WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mum2b wrote:Dziewczyny a pod czym Wasze dzieci beda spac? Mi położna polecila po prostu pieluszke tetrowa albo kocyk bawelna 100%, podobno najmniejsze ryzyko SIDS. Ja to w ogole planowałam niczym nie przykrywac alw dziecko moze chciec po prostu byc otulone i zasypiac w czyms. Co polecacie?
-
Ja bliżej terminu uszykuję ubranka na wyjście. Położę dwa zestawy w woreczkach w nosidle. Do męża pod tym względem nie mam zaufania. Po porodzie syna,jak poprosiłam,żeby przywiózł mi majtki do szpitala,to przywiózł stringi..
Na szczęście inna mama dała mi poporodowe na wyjscie,bo podkładu bym nie utrzymałaTeraz na wszelki wypadek wypasiona bielizna została schowana bardzo głęboko
U nas chlodniej,24 stopnie,jest cudownie, niech tak zostanieola_g89, Av, Minns, JustynaG, Natalia1984, agaafabka, Amy333, Hedgehog, Asiaf, Mum2b, p_tt, kasia1518, 100krotka30, Zuuziaaaa lubią tę wiadomość
-
Izabelle wrote:Do męża pod tym względem nie mam zaufania. Po porodzie syna,jak poprosiłam,żeby przywiózł mi majtki do szpitala,to przywiózł stringi..
Na szczęście inna mama dała mi poporodowe na wyjscie,bo podkładu bym nie utrzymałaFaceci to naprawdę jacyś inni są
Amy333, Izabelle lubią tę wiadomość
Leon
-
Ja muszę naszykować wszystko sobie i małej i podpisać bo będzie klapa. Od początku sezonu kupuję często kolby kukurydzy, gotuję i jemy bo uwielbiam z solą. Wysłałam więc swojego po zakupy, min. po kukurydzę właśnie. Kupił kukurydzę... w puszce
Gdyby tego było mało to wybrał najtańszą jakąś made in Gama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 17:17
agaafabka, Izabelle lubią tę wiadomość
-
Frezyjciada, przypomniało mi się!
Bo Ty tu piszesz, że zrobisz wszystko by nie mieć wywoływanego porodu oxy.
No i podobno 2 najlepsze sposoby na wywołanie to:
- stymulowanie brodawek sutkowych
- seks
Nie wiem czy próbowałaś tych metod w poprzedniej ciąży ale jeśli nie, to może tym razem warto -
KasisR wrote:Trochę się pośpieszyłam z tymi dobrymi wiadomościami Zuzia jest niedotleniona i ma obiawy wcześniactwa,leży na intensywnej terapi pod tlenem i na antybiotykach
ojej:/ mocne kciuki za Zuzanke!! -
nick nieaktualny
-
KasisR wrote:Trochę się pośpieszyłam z tymi dobrymi wiadomościami Zuzia jest niedotleniona i ma obiawy wcześniactwa,leży na intensywnej terapi pod tlenem i na antybiotykach
Twoja córeczka urodziła się troszkę szybciej i niewątpliwie jest wcześniakiem. Musi teraz nadrobić to, co dostałaby naturalnie będąc u Ciebie w brzuszku.
Pewnie troszkę pobędziecie w szpitalu ale wszystko będzie dobrze!
Trzymaj się cieplutko! Jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki. -
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Frezyjciada, przypomniało mi się!
Bo Ty tu piszesz, że zrobisz wszystko by nie mieć wywoływanego porodu oxy.
No i podobno 2 najlepsze sposoby na wywołanie to:
- stymulowanie brodawek sutkowych
- seks
Nie wiem czy próbowałaś tych metod w poprzedniej ciąży ale jeśli nie, to może tym razem wartoz tymi sutkami to ponoć działa ale jak już rozwarcie się robi, a ja szyja długa na ponad 3cm...
-
Izabelle wrote:Ja bliżej terminu uszykuję ubranka na wyjście. Położę dwa zestawy w woreczkach w nosidle. Do męża pod tym względem nie mam zaufania. Po porodzie syna,jak poprosiłam,żeby przywiózł mi majtki do szpitala,to przywiózł stringi..
Na szczęście inna mama dała mi poporodowe na wyjscie,bo podkładu bym nie utrzymałaTeraz na wszelki wypadek wypasiona bielizna została schowana bardzo głęboko
U nas chlodniej,24 stopnie,jest cudownie, niech tak zostanie
Hahaha nie mogę no aż się w głos zaśmiałam!Izabelle lubi tę wiadomość
-
Trzymam mocno kciuki za Twoją córeczkę. -
E tam dziewczyny, moj stary wyprasowal mi dla maluszka sam wszystkie ubranka. Bez marudzenia stal i prasowal ukladal rodzajami ja jedynie siedzialam ba lozku i skladalam. Wiedzial ze moje spojenie mogloby nie przeżyć stania 2h przy desce
Asiaf, Izabelle, OctAngel, ola_g89, p_tt, Camilla13, Natalia1984, Amy333, promyczek 39 lubią tę wiadomość
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualny
-
Frezyjciada, może i tak.
Co nie zmienia faktu, że jak będziesz chciała wszystkimi możliwymi sposobami przyspieszyć to z tego też możesz skorzystać