!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
I jak pisze Ata stres jest nam tu nie potrzebny, wiec moim zdaniem nie ma juz co komentowac tego tematu.
A Freja zrobi jak uwaza, bo skoro jest tak inteligentna to chyba wie, ze nikt jej tu nie wygonil itp. Wiec to juz jej decyzja co zrobi.Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny dawno mnie tu nie był już tydzień temu leżałam w Łodzi w szpitalu a teraz też jestem w szpitalu od niedzieli bo bardzo brzuch mnie bolał i miałam skurcze i trafiłam na porodówkę lecz dostałam leki dożylnie i się troszeczkę uspokoiło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ohoo.. 😂😂 a może się myliłam? 😉😂🤷
Aniołek, a ty już nie jesteś po terminie? 🤔 Z tego co widzę na pierwszej stronie.. Tobie się jakoś przesunął termin porodu sporo, dobrze pamiętam? 🤔ancys85, joana, erre, Anika, Natalii lubią tę wiadomość
-
Aniołek, to w końcu który masz tydzień? 36 czy już 41? O ile pamiętam to tp z 7.09 zmieniłaś na 12.08. Na początku marca pisałaś, że z usg wychodzi ci 17 tc, więc powinnaś być już po terminie i tym bardziej nie rozumiem, czemu mieliby w szpitalu wstrzymywać akcję porodową przez podanie leków???
joana, Leeila26, erre, ancys85, to_tylko_ja lubią tę wiadomość
-
Aaaaaa kumam 🙈 blondynka ze mnie prawdziwa 😁
erre, Leeila26, ancys85, joana lubią tę wiadomość
-
Leeila26 wrote:Ohoo.. 😂😂 a może się myliłam? 😉😂🤷
Aniołek, a ty już nie jesteś po terminie? 🤔 Z tego co widzę na pierwszej stronie.. Tobie się jakoś przesunął termin porodu sporo, dobrze pamiętam? 🤔
O masz, a ja taka niekumata, łykam wszystko jak pelikan. 🙈🙈🙈joana, Leeila26, ancys85, to_tylko_ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra, dwie szare komórki, które mi pozostały wreszcie się zderzyły - zajarzylam 💪🙈
Co do tego co pisała Freja - ja bym tu akurat stanęła w jej obronieFaktem jest, że wielu lekarzy, wiele położnych jest bardzo bardzo zacofanych w pewnych tematach. Jak posiedli wiedzę te dziesiąt lat temu tak wydaje im się, że to wystarczy. A tu wszystko idzie do przodu, są nowe badania, nowe kierunki, nowe "trendy"... Dodatkowo często lekarze jak już kiedyś pisałam są bardzo zmedykalizowani i zamknięci na naturalne metody. A czasami to faktycznie wystarcza. I nie będę tu absolutnie podważać decyzji o cc, bo kompletnie nie czuję się kompetentną osobą w tym temacie. I rozumiem również, że Joana mogła się poczuć urazona. Ale czasem to właśnie na forum czy od osób "zajawionych" jakimś tematem można się czegoś ciekawego, niekonwencjonalnego a często skutecznego dowiedzieć
osobiście lubię poczytać o takich niestandardowych metodach czy podejściu
A akupunktura podobno potrafi uregulować cukry przy cukrzycy. Bardzo żałuję, że nie spróbowałam
Żeby nie było - nie opowiadam się za nikim, i nie chcę też wtrącać w temat, bo nie mnie i mojej wymiany zdań dotyczy
no ale tak chciałam tylko swoje zdanie zaakcentować 😊
Ja dzis zadzwoniłam do położnej w sprawie tych cukrów, że kolejny dzień na czczo przekroczone itd... I kazała mi przestać mierzyć 😅 więc postaram się trochę wrzucić na luz w tym temacie 😅
Ja miałam dziś przypływ energii, zaliczyłam z córką spacer w tym ukropie (w dodatku w okolicach południa 😵), wpadlam w szał sprzątania.. I w sumie mogłabym już rodzić. Chyba dziś jestem gotowa.tylko moje dziecię jakoś nie podziela mojego entuzjazmu... 😁 Strasznie jakiś tak w głowie liczyłam na ten weekend. Ale kompletnie nie czuję się porodowo. Brzuch wprawdzie już lekko wisi 😅, skurcze przepowiadające dalej męczą, ale jakoś tak poza tym to gonię jak mały motorek i nie czuję nadchodzącego porodu 🤷♀️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny