć 😂 trzymam brzuch i dopiero się obracam, jest lepiej, chociaz musi to wyglądać przekomicznie jak się tak siłuje 😉 -
Leeila26 wrote:Dave no lipa 🙁🙁🙁 zresztą po godzinie i na czczo wynik też wysoki..
Eh, no i tak to jest. Jak jedno jest super, to coś inne musi wyjść. Ja się cieszyłam, że nie mam cukrzycy, ale bakterie w moczu mi wtedy wyszły 🤦
Starania od 2013 r
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
pap86 wrote:Dave raczej witamy sie w grupie slodkich mam. Nie za bardzo jeszxze jestem ekspertem ale chetnie pomoge.
Ouinai ja tez z rana nic wegli ani nabialu zjesc nie moge na 1sniadanie.dopiero na drugie i potem juz luz. Te chrupie sonko zytnie mi sluzą do zapchania sie np.na podwieczorek, cukry sa ok. Gorzej z chlebemciezko mi znalezc jakis sensowny a nie mam nigdzie w okolicy tego probody
Starania od 2013 r
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
Audrey wrote:Dokładnie, ja też się cieszyłam że cukrzycy nie ma a jakaś i fikcja się przypałętała.
Dziewczyny, czy też tak macie że jak w nocy się przewracacie to kuje czasem podbrzusze?
Starania od 2013 r
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
Kurcze wspolczuje wam dziewczyny tez meczarni z cukrzyca 😔 przykre jak sie czyta jak sie meczycie i musicie uwazac. Wiadome dla dzidziusia wszystko ale to tez jest meczace caly czas miec z tylu glowy ten cukier.
U mnie juz 3 tyg utrzymuje sie waga 5,5 kg na plusie. Kazdy mowi, ze bardzo mi brzuch wychodzi ale ja sama po sobie widze ze i zaczynam puchnac juz szczegolnie nogi. Moja tez wina bo doslownie zmuszam sie zeby wypic 1.5 litra wody a to i tak malo. A przed ciaza potrafilam wypic i 3-4 litry bez problemu 🙄
Klucia brzucha mam i w trakcie dnia jak sie rusze itp. Najgorzej, ze ostatnio zauwazylam, ze coraz czescidj robi mi sie duszno jak tylko chwile poleze na plecach lub tak niby bokiem ale lekko i plecy 🙄
Co do globulek to u mnie dostalam wtedy 6 i 1 byla tez tabletka dla meza. Jak je wybralam to nic nie bylo a ostatnio tez zauważam jakbym znow miala wiecej sluzu kremowego i pobolewaja mnie podbrzusze. Więc nie wiem czy to nie znow infekcja.
Wizyte mam w srode wiec juz czekam do niej.
Wybrala wreszcie wozek i mamy go dzis zamowic przez strone internetowa sklepu gdzie go ogladalismy. Wybralismy Jedo Koda. Zdecydowalismy, ze jak nie podpisuje mi spacerowka to pozniej kupimy oddzielna.Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
pap86 wrote:Dave raczej witamy sie w grupie slodkich mam. Nie za bardzo jeszxze jestem ekspertem ale chetnie pomoge.
Starania od 2013 r
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
Chmurka dałabym Ci max 23, na pewno na tym zdjęciu. Ja na swoje 25 wyglądam staro 😂
Badanie biocenozy wygląda tak samo jak cytologia, tylko na wynik nie czeka się tak długo. U mnie jest po 5 minutach i wygląda to tak, że lekarz mi daje karteczkę, idę z nią do innego gabinetu do takiej miłej pani, później wracam z wynikiem. Ale często po prostu robi to lekarz na fotelu. Jest tam informacja o pH i wskazują od razu jaki to rodzaj infekcji, jaka bakteria itp. -
-
Leeila dzięki:D wiem o tym i od zawsze wszyscy mi mniej lat dawali;P taka uroda po mamie;P
Hmm, to nigdy nie miałam tego badania robionego, ciekawe czy moja gin to w ogole wykonuje.
Eh, a ja od wczoraj lekko panikuje bo już ostatnio czułam ruchy mocno wyraźnie i często a od wczoraj czuje sporadycznie i takie raczej delikatniejsze... Niby sobie powtarzam że pewnie się przekręciła i dlatego jakoś mniej ja czuje ale panika jest:( -
Chmurka wrote:Leeila dzięki:D wiem o tym i od zawsze wszyscy mi mniej lat dawali;P taka uroda po mamie;P
Hmm, to nigdy nie miałam tego badania robionego, ciekawe czy moja gin to w ogole wykonuje.
Eh, a ja od wczoraj lekko panikuje bo już ostatnio czułam ruchy mocno wyraźnie i często a od wczoraj czuje sporadycznie i takie raczej delikatniejsze... Niby sobie powtarzam że pewnie się przekręciła i dlatego jakoś mniej ja czuje ale panika jest:(
Ja mam tak samo, czytałam że dzieciaczki tak mają, że jedne dni bardziej ruchliwe, a potem odpoczywają. Ostatnie 3 dni praktycznie wyczuwałam jedynie jak rękę kładłam na brzuch, a wczoraj za to dał niezłego czadu👩+🧔♂️+👱+🐶
2020 👶 💙
30.12.2024 ⏸️
https://www.tickerfactory.com]