!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTulik jest chyba wskazany od urodzenia, tylko trzeba pamiętać, zeby za długo dziecko q nim nie było. Ja będę glownie probowala na sen nocny, a w dzien mam nadzieję, że nie będzie konieczności. Wiec chyba też go nie wezmę do szpitala.
Moje włosy tez zawsze myje wieczorem i schna same przez noc, a rano prostuję
I wytrzymują 2 dni, czasem jak bardzo mi się nie chce to na 3 dzien użyję suchego szamponu i robię kitkę, więc pewnie odpuszczę suszarkę.
Ale byłoby cudownie wyjsc w 3 dobie. -
Piękne brzuszki!
Ja dziś z rana byłam w labie oddać gbs i pielęgniarka nie zauważyła mojego brzuchaPotem mnie bardzo przepraszała
A jeszcze stałam pod tabliczką, że w tej placówce ciężarne mają pierwszeństwo
Totoro, Ty już masz kwalifikację do porodu domowego? Bo nie wiem czy przeoczyłam...
Mi też się wydaje, że posty znikają. Myślałam, że to może admini kasują puste posty, ale widzę, że jednak na naszym wątku dalej te puste są.
-
A skąd miałyby być puste posty? W każdym przecież jest jakaś treść. Któraś ewidentni kasuje.
-
Ja nie biorę suszarki, bo żywcem już nie mam miejsca. Wezmę próbkę szamponu i odżywki i najwyżej mi głowa będzie schła sto lat. Ale liczę na to, że oblecę bez mycia głowy, najwyżej podratuje się suchym szamponem.
Też myślałam nad tulikiem, ale stwierdziłam, że najpierw zobaczę jak mały będzie się czuł owinięty w rozku czy otulaczu i najwyżej wtedy dokupię. -
Tak dziewczyny, to wynika z kasowania postów. Strony nie znikają, tylko przeskakują bo treść się ,,kurczy" 😉 Ja wiem kto. Ale przecież każdy ma do tego prawo, prawda? 😁 Będzie chciała, to sama napisze.. 😂
Totoro gratki! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2020, 14:59
Totoro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFreja nie, u mnie nie ma opcji. Mialam sprawdzaną ciągłość przez zajściem w drugą ciążę i powiedzieli, że jest na granicy, ale jest. Od początku lekarze mnie straszyli, że będę musiała lezec cala ciążę, pozniej ze od 30 tc lezec w szpitalu, na szczęście ułożenie małej nie angażowało do tej pory blizny i bylo wszystko ok. I teraz mocno kontrolujemy, bo jest największy przyrost wagi dziecka, wiec moze byc roznie.
Ja cala ciazę marzę, żeby donosić do terminu, także pogodzilam się już z cc, byle mala nie musiala byc wczesniakiem, choc i tak teraz z dnia na dzień coraz bezpieczniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2020, 15:16
Freja000 lubi tę wiadomość
-
Leila ciekawe 😅
Gratuluje udanych wizyt 🥰
Kurcze nie moge doczekac sie do swojej 13.08.. ciekawe jak u nas sytuacja..
Suchy szampon tez zabieram, u mnie wlosy wytrzymuja maks 2 dni..Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
edka85 wrote:A skąd miałyby być puste posty? W każdym przecież jest jakaś treść. Któraś ewidentni kasuje.
Aa, może opcja "Edytuj" i potem "Usuń"Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2020, 15:28
joana lubi tę wiadomość
-
Dokladnie..
Kiedys chyba nie mozna bylo kompletnie skasowac postu stad sa te posty z kropka sama, bo kasowalo sie tylko tesc. Jesli ktos chcial.
A jakis czas temu doszlo i te usun calkowicie post.Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
No ale nie idzie skasować posta. Jak decydujesz to skasujesz treść ale ten pusty post zostaje i widać ktousuwa treść.🤔
Leila, Tu to taki forumowy detektyw, ja jakbym nawet się ciała to bym nie ogarnęła kto to😅 Swoją drogą po co udzielać się na forum skoro na bieżąco wszystko usuwa 🤔Leeila26, to_tylko_ja lubią tę wiadomość
-
Wiem że na forum ovufriend niektóre dziewczyny też usuwały swoje posty. I tłumaczyły to tak żeby nikt się nie domyślił że one to one.. w sensie że jakby ktoś z ich znajomych/ pracy czytał forum to że niby po postach mogliby zidentyfikować czy coś
P.s. Da się usunąć cały post a nie tylko treść. Trzeba nacisnąć przycisk edytuj i usuń. I wtedy usuwa cały post. Przed chwilą próbowałam:P -
Każdy ma swoje powody. Myślę że świat a tym bardziej Internet nie jest tak mały żeby ktoś że znajomych ogarnął że to np ja. Zresztą raczej nikt z moich znajomych nie udziela się na tego typu forach 😅 zdjęcia to jak najbardziej rozumiem że ktoś może chcieć usuwać 😊
-
nick nieaktualnyJak bylam w pierwszej ciazy i wyszla ta akcja z dziewczyną, ktora się podszywała pod osobę w ciązy, to duzo dziewczyn usuwało posty i przeniosłyśmy się na FB, zeby czuc sie spokojniej.
Ja glownie z tego powodu nie jestem za dodawaniem zdjęć, nie chce potem się zastanawiać, czy gdzieś ono będzie, itp. Jakos mi tak zostalo po tamtej akcji.