!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie o żel, a o tabletki mi chodzi. O ile się nie mylę, któraś chyba pisała że będzie brała na końcówce.. nie wiem czy nie Kotka czasami, ale ją tu ciężko dopaść 😉
Totoro ja też się boje nocy 😂 z jednej strony fajnie, bo mąż obok. A z drugiej strony nie chce jechać do porodu śpiąca 😂
Ounai kciuki za szybką akcję! 😉❤️Ounai lubi tę wiadomość
-
Totoro, Edka przedwczoraj też tak pisała.. 😂😂 Kciuki za wizytę! ❤️
Dzisiaj dla odmiany obudził mnie mój bardzo głodny, zabiedzony kot 😂😂 I sama już nie wiem, czy chce mi się jeszcze spać, czy już nie 🤔Totoro lubi tę wiadomość
-
Totoro kciuki za wizyte ❤
Pap dzia za rady 😘 oby tak bylo, bo bardzo chce kp. Ta polozna mojego ginekologa tez mowila, ze bedzie oki to wychodzimy w poniedzialek.
Maz i tak urlop chce juz wziac od czwartku kiedy mnie zawiezie, zeby byc ze mna od rana jak bede sie stresowala. Nie moge doczekać się powrotu do domu a jsszcze nie jestem w szpitalu 😅
O provag nie doradze, bo nigdy nie uzywalam.
A co do stop to moj lekarz mowi, ze te upaly i juz taki etap ciazy, ze wszystkie srodki pomoga chwilowo. I u mnie tak jest.. jakies chlodne kąpiele, pokrzywa, zele, zimne oklady itp.. dzislanie na chwile a pozniej znow ulane serdele zamiast nog 🥺
Co do biegunki i mdlosci to tutaj tez moj lekarz mowil, ze przy skurczach to norma, bo organizm szykuje sie do porodu. Ja mdlosci nie mam ale za to 2 jest tak 2- 3 razy na dobre.Totoro lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Kciuki za wizyte Totoro.
Edka jak u Was nocka?
Ounai trzymamy kciuki.
Za mna noc średnia na jeza. Przez pol nocy sie budziłam co chwila na siku. Juz ni sie płakać chciało, a jeszcze co wrocilam z łazienki tk strasznie chciało mi sie pić. Druga polowa nocy dobra, spałam twardo, rano obudzil mnie jakos halas - moj tata wszesl do pokoju pożyczyć sobie radio do pracy i kable odlaczal... Rozbudziłam sie i zaraz wstałam.
Obejrzalam wlasnie pogode. No ppgoda nam nie ulatwia koncowki ciazy... Ja sie chyba przekrece w tej upalTotoro lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny nie nadrobie juz was wiec zycze wsztstkim powodzenia i szczesliwych porodow
My z Mikołajem wkoncu od wxzoraj w domku troche dlugo bylismy na obserwacji bo az 13dni w sumie to po 3 dobach przeniesli nas do innego szpitala strachu sie najadlam ale wszystko juz jest ok. Mlody rosnie na razie tylko je i spi ale powoli juz sie uaktywnia szczegolnie w nocymojwczesniaczek nie jest uznawany za wczesniaka bo wagowo byl duzy i ogolem sobie ze wsztstkim juz poradzil byl ciezki poczatek ale stan jest juz dobry
Trzymam kciuki za wasze malenstwaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 07:38
ancys85, Pogoda, Totoro, Leeila26, AHope, erre, Krokodylica, DarlAa, Ptysio, Asia000, Audrey, Anika, edka85, Natalii, Domi1995, katwie27, Chmurka, Szczęśliwa lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Dzieci mnie obudziły swoją migracją do naszych łóżek i teraz zasnąć nie mogę. Głowa mnie boli.
Łączę się w bólu 😅 moje skrzaty też dziś przywędrowały do nas i zostało mi spanie na rancie łóżka ze zwisającym tyłkiem 🙈🙊🙉
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny ❤️
U mnie nocka git, ale ja jeśli córka nie urządza żadnych akcji, to sypiam bardzo dobrze. No i nie mam też problemów z puchnięciem zupełnie. Tak więc ciąża mnie oszczędza. Mi tylko doskwiera cukrzyca, bo już mi normalnie niedobrze przed posiłkami, w kółko jedno i to samo, a mam ostatnio ochotę na tyle rzeczy...no i humorki. Fizycznie czuję się naprawdę dobrze.
Zabka super, że u Was wszystko ok ❤️ Niech maluszek pięknie się rozwija ❤️ancys85 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi 🙂 Też przyjmuje żelazo ale to od prawie początku ciąży, nie wiedziałam, że to się z tym może łączyć. Mam nadzieję, że to po prostu przez dziecko bo uciska może na żołądek. Oby wytrwać tylko jeszcze te 3 tygodnie 🙂👩+🧔♂️+👱+🐶
2020 👶 💙
30.12.2024 ⏸️
https://www.tickerfactory.com] -
Żabka najważniejsze, że już w domu 😀 dużo zdrówka dla Was i zaglądaj do nas.
Totoro mnie ciąża także oszczędza 😁 i już trochę żałuję, że za dwa tygodnie pozbędę się brzucha bezpowrotnie 😂🤪
Ja w przyszłym tygodniu rozłożę łóżeczko bo będzie już naprawdę blisko rozwiązania, choć po ostatniej wizycie zastanawiam się czy tym razem dotrwam do terminu skoro macica chce już rodzić 🤔 -
Hejka dziewczyny ale mnie dopadło taki ból żołądka i jelit w nocy,że już chcieliśmy karetkę wzywać, myślałam,że ściany pogryzie, mały też był strasznie niespokojny. Nad ranem mnie przeczyscilo i jest trochę lepiej ale strach coś zjeść. Bralyscie coś na takie bóle, skurcze jelit? Jakaś nospa? Niby jest lepiej ale skurcze takie lekkie dalej są02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
ancys85 wrote:Łączę się w bólu 😅 moje skrzaty też dziś przywędrowały do nas i zostało mi spanie na rancie łóżka ze zwisającym tyłkiem 🙈🙊🙉
Uśmiałam się z tego zwisającego tyłka.
My mamy duże łóżko więc spoko bo mąż śpi w drugim pokoju i młodsza córka łazi do mnie a starsza do taty więc luz.
Nie spałam od 1 do 4 przez ten ból głowy.
Teraz wstałam dalej z bólem głowy.ancys85 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Uśmiałam się z tego zwisającego tyłka.
My mamy duże łóżko więc spoko bo mąż śpi w drugim pokoju i młodsza córka łazi do mnie a starsza do taty więc luz.
Nie spałam od 1 do 4 przez ten ból głowy.
Teraz wstałam dalej z bólem głowy.
Dużo wody pij, głowa boli najczęściej od odwodnienia. Mi pomaga też mlekoKrokodylica lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka