!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wikisen gratulacje kochana ...
Jakie masz zalozone szwy rozpuszczalne cz do zdejmowania ?
Co dali ci jesc .? Bo ja przy moich 2 cc mialam grysik w kazdej postaci przez dobe lub dwie .i jak pomyśle ze znow tak bedzie mm odruch wymi....
Jak malenstwo ? I ja wasze karmine ?
-
Ja właśnie piję melisę na uspokojenie, jakiś mam straszny stres że poród tuż tuż. Brzuch mi się spina, boli od czasu do czasu, w ogóle tak się dzisiaj marnie czuję, mimo że cały dzień leżę, że przerażenie jakieś mnie dopadło że zacznie się dzisiaj w nocy.
-
nick nieaktualnyKrokodylica, bardzo Ci współczuję, ale myślę, że taki stres chyba tak samo źle wpływa na ciąże i dzidzie jak skurcze. Postaraj się trochę zrelaksować i chwilę nie myśleć. Wiem, że to łatwo powiedzieć, tez przez to przeszłam, ale trzeba być dobrej myśli.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Ja właśnie piję melisę na uspokojenie, jakiś mam straszny stres że poród tuż tuż. Brzuch mi się spina, boli od czasu do czasu, w ogóle tak się dzisiaj marnie czuję, mimo że cały dzień leżę, że przerażenie jakieś mnie dopadło że zacznie się dzisiaj w nocy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2020, 22:23
-
Patrze na mojego niespełna dwuletniego syna i normalnie nie wierzę, że jest takim wielkoludem w porównaniu do siostry. Ależ te noworodki są maleńkie...
Ptysio, pap86, Audrey lubią tę wiadomość
-
Wikisen gratuluję córeczki i życzę szybkiego powrotu do "normalności" 😉
Fasolka powodzenia, kciuki za szybką akcje bez komplikacji!
Krokodylica jak Twoje plamienie?
Jak człowiek dużo leży i myśli to sobie wkręca różne rzeczy oby u Ciebie tak było a Maksio niech grzecznie czeka w brzuchu.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jesli dzis ni zasne to autentycznie czuje ze nie dam rady...
Tez nachodza mnie rozne mysli ...ch
Yba taki etap ciazy
Martwie sie czy amnio dobrze wyszla ...skad dlaczego
Ta pepowina taka poszerzona .
Jak to bedzie bez meza w szpitalu.
Jak dam sobie rade wogole.wydaje mi sie tez wtej chwili ze nic nie pamietam ja zajac sie maluszkiem.
Za jakiekowiek bledy sorki. Ale potrzaskalm ekran i listery robia co chca -
Cc zaczelo sie o ok 8 rano. Wieczorem dostalam propozycje do zjedzenia np jogurt, kanapke z chuda wedlina, czy sucharek. Niestety bylam za bardzo skupiona na bolu i nic nie chcialam tylko leki przeciwbolowe 😊
Rano bylo normalne juz sniadanko czyli bulka, kromka chleba, ser, marmolada, wedlina, jogurt, herbata lub kawa do wyboru. A mi bardziej zalezalo na wyborze w jakiej postaci teraz lek przeciebolowy dostac, czy w kroplowce, tabletkach czy w plynie. Ogolnie to jestem malo wrazliwa na bol, a ten po cc mnie powalil.29.10.2016 dwa aniołki w niebie Adam i
Dawid (18 tc) ♥️♥️
11.2018 synek Daniel
-
Aina ja twz sie boje opieki nad noworodkiem. Przy synku tez tak miałam, bałam sie go w szpitalu dotknąć... A dzis dodatkowo sie wystraszyłam bo na urodzinach bratanicy była siostra bratowej z synkiem. Chłopczyk ma 7 miesięcy ale jest malutki, jeszcze 68 ubranka mu nakładają. I ja naprawdę balabym sie go wzoac na rece mimo ze to juz nie noworodek... Nie wiem jak nabrc pewności i pozbyc zie tdgo leku. Chyba bardzoej sie tego boje niz porodu...
-
Katwie. Ja z Synem miałam podobnie. Zwłaszcza, że byłam po cc I bardzo długo w szpitalu unikalam podnoszenia, przewijania. Bałam się, nie miałam pojęcia jak chwycić, i do tego bałam się, że mi brzuch pęknie...
Teraz to ruszyło tak z automatu! Choć nie wiem jeszcze czy dobrze postępuje jeśli chodzi o obsługę dziewczynki np przy przewijaniu, ale wszystkiego powoli się nauczymy.
Niedziela. 30.08. Kto dzis będzie kolejny na liście? 😊
Mam ogromną nadzieję, że dziś wyjdziemy do domu! -
Fasolka, trzymam kciuki!
Kroko, jak sytuacja u Ciebie? Zaciskasz nogi?
Ata, my podcinalismy wędzidełko w 6 dobie życia. Dziecka to nie boli, bo nie ma tam nerwów. Tylko zabieg jest stresujący, bo trzeba mocno unieruchomić bobasa, jeszcze lekarz odgina język i przyciska, ale trwa to kilka sekund. Gorzej ja to znioslam 😅
A różnica w karmieniu kolosalna i to od razu.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tototo i Wikisen gratulacje !!! Dopiero przeczytałam
Totoro lubi tę wiadomość
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪