WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak pierzecie te dzieciowe ciuszki tzn sam proszek czy dajecie też płyn do płukania? Od dwóch dni zabrałam się za pranie i na pierwszy raz chciałam wszystko wyprać w Loveli ale teraz zabrałam się za prasowanie tego i kurcze te ciuszki są tak sztywne że masakra
Takim ręcznikiem to sama nie chciałabym się wycierać a co dopiero maleństwo
Nie chciałam na początek przesadzać z detergentami i nie dałam płynu do płukania ale teraz już zgłupiałam. Przy synu też prałam w Loveli ale nie kojarzę żeby to wszystko było takie sztywne. Na później mam już kupiony Persil Sensitive i Lenora dla dzieci bo chciałabym prać wszystkie ubrania razem bez segregacji na nasze i na dzieciowe bo to za dużo zabawy
-
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Ja piorę w Dzidziusiu i absolutnie nie dodaję żadnego płynu do płukania, bo to zostaje na skórze. Do płukania, żeby rzeczy były miękkie dodaj octu.
Gdzie oprócz Esotiq zamawiacie staniki do karmienia? Tam już same namioty zostały. -
nick nieaktualnyJa staniki do karmienia kupiłam w Alles. Polska bielizna
na razie kupiłam zwykle szmaciane do szpitala ,po ok 3 tygodniach po porodzie i ustabilizowaniu laktacji pójdę po ładne z fiszbinami
Ja ciuszkow nie plukalam w płynie i nie są sztywne. Po jakimś okresie tez zamierzam wszystko prac razem- zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2018, 10:19
-
Ja pralam w loveli i dalam tez plynu troszeczke i ciuszki sa fajne
Moj maz nie boi sie na szczescie seksu ze mna, wrecz mam wrazenie ze mu sie nawet podoba ze ja teraz taka wrazliwa na jego dotyk:D17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Ciemnowlosa wrote:Ja pralam w loveli i dalam tez plynu troszeczke i ciuszki sa fajne
Moj maz nie boi sie na szczescie seksu ze mna, wrecz mam wrazenie ze mu sie nawet podoba ze ja teraz taka wrazliwa na jego dotyk:DWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2018, 10:42
-
Natalia1984 wrote:Ciemnowłosa, widzę że masz zawieszkę do smoczka z Milusiowa. Fajna jest bo też chcę zamówić buldożka?
Ja mam akurat z luligofajna, fajna tylko ze troszku drogo dalam mam wrazenie
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
Co Ty mowisz tak policzyla? To drozej niz mi. Ja z wysylka dalam 65zl juz za calosc lancuszek z gryzakiem i wlasnie wysyłka. A ja myslalam ze jakos drogo dalam17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
Mycha321 wrote:Dziewczyny jak pierzecie te dzieciowe ciuszki tzn sam proszek czy dajecie też płyn do płukania? Od dwóch dni zabrałam się za pranie i na pierwszy raz chciałam wszystko wyprać w Loveli ale teraz zabrałam się za prasowanie tego i kurcze te ciuszki są tak sztywne że masakra
Takim ręcznikiem to sama nie chciałabym się wycierać a co dopiero maleństwo
Nie chciałam na początek przesadzać z detergentami i nie dałam płynu do płukania ale teraz już zgłupiałam. Przy synu też prałam w Loveli ale nie kojarzę żeby to wszystko było takie sztywne. Na później mam już kupiony Persil Sensitive i Lenora dla dzieci bo chciałabym prać wszystkie ubrania razem bez segregacji na nasze i na dzieciowe bo to za dużo zabawy
Leon
-
Ciemnowlosa wrote:Co Ty mowisz tak policzyla? To drozej niz mi. Ja z wysylka dalam 65zl juz za calosc lancuszek z gryzakiem i wlasnie wysyłka. A ja myslalam ze jakos drogo dalam
-
nick nieaktualnyJa tez piore w lovelli już od kilku lat. Jestem zadowolona. W płynie do płukania piorę tylko ręczniki. A dla małego na razie bez płynu. Ubranka uprały się ok, ale jeden ręcznik bawełniany rzeczywiście trochę zrobił się nieprzyjemny. Dodam octu następnym raźem.
Ja biustonosze do karmieńia kupiłam w hm. -
nick nieaktualny