Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flora96 wrote:
    Ja pierdziele, wanienka przyjechała pęknięta 🥲 muszę złożyć reklamację. Jak ja nie lubię się bawić w takie rzeczy. W dodatku w środku była cała zarysowana ☹️
    Teraz będę czekać 2 tygodnie na rozpatrzenie reklamacji, dramat...
    Ja bym dała odstąpienie od umowy z powodu dostarczenia uszkodzonego przedmiotu i odesłać im

Laurelli, mamy sprawdzony hotel w Marsa Alam i chcemy właśnie tam polecieć.

EDIT: Jednak nie wiem czy gdziekolwiek polecimy bo mój mąż znowu zaczął panikować i w sumie to ja już sama nie wiem co on chce. Teraz mi mówi, że będziemy sobie robić jednodniowe wypady zamiast tygodniowego wypoczynku i serio aż się poryczałam znowu, bo mam takie przeczucie, że on będzie się zastanawiał gdzie jechać do sierpnia. A potem stwierdził, że może zamiast wakacji sobie zrobimy tara, tak, że noo. I ja go rozumiem, wiem, że się stresuje, ale ja już taka potwornie zmęczona chodzę i tak się ucieszyłam, że w końcu będę mogła odpocząć, a wiem, że jak wyjedziemy na 1 dzień to bardziej podroz mnie zmeczy niz to warte.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:40

👩🏻‍🦰41🧔🏻39
    👦🏻2015 4640g SN (11cs) 39+6
    👱🏻‍♀2020 3520g SN (1cs) 38+3

6cs po usunięciu jajowodu
    CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025 (1cs)

AMH (4dc) 1,83 ng/ml

Beta HCG (12.01) 64,1 mlU/ml -> (14.01) 196,7 mlU/ml -> 200%
    Progesteron (12.01) 53,00 ng/ml -> (14.01) 64,60 ng/ml
    9.04 16+0 11,44cm 165g (jest karteczka z płcią!) GA (AUA) 16+4
    23.04 19+0 251g
    25.04 🌸🌸🌸 It is a girl! 🌸🌸🌸
    30.04 Gensulin N - insulina nocna
    13.05 20+5 379g

Insulina nocna 12j

Rośnij maluszku
    preg.png
  • Laurelli Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ouani kup bilety i postaw męża przed faktem dokonanym 😊

💃🏻35 🧔🏻‍♂️39
    🧬 PAI-1 4G/4G

🌍 Życie & ciąża za granicą
    👧🏻 First baby girl 💖

👼 10.2025 🕊️

🤰🏻 03.02.2026 💖
    ✨ NIPT low risk & prenatalne OK
    🌸 13.05.2026 II prenatalne wszystko OK 🩷💎
    preg.png
‹‹ 297 298 299 300 301
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ