!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Faktycznie pięknie poukładane. Podoba mi si się w ten sposób ale czy to później praktyczne? Wypowie się ktoś kto próbował? Bo ja zawsze normalnie na półki i wieszaki, ale to się tak ładnie prezentuje...że sama się zastanawiam jak zrobić teraz.Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Ptysio wrote:Faktycznie pięknie poukładane. Podoba mi si się w ten sposób ale czy to później praktyczne? Wypowie się ktoś kto próbował? Bo ja zawsze normalnie na półki i wieszaki, ale to się tak ładnie prezentuje...że sama się zastanawiam jak zrobić teraz.
Pomyślałam o tym samym, bo jak ubranka będą w obiegu to już nie będzie tak ciasno poukładane więc ja poszłam w klasykę ale zgadzam się z Ptysiem- ślicznie to wygląda 😀 -
Też mi się podoba 😊 u mnie też będą ciuszki w szufladzie i również postawie na organizery, żeby zachować względny ład 👍 Nie wiem jak zda egzamin, najwyżej później zmienię system 😂 ale w szufladzie to ciężko inaczej to zorganizować..
-
Agnieszka91 wrote:Edka a na NFZ od internisty czy od ginekologa?
-
Ale piękne brzuszki 🥰🥰🥰
I super jak poukladane 😊 u Adasia akurat bedzie szafa i tylko mala komoda z szufladami, wiec u mnie w ruch pojda wieszaki itp. Ale jakbym miala komody to tez poukladalabym tak 😊
Podloga juz polozona. Teraz czwartek kolejny pokoj z korytarzem plus drzwi na cala gore 😆 jaram sie 😃
No i jutro w tym jednym pokoju składa meble facet.
W sobote zastanawiamy sie, zeby jechac do Bydgoszczy do Ikei. Wybierzemy materac, kupimy dodatki do domu itp.
Nie chce mi sie ale i tak mysle, ze lepiej teraz niz pozniej.Krokodylica, Leeila26, Totoro, Audrey, Pogoda, Asia000, Jaśmina, Chmurka, Szczęśliwa lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Joana super! Dotrzymali słowa 😉 To już można powiedzieć, że coraz bliżej u Ciebie do końca remontu.. jedzcie teraz, póki dobrze się czujesz. Jak brzuch będzie większy, będzie ciężej a i upały dadzą w tyłek jeszcze mocniej 👍
U mnie dziś ciepło, ale jest lekki wiaterek więc nawet przyjemnie 😊joana lubi tę wiadomość
-
Agnieszka91 wrote:A z ciekawości ile za niego płaciłas? Bo w necie pisze ok 350zl.
Mam jutro, płacę 320 zł.
Dziewczyny, od nocy boli mnie brzuch. Tzn boli mnie w górnej części brzucha, jakieś około 10cm poniżej piersi. Nie wiem czy to żołądek? Zabolało mnie już w nocy, myślałam że może po pizzerce z Lidla, Jak się obudziłam to już nie bolało a teraz znowu. Tylko w górnej części, nic na dole mnie nie boli. Ktoś coś? Jutro mam lekarza. Jak stoję to np nie boli, a jak siadam i się zginam to już tak. Przed chwilą miałam gazy i już boli mniej 🤔🤦Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2020, 15:58
-
Agnieszka91 wrote:Dzięki. Może uda mi się dostać bo nie ukrywam koszt dla mnie dość wysoki szczególnie że prowadzę ciaze prywatnie i to już jest duży koszt:-/. Podobno do 32tc można podać szczepionkę?
Ja prowadzisz ciążę prywatnie to nie dostaniesz nigdzie recepty ani skierowania. Musiałabyś prowadzić ciążę na NFZ. Przynajmniej u mnie tak jest, obdzwonilam wszystkich ginekologów na NFZ czy wypiszą skierowanie lub receptę - żaden się nie zgodził.
A podać szczepionkę można 28tc-30tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2020, 15:00
-
Audrey jak na gorze to poodpoczywaj. Mose wlasnie kiszki scisniete bolą.
Ile razy dziennie czujecie czkawke? No ten moj to 2-3razy dziennie mi czka a mnie denerwuje to uczucie 😂 a jak pisalyscie o ruchach to moj tez tak sie bardziej przewala, przekreca w brzuchu, troche wypycha jeszcze kopytka ale raczej takie przekrecanie. Mam lozysko na tylniej scianie i te jego ruchy bywaja bolesne, i walo czesto po pecherzuSzymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Audrey ja mialam tak ostatnio.. to zoladek.
Ja cierpiałam noc i caly dzien...
Zgubila mnie ochota na czernine z kluchami ziemniaczanymi 🙄
Swoje wycierpialam ale bylo warto 😅
Leila rez mysle, ze teraz bo pozniej bedzie tylko gorzej...😊
No jestem zadowolona. Nie planowalismy takiego opoznienia sle wazne, ze posuwa sie do przodu 😊Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Pap, no właśnie nie chcę schizować że coś się dzieje nie tak bo tylko u góry, na środku i na dole nic się nie dzieje, Mała dzisiaj leniwa ale się rusza co jakiś czas. A czytałam gdzieś że jak u góry to łożysko się odkleja 😟 a jutro mam lekarza to i tak zapytam.
joana, trochę mnie pocieszyłaś, ja bym obstawiała tą pizzerkę bo zimna, i z jakimiś papryczkami była 🤦 mam nadzieję że to "tylko" to.
Ja mam łożysko na przedniej ścianie i lekarz mówił że gdyby łożysko było na tylnej ścianie to jeszcze bardziej wszystko bym czuła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2020, 15:57
-
U mnie ruchy też bywają już czasami bolesne, łożysko na przedniej ścianie. Ale lubię ten ból 😉 Audrey, mi też się wydaje, że to ściśnięty żołądek. Też tak mam czasami, raz mnie nawet złapała taka ,,kolka", ból trwał chyba z godzinę. To było jakoś miesiąc temu, po wypiciu sporej ilości soku pomarańczowego, od tego czasu się zraziłam i nie pije go. Dobrze, że jutro wizyta i nie panikuj na zapas ❤️
-
nick nieaktualnyHej hej
byłam u położnej dzisiaj. Powiem Wam, że trochę mnie uspokoiła z tymi skurczami i skracającą się szyjką, że ostatnio jej pacjentka miała 0,5 cm szyjkę i urodziła w terminie, tylko ze się bardzo oszczędzała, wiec mi tez dała takie zalecenia
Krokodylica, Chmurka, Leeila26, Jaśmina, Pogoda, Audrey, Totoro, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Domi1995 wrote:Hej hej
byłam u położnej dzisiaj. Powiem Wam, że trochę mnie uspokoiła z tymi skurczami i skracającą się szyjką, że ostatnio jej pacjentka miała 0,5 cm szyjkę i urodziła w terminie, tylko ze się bardzo oszczędzała, wiec mi tez dała takie zalecenia
To dobrze wiedziec, nie bede panikowala.
Pap moj maly dzis juz dwa razy mial czkawke, ale tak to zazwyczaj z raz dziennie czuje.V.2017r. -> 7 tc [*]
15.08.2020r. - Wojtuś ❤️ [*] 38tc