!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Niech odchodzi i niech w końcu się coś zacznie dziać 🤦 córa chyba za bardzo wzięła sobie do serduszka ,,siedź w brzuszku, nie wychodź za wcześnie" 😂
Ancys piękna fotka! 😍 Ale Ci fajnie.. już za dwa dni będziecie się tulić 🤗 i ty to wiesz! 😅 Bo ja żyję w niewiedzy 🤷
P.S.
A ta pełnia to już była.. 🤦 Dzisiaj w nocy. Fajnie jestem ,,na bieżąco" 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2020, 10:56
ancys85 lubi tę wiadomość
-
Leeila26 wrote:Niech odchodzi i niech w końcu się coś zacznie dziać 🤦 córa chyba za bardzo wzięła sobie do serduszka ,,siedź w brzuszku, nie wychodź za wcześnie" 😂
Ancys piękna fotka! 😍 Ale Ci fajnie.. już za dwa dni będziecie się tulić 🤗 i ty to wiesz! 😅 Bo ja żyję w niewiedzy 🤷
P.S.
A ta pełnia to już była.. 🤦 Dzisiaj w nocy. Fajnie jestem ,,na bieżąco" 😅
Pełnia pełnią ale jaka córa słuchana 😁😂
Leeila26 lubi tę wiadomość
-
Kurczę, zaczynam serio wierzyć w tę teorię, że przy pełni dzieci gorzej śpią...
Jestem totalnie bez powera, a mam trochę w domu do ogarnięcia
Mnie przeczyszcza od kilku dni, ale to jest zupełnie inne przeczyszczanie, bo zwykle wcześniej bolą mnie jelita, a teraz nic.
A co do czopa, to znajduję na wkładce takie fragmenciki galaretki wielkości paznokcia, więc to chyba nie to u mnie
Spinanie brzucha zupełnie się wyciszyło, może tak z 5 razy w ciągu całego dnia naliczę.
Za to momentami mam takie kłucie w szyjce, jakby dzieć próbował wystawić rączkę na zewnątrz
-
nick nieaktualnyKatwie,moj synek je w domu sniadanie (płatki najczęściej). W przedszkolu za to juz tych platek nie je, potem dopiero drugie.
Leila, u mnie czop podbarwiony odszedł rano, a w nocy zaczelam rodzic, to bylo 2 dni przed tp, także trzymam kciuki!
Erre, niestety u nas bardzo czesto pelnia zgrywa się ze złym spaniem mlodego, wkurza mnie to zawsze. -
Teraz znowu mi coś wypadło, tylko mniejsze od tego poprzedniego. Ale już nie było białe, tylko beżowe 😅 Ludzie, mam nadzieję, że to TO 🙏 jak mąż wróci, to rozkładam nogi - niech zmęczy tą szyjkę do końca i idę rodzić 😅
Ogólnie jest taka teoria, że podczas pełni księżyca gorzej się śpi. Nie wiem ile w tym prawdy i gdzie to niby ma związek.. że jaśniej jest? 🤷
Ancys, może słuchana.. ale uparta jak ojciec 🤦😅Dave87 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny witamy się oficjalnie w donoszonej ciąży 💙 wciąż jeszcze walczymy z pokoikiem dzieci 🙈 ale już bliżej jak dalej 😁😁
Leeila , u mnie czop był zabarwiony krwia i było tego mega duzo, odszedl mi na porodowce pamiętam.ytzymam kciuki!
My dzisiaj z mężem świętujemy rocznicę z ślubu, starszą córkę oddajemy teściom i mamy wychodne do restauracji ♥️♥️♥️
Pogoda, Krokodylica, ancys85, Ptysio, maja2024 lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Jezu człowiek tu sobie pierogi lepi, wraca na forum, a tu czopy odchodzą
mi czop z synem odszedł niecałą dobe orzed porodem, ale ja juz wtedy dzien wczesniej mialam skurcze i byłam nieżywa doslownie. A za to twraz korek jeszcze trzyma kurde. No Leeila jak z mezem zaszalejesz to moze akurat cos tam ruszy. Mi chyba zostało tylko sutki krecic
Po pierogach nic sie nie zadzialo. Ide odkurzać, moze to pomoze
-
Ancys masz taka mala torbe do szpitala? Jexu ja mam taka walizke pekata, mam nadzieję ze ktos mi ja wciągnie na oddzial
-
ancys85 wrote:Teraz, w okresie covid ponoć starają się długo nie trzymać i jak jest wszystko ok, to wypisują szybko.
jedynie mogłabym na zadanie. Przyczepili się do spadku wagi u synka mimo ze mieści się w normie, i to w środku normy, a bilirubina niziutka bo tylko 1,8...
-
Katwie haha
Mi to się wydaje, że Cie weźmie z zaskoczenia i będzie to lada moment
Ten mój czop to chyba dopiero zaczyna odchodzić.. ale dobre i to!
A torba Ancys już tu robiła furoręJa też mam walizkę, wysoką 60cm i taką małą torbe sportową nakładaną na rączke od walizki. Fakt, że mam jeszcze sporo miejsca i może bym się zmieściła tylko do walizki, ale będzie mi wygodniej mając dokumenty, podkład i koszule do porodu na wierzchu, osobno
ancys85 lubi tę wiadomość
-
Leeila trzymam kciuki żeby to był czop i żeby Ci się w końcu rozkręciło.
Kroko współczuję Ci tych wymiotów... Ileż można rzygać 🤦
Katwie Ty to jesteś szalonapierogi, odkurzanie, może jeszcze pomaluj ściany
Leeila26, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
ja właśnie jestem po wizycie. U położnej pokazywały się skurcze, potem do ginekolog i szyjka zgładzona, 2 cm rozwarcia. Na wizycie co chwila spinał mi się brzuch więc ginekolog powiedziała, że kozę się zacząć w ciągu kilku godzin ☺️
katwie27, Pogoda, Anika, ancys85, Krokodylica, Natalii, erre, Chmurka, Leeila26, Asia000, Ptysio, AHope, edka85, Szczęśliwa, Dave87, DarlAa lubią tę wiadomość
-
Domi w takim razie trzymamy kciuki
Moze będziesz pierwsza wrzesniowka we wrzesniu
Domi1995 lubi tę wiadomość
-
Domi nieźle! U Ciebie to się zbiera i zbiera na ten porod więc może też rób jakieś pierogi czy coś 😂
Domi1995 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rozmawiałam z moją położna w poniedziałek i mówiłam jej że zapakowałam się do walizki na kółkach to powiedziała "dziękuję Ci kochanie, że dbasz o mój stary kręgosłup"