!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Joana gratulacje! No kawal chlopaka rzeczywiście
zastanawialam sie wlasnie cxy bedzie przeszacowana waga jak u Ounai. Trzymajcie się
-
Ata, brawo! Elena, piękne imię ☺
Joana, gratuluję, w końcu masz swojego małego kolosa w ramionach 🥰
Dziewczyny,obyście szybko doszły do siebie 😊
U nas nie ma w szpitalu zzo.
Ktoś pisał o bólu miesiączkowym, ja się w nocy dzisiaj z takim obudziłam. Nie mocny, ale był, potem przechodził i znowu, na dodatek pachwiny zaczęły mnie boleć. Już się w nocy wystraszyłam że może to skurcze. I o Boże pomyślcie że jestem walnięta ale pierwsze co pomyślałem to to, nie nie pójdę dzisiaj przez to na paznokcie 🙈😱🤦♀️ ale przeszło a paznokcie zrobione 👍 w sumie nie wiem czy to nie byli na kupę bo rano miałam rozwolnienie.
Ktoś wczoraj albo w środę pytał o lampkę nocna taka do karmienia. Dzisiaj kupiłam w pepco taką na stolik nocny, ładowanie na USB, 3 rodzaje światła i takie na jakim mi zależało- takie fajne przytłumione. Także polecam. Za jedyne 39 zł.
-
Pap u mnie na czczo z reguły były ok, a problem właśnie po posiłkach. Teraz widzę poprawę (mogę np. zjeść na śniadanie serek wiejski i całe jabłko! Albo na drugie kawałek grahamki). Dziś wyjątkowo na czczo miałam 93, ale to przez to, że córka jazdy od rana urządzała i wstałam 6.30 a udało mi się zmierzyć dopiero przed 8, zdychalam już z głodu 😑
-
Joana, wow, ale syna wychodowałaś! Gratulacje.
Ata, Twoja waży dokładnie tyle samo co moja ale ile dłuższa. Ona musi być jak patyczek, bo moja już chudzinka.
Ja dziś weszłam w swoje spodnie (3 dni po porodzie). Mam nawał, jestem przeszczesliwa bo baaardzo chciałam karmić i bałam się że znowu pokarm mi zaniknie dwa tygodnie po porodzie jak u syna. Udało się póki co bez laktatora, ale jutro sobie zacznę odciągać żeby zrobić troszkę zapasów.Anika, Domi1995, Audrey, Pogoda, Dave87, Ptysio, Krokodylica, joana lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Audrey, ja rodziłam pierwsze z zzo, drugie też chciałam ale lekarz mnie zrobił w balona ile zwiększył rozwarcie tak, żebym nie mogła już wziąć i mogę jedno powiedzieć - bez zzo idzie dużo szybciej. Prawda jest taka, że przez to że Cię boli skupiasz się bardzo mocno na współpracy z położna i rozwarcie szybciej postępuje, a później lepiej ogarniasz wypieranie dziecka.
edka85, Pogoda lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Człowiek na chwilę wyskoczy na zakupy a tu takie rewelacje 🙉😄
Ata gratulacje, super że się udało urodzić naturalnie 😀
Joana dla Ciebie także gratulacje!
Mam nadzieję, że się tulicie mimo wszystko 😀 Adaś dorodny 😁
Edka w końcu nie bez powodu mówi się że chłopaki to takie mami synki 🤭🤪😜😂 może Adaś Joany zmobiluzuje chłopaczków do działania... -
Ata, gratulacje udanego vbac! Niech się córunia zdrowo chowa 💚
Joana, gratuluję, jaki długaśny Adaś!! Dużo zdrowia i wracaj szybko do formy 💚
Ktosiowa, super, że mała zdrowa, kamień z serca!
edka85 wrote:Mamy już 6 dziewczynek i tylko dwóch chłopców. No chłopy czas wychodzić!
-
pap86 wrote:Dave rozumiem. W Wawie jednak daja zzo(chociaz jest 1szpital z3st referencyjnosci,ktory wywiesza kartke dla rodzacych,ze w dniach takich a takich nie zapewni zzo bo nie ma po prostu anestezjologa a to szpital typowo polozniczy 😂)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2020, 14:05
Dave87 lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka3 wrote:Ktosiowa gratulacje!!!
Nie zaluj bo dalas dziecku najlepszy start z mozliwych!
A widzialas juz swoje pierwsze dziecko? Ja doznalam szoku jak nagle moj maluszek zrobil sie gigantem. I te wielkie rece!
Jak porod jest w miare krotki to da sie przezyc bez zzo. Ale nigdy nie wiadomo jak bedzie dlatego ja tez bym nie poszla do szpitala bez zzo 😱
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
ata89 wrote:Nasza córka Elena przyszła na świat 28.08.2020 o godz. 8.44
3520g. 59 cm. 💜
Udało się urodzić naturalnie po cesarskim cięciu.
Było ciężko, ale uczucie gdy Mała była już na moim brzuchu nie do opisania!
Starania od 2013 r
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
joana wrote:Ata gratulacje ❤
Kochane nadrobie moze pozniej...
Adas przyszedl na swiat o 10.30 przez cc.
10/10 4460 kg, 60cm. Główka 37cm.
Wszystko z nami dobrze 😊
Jest cudny 😍💙
Starania od 2013 r
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
ata89 wrote:Nasza córka Elena przyszła na świat 28.08.2020 o godz. 8.44
3520g. 59 cm. 💜
Udało się urodzić naturalnie po cesarskim cięciu.
Było ciężko, ale uczucie gdy Mała była już na moim brzuchu nie do opisania!
Ata to super !!!Gratulacje 👍☺️
Piękne imię🌸 -
Ptysio wrote:Ja po wizycie szyjka zamknięta, tylko jakiś antybiotyk na leukocyty dostałam, ktoś brał?
-
nick nieaktualny
-
Audrey ale się uśmiałam z tych paznokci.
Dobre to było.
Mój synek niech jeszcze siedzi, niech go nikt nie mobilizuje do wyjścia.
Z jednej strony mam dość, czuję się fatalnie i chciała bym urodzić a z drugiej wiem że jeszcze za wcześnie i muszę wytrzymać. Śmieję się że najpierw muszę dzieci do przedszkola posłać a potem mogę rodzić.
U mnie w szpitalu też nie ma znieczulenia.Ptysio lubi tę wiadomość