!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj brzuch w ciagu tygodnia eksplodowali mam wrazenie ze mi sie urwie taki jest ciezki. Ledwo sie ruszam.
A kazdy znajomy kto mnie zobaczy zachwyca sie jaki to moj brzuch jest przepiekny... Ja nie wiem, mi sie wydaje ze wygladam okropnie, jakbym pilke polknela. -
Asia gratulacje i zdrówka
Mój brzuch już pęka w szwach. Mam wrażenie że dosłownie. Mam rostepy na brzuchu stare i nowe i ogólnie mam to w nosie ale jeden nad pepkiem to już wygląda jakby naprawdę skóra pekala... czyli jest jakby rozstep A na nim jakby takie dodatkowe pękanie i to mnie piecze.
Ten antybiotyk na te moje leukocyty to Monural. Ktoś brał?
Asia000 lubi tę wiadomość
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Laura, 30.08.2020 godz 23:52, 3450 g SN
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 02:22
katwie27, Anika, AHope, DarlAa, ktosiowa, Audrey, Lililove, Krokodylica, erre, ancys85, Pogoda, edka85, Ptysio, Totoro, Szczęśliwa, Domi1995, Chmurka, maja2024, Natalii, Asia000, Zabka_89 lubią tę wiadomość
-
Fasolka gratulacje!!!
-
Ptysio ja tez mam mnostwo rozstepow(wylazly nagle w przeciagu tygodnia), pepek na rowni ze skora brzucha,linea negra jak jasny skurczysyn i ogolnie niepodoba mi sie wyglad mojego brzuszka
tylko marze o jego zawartodci juz na zewnatrz
Ptysio lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Kroko przybijam pione bo tez dzis zrobiam istatnie badania (te do porodu, hivy itp no i morfo i mocz bo we czwartek ostaynia wizyta u prowadzącego). Chwalilam sie ostatnio do meza,ze w ciazy mnie ani razu glowa nie bolala no to dzis w nocy przez te superburze tak mnie napitalala,ze sie obudzilam. A w apteczce tylko ibuprofen w syropie mojego dzircka. Wiem,ze ibu sie nie powinno sle nie dala bym rady z tym bolem wiec wypilam jedna dawke jak na zwykly ibuprofen.no i przytumilo mi ten bol ale za to mlode sie rozszalalo. Jak takie beda z nim nocki to ja mowie heja! W nocy to sie spi a nie wali po macicy haha. Summa summarum spalam dzis ze 3-4h moooze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 07:50
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Leeila trzeba było zmobilizować się do innych rzeczy albo męża 😂😁
Krokodylica psotny ten Twój Maksiu 🤪 ale dobrze, że zdecydował się jeszcze zaczekać.
Ja w ogóle nie mam lini negra 🤷♀️ rozstępów nowych póki co nie widzę ale skóra rozciągnięta na maksa.
Młody wygina śmiało ciało, nawet udało mi się nagrać jego harce...
Leeila26, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Fasolka gratulacje! ❤️
Ja też rozstępy mam straszne i pępek na równi z brzuchem, czasami nawet wyskoczy 🙈 ale to chyba zależy od ułożenia małej, bo rzadko wystaje. Rozstępy największe właśnie w okolicy pępka i na dole brzucha. Ta ciemna kreska niemal niewidoczna, mąż mówi, że nic nie widzi 😅 ale ja widzę 😉 mimo wszystko - lubię swój brzuch 😅 Dodatkowo jeszcze zaczynają boleć mnie kolana.. chyba się buntują od tego ciężaru już 😅
U nas właśnie jeszcze nic nie było.. 😂 albo skręcanie mebli kuchennych, w jeden dzień mieliśmy gości do pozna, w kolejny poszliśmy wcześnie spać.. ale dzisiaj już nie odpuszczę 😈
Kto na sierpień jeszcze, to zostało ostatnie 15,5 godziny.. decydować się szybko 😂😉 -
Ja rozstepow u siebie nie widzę, ale p we pępek mi wystaje.
U nas były alerty miała być mega burza w nocy, a dziś mega słonecznie tylko trochę mocniej wieje 🤷 -
Fasolka gratulacje!!! Daj znać w wolnej chwili jak było ❤️
Mnie jeszcze tak boli podwozie... 🙄 Oczywiście nie tak jak po pierwszym porodzie, gdzie byłam nacięta, popękana, szyta itd, no ale wszystko jeszcze opuchnięte, jedno otarcie.. Ale pierwsze zdjęcie z malutką mam jak siedzę na kanapie, noga na nogę i się tulimy. Rodzina się śmiała, że nie powiedzieliby, że przed chwilą rodziłam 😂
Trzymam kciuki za kolejne gładkie i bezproblemowe porody ❤️
-
Oj ja juz sie nie łudzę, ze załapie sie na sierpień
kurcze ale na dniach mógłby sie synio zdecydowac wyjsc bo wczoraj bohatersko ogoliłam grazyne
Dzisiaj o 17:30 mam wizytę i ktg. Wydaje mi sie ze moja szyjka jest pancerna i ze lekarz tam nie zauwazy zehy cokolwiek sie zaczynało dziac... Z jednej strony sie niecierpliwie, a z drugiej jutro synek zaczyna przedszkole w normalnym trybie i dobrze by bylo gdybym jeszcze dzien czy dwa pobyla w domu i urodziła bliej weekendu, najwyzej osiwieje z tego wszystkiego
o i umowilabym sie ze stolarzem na pomiar szafy jak juz drzwi wstawia w domu
no jest jeszcze co robić