!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
-
pap86 wrote:Aina te siateczkowe horizon takie fioletowe.2szt kosztują jakies 8-9zl i mozna w szpitalu je przeprac. Ja wzielam dwa opakowania.rozmiar taki jak nosisz.
Leeila walizke dopakuj Kochana bo nigdy nie wiesz kiedy Cie zlapieja ze starszym synem w czwartek bylam na wizycie i wszystko bylo zamkniete, niegotowe do porodu a w niedziele rano bylam na porodowce
Echo mam na 13:30. Trzymajcie kciuki. Dam znac.
Dokładnie tak mi powiedział Pan doktor 😅 bo śmiałam się, że czekam jeszcze na paczki 😅 mówił, że w ciągu 2 dni raczej nic się nie zacznie, ale od weekendu nic mi nie może zagwarantować 😉 Kciuki mocno zaciśnięte! ❤️
Ja biorę 4 szt majtek siateczkowych wielorazowych, ale też 2 pary zwykłych. Dzisiaj przyjeżdża moja walizka, także będę się pakować już tak na gotowo 😉 -
Leila gratki, ze super z dzidzia ❤ pakuj walizke i oszczedzaj się kochana 🥰
Nie moge wyjsc z podziwu jak duze juz te dzieciaczki..🤩
Gratki za udane wizyty dzis i kciuki za te w dalszej czesci dnia ❤
Ja majty kupilam jednorazowe, bo tak podal moj szpital. Tylko kupilam z canpol l/xl i wiem, ze ja do malych nie naleze ale te majty sa mega coasne. Wiem, bo jedne przymierzylam.
Mam zamiar kupic teraz te wielorazowe z horizon rozmiar 44-46 i mam nadzieje, ze te okaza sie dobre 🙄
Leeila26 lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Joana 44-46 z Horizon będą na Ciebie na bank i na pewno nie będą Cie cisły
Ja je mam, a jestem od Ciebie większa i czuje się w nich komfortowo
o ile można w takich majtach fajnie się czuć
-
Pogoda, mnie bolą pięty i ogólnie stopy. Położna mówi że to normalne bo przyrost wagi robią swoje. Ja w dzień jak dochodzę to jest ok ale w nocy jak chodzę siku i rano po ustaniu chodzę dosłownie jak kaczka 😂
Majtki mam z gemini, takie fioletowe wielorazowe, wzięłam rozmiar 38/40 bo zalecamy większą brać. Po 2szt w opakowaniu - figi i bokserki.😊
Jutro lecę na ktg a dzisiaj zaczynamy 35tc - jeju, jak to leci, zaraz niunia będzie z nami 😱🥰 trochę łapie mnie stres już 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 13:13
Totoro, Pogoda, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Kochane kilka razy juz o tym było..
Ale dopytam..
Od wczoraj mam taki bol totalnie w dole. Wiecie sam dol brzucha i nawet nizej mnie boli. Jakby parcie na pecherz. Ale ide do lazienki i robie 3 krople.
Nie wiem to dzidzia moze byc az tak nisko i cisnie czy moze zapalenie pecherza?Adaś
-
joana, u mnie jak mała się rusza i wali główką w pęcherz to też tak boli i wtedy idę siusiu a tam prawie nic 😅 jest bardzo nisko i idealnie ułożona do porodu to dlatego 😊
A ktoś pisał że teraz ruchów jest mniej teraz jak dziecko jest tak duże. Nie zgodzę się, te ruchy są po prostu inne. Ja np często widzę że brzuch się rusza a ruchy nie czuję 😅 -
Też mam takie uciski na dole. Pęcherz ledwo zipie, a i szyjka przy tym obrywa. Nic przyjemnego, ale co się dziwić, skoro panna już taki kolos i ledwo się mieści.
-
Ciekawa jestem ile mój brzdąc waży, bo brzuch mi nagle wywaliło i czuję jego ruchy dosłownie wszędzie - na dole, na górze z jednego boku i drugiego i nie umiem rozpoznać czy to rączka czy nóżka czy dupka czy główka 😁 mam nadzieję, że jednak główke ma cały czas na dole
-
Dzieki dziewczyny, bo jutro robie badania na wizyte i zastanawialam sie juz co zobacze w moczu.
No i jak Pogoda zastanawiam sie ile maly wazy.. ostatnio usg mialam robione w 29 tc.. a następna wizyta w 37+2 🙄 bede naciskala na lekarza, zeby zrobil usg...Adaś
-
Joana widze po zdjęciach
w każdym razie będą dobre, bo fajnie się rozciągają i dopasowują do większych dupek
Z tym uciskiem na pęcherz też tak mam, pisałam o tym już jakiś czas temuZ ruchami też się zgadzam - są inne, też czasami mam tak, że przyglądam się na brzuch i widzę, że faluje a nie czuje tego zbytnio
joana lubi tę wiadomość
-
ata89 wrote:
O mamuniu 😱😱 a my tu dyskutujemy, że nasze bąbelki duże bo około 3000g. ważą 😂🤣
Moja córka mając rok to 9 kg. ważyła 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 14:30
-
Dziewczyny, kupiłam suchy szampon 😁 co prawda żaden polecany przez Was bo w Carrefour deficyt takich specyfików ale testowałam dziś mój zakup (jakaś nowość ze schwarzkop o zapachu czekolady) i jest super. Dziękuję za inspiracje 😘
Już spakowałam do torby 😀
Udało mi się wczoraj zrobić hybrydę na pazurkach u stóp mimo kulki- Pawełka, aż jestem z siebie dumna 😂🤣
-
Ancys podziwiam, bo ja mam problem żeby skrócić paznokcie u stóp, a co dopiero hybryda 🤦😂
Matko, jeszcze nigdy nie byłam tak podjarana walizką, ani koszulami nocnymi 😂🤷ancys85, Chmurka, Pogoda, Totoro, Zabka_89 lubią tę wiadomość
-
Hihi, ja czekam tak do kolejnego tygodnia i tez mam zamiar zrobić 😅 ciekawe jaki będzie efekt.
Leila czyli jestes zadowolona? 😋
Ancys mam nadzieje, ze bedzie mial moj gen 😊 urodzona w 41 tc a waga 3 kg i 58 cm 🤪
A ten szampon brzmi smakowicie 🤤Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 15:37
ancys85 lubi tę wiadomość
Adaś