WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
frezyjciada wrote:te hybrydki to zdejmij, bo z tego co kojarzę to potrzeba mieć czyste pazurki
Asiaf, p_tt lubią tę wiadomość
kasia1518
-
susełek wrote:Zazdroszczę Minns. Może to sex jednak zadziałał ? Kurde a ja dziś zrezygnowałam
Możedzisiaj też się trochę pogimnastykowałam bo byłam z koleżanką porobić zdjęcia. I od 2 dni piję po 2 kubki herbaty z liści malin, a nie 1. Jak się nic nie rozkręci to mam na szczęście jutro wizytę. Ciężko mi teraz będzie usnąć, ale lepiej jak wypocznę.
Kasia1518 myślę, że w takich sytuacjach hybryda na paznokciach jest najmniej ważna. Czytałam, że lakier niby zakłóca pracę urządzenia, który mierzy tętno. Może to od sprzętu zależy?wrzesień 2018 - synek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinns wrote:Może
dzisiaj też się trochę pogimnastykowałam bo byłam z koleżanką porobić zdjęcia. I od 2 dni piję po 2 kubki herbaty z liści malin, a nie 1. Jak się nic nie rozkręci to mam na szczęście jutro wizytę. Ciężko mi teraz będzie usnąć, ale lepiej jak wypocznę.
Kasia1518 myślę, że w takich sytuacjach hybryda na paznokciach jest najmniej ważna. Czytałam, że lakier niby zakłóca pracę urządzenia, który mierzy tętno. Może to od sprzętu zależy? -
agaafabka wrote:U nas też nie zalecają ani u Rąk ani u stóp. Ja zawsze sobie robię hybrydy, a od 2 tyg mam tylko bezbarwny lakier. Po co ryzykować.
Ja zauważyłam u siebie że jak przejdę się głupie 500m to mnie strasznie podbrzusze boli i brzuch bardzo twardnieje. A teraz średnio co 20 minut mam twardnienia i ból krzyża. O
Jestem bardzo ciekawa czy przed skurczami odejdą mi wody czy nie
-
Ja nie moge usnąć. Co jakiś czas twardnieje mi brzuch + ból w krzyzach. Nie wiem czy to straszaki czy zacząć się ruszać. Wolałabym być wyspana na porod ;P.
Edit: byłam w ubikacji na 2, zaczynam liczyć skurcze bo juz chyba 5 takich miałam, zaczyna się od bolu w krzyzach potem przechodzi na brzuch jakby okresowy. Niby nie ma tragedii, ale trochę to boli. Poszłam sobie posiedzieć i rozwiązuje krzyżówki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 01:06
agaafabka, 100krotka30, ola_g89, Natalia1984, Paulinda, kuwejtonka, kasia1518, Wesoła89 lubią tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek -
nick nieaktualny
-
Nie wiem co robić. Zaczęłam liczyć skurcze od 1 i mam tak ok. co 10 min, trwają średnio 1 min (najkrócej 30 sek po prysznicu, najdłużej 1:42). W sumie trwa to już prawie 2 godziny. Ból jest mocny, ale znośny. Jak będą co 7 minut to może pojadę. Albo jak do 5 się nie uspokoi.wrzesień 2018 - synek
-
Minns, trzymam kciuki
Minns lubi tę wiadomość
-
Serio nie wiem juz co robić, mam skurcze co 10/7/5 minut jedne slabsze drugie mocniejsze, dluzsze krotsze. Nie widzę tendecji ze coraz częściej i mocniej. Czop dalej odchodzi podbarwiony krwią. Boje sie że pojade na IP a tam ani rozwarcia ani nic... z drugiej strony dlugo to trwa.
Edit: dzwonilam do szpitala przed 7 mam przyjechać. Kazali mi zjeść coś i wziąć gorący prysznic. Juz bralam i nie mam na więcej ochoty. No nic zobaczymy, najwyzej wroce do domu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 05:57
wrzesień 2018 - synek -
Minns i jak przyspieszylo? Pewnie już na porodowce jesteś
Jeśli jest czop podbarwiony krwią to myślę że jest też już rozwarcie
Ja bym pojechała na Twoim miejscu raczejBo balabym się że skurcze potem przybiora szybko na sile a jednak chwilę to potrwa zanim wejdziesz na porodowke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 05:47
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Ernest przyszedł na świat wczoraj tj. 03.09 o godz 19:20 przez cc. Waży 3880g i mierzy 59 cm. Jest cudowny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 06:07
monika_86, Left_ie, ola_g89, frezyjciada, Natalia1984, veritaserum, KATARZYNACarm, Paulinda, Mari92, Mum2b, p_tt, susełek, jatoszka, kuwejtonka, Paulla89, kasia1518, Av, Vlinder, Asiaf, JustynaG, agaafabka, Wesoła89, Camilla13, Minns, promyczek 39, GuBo, Amy333 lubią tę wiadomość
-
cziqitka89 wrote:Dziewczyny Ernest przyszedł na świat wczoraj tj. 03.09 o godz 19:20 przez cc. Waży 3880g i mierzy 59 cm. Jest cudowny
cziqitka89 lubi tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cziqitka89 wrote:Dziewczyny Ernest przyszedł na świat wczoraj tj. 03.09 o godz 19:20 przez cc. Waży 3880g i mierzy 59 cm. Jest cudowny
dużo zdrówka dla Was!
Minns trzymam kciuki!!!cziqitka89, Minns lubią tę wiadomość
-
Trzymam mocno kciuki! Ja bardzo źle spałam, mam o 9 fryzjera i muszę iść na piechotę. Mama zaraz prowadzi auto do mechanika, burza będzie za chwilę. Przyjechałam do niej w letniej sukience, a zimno się zrobiło
Eh ja to zawsze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 07:45
Minns lubi tę wiadomość