WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To było tez moje marzenie ale jak zobaczylam ceny zrezygnowalamMycha321 wrote:Mój synuś wymarzył sobie żeby w pokoju Malutkiej stał fotel bujany dla mnie (naoglądał się w tv i gazetach
) i teraz z ciekawości wlazłam na neta żeby zobaczyć i powiem Wam że ceny tych bujanych foteli są koooooosmiczne 
moze zazycze sobie taki fotel na urodziny albo pod choinke
-
My kupiliśmy do pokoju małej fotel uszak z IKEA, jest tak bajecznie wygodny że chyba zainstaluję się na nim na stałeMycha321 wrote:Mój synuś wymarzył sobie żeby w pokoju Malutkiej stał fotel bujany dla mnie (naoglądał się w tv i gazetach
) i teraz z ciekawości wlazłam na neta żeby zobaczyć i powiem Wam że ceny tych bujanych foteli są koooooosmiczne 
cenowo do przeżycia i w dodatku super nam pasuje do wszystkiego. Tylko że się nie buja...

-
nick nieaktualnyGratulacje evve!
Paplak masaże piersi czynią cuda, jeśli chodzi o produkcję pokarmu.
Już myślałam że będziemy się tulić z małą dzidiaj ale niestety. O 2:50 obudził mnie okropny skurcz, kolejne co 15 min do 4 lekko. I ustało.. Boże dziewczyny czego żadna nie powiedziała że to tak boli.. miałam taki prąd jakby od szyjki macicy przez brzuch i
Krzyż że to jest szok. Jak wstałam i zaczęłam się ruszać to było juz lepiej. No nic mam nadzieję że dzisiaj już coś z tego wyjdzie bo chyba oszaleje
KATARZYNACarm, Natalia1984, 100krotka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez sobie wymarzyłam, ale uszaka z Ikea. Całe szczęście, ze 13.09. mam urodziny...jatoszka wrote:To było tez moje marzenie ale jak zobaczylam ceny zrezygnowalam
moze zazycze sobie taki fotel na urodziny albo pod choinke 
Vlinder, jatoszka lubią tę wiadomość
-
Tak bolało bardzo ? Cały czas tak bolało?I co nic się nie rozkrecilo. To nie zapowiada się ciekawie jeżeli to ma bardziej boleć niż miałaś te skurcze przepowiadajace to chyba oszalejemy.agaafabka wrote:Gratulacje evve!
Paplak masaże piersi czynią cuda, jeśli chodzi o produkcję pokarmu.
Już myślałam że będziemy się tulić z małą dzidiaj ale niestety. O 2:50 obudził mnie okropny skurcz, kolejne co 15 min do 4 lekko. I ustało.. Boże dziewczyny czego żadna nie powiedziała że to tak boli.. miałam taki prąd jakby od szyjki macicy przez brzuch i
Krzyż że to jest szok. Jak wstałam i zaczęłam się ruszać to było juz lepiej. No nic mam nadzieję że dzisiaj już coś z tego wyjdzie bo chyba oszaleje -
nick nieaktualnyMnie obudził ten skurcz przy którym od razu z moich ust padło " o ja pier...'potem było troszkę lepiej. Ale tak sobie myślę ze jak to tak się rozkręca to co będzie w tej najgorszej fazie. Ale nic już chciałam to mieć za sobą miałam ogromną nadzieję że tak to się skończy ale zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień bo póki co mam cały czas taki rozlany ból w dolnej części brzucha i w krzyżu a te prądy co mi Dodatkowo w nocy doszły doczytałam że właśnie szyjka się otwiera i skracaKATARZYNACarm wrote:Tak bolało bardzo ? Cały czas tak bolało?I co nic się nie rozkrecilo. To nie zapowiada się ciekawie jeżeli to ma bardziej boleć niż miałaś te skurcze przepowiadajace to chyba oszalejemy.
Vlinder, Izabelle, ola_g89, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam trochę

Gratulacje dla wszystkich mamuś,wrześniówki idą jak błyskawice
Dziewczyny, to ważne mieć na podorędziu doradcę laktacyjnego. Wczoraj wizyta i noc za nami spokojna, jesteśmy wyspani,Mała tez spokojna,mleko wreszcie cieknie z piersi. Odetchnęłam,bo wczoraj to juz od depresji krok.
Mogę Wam szczerze polecić te bawełniane ręczniczki Tami. Do pupy malucha czy odświezenia siebie w szpitalu sa rewelacyjne. Pięknie zbierają kupę przyschniętą i w ogóle wg mnie rewelka
Trzymam kciuki zs wszystke oczekujące,nagroda jest niesamowita. Widok i zapach dziecka.. Nie ma z czym tego porównać
agaafabka, Vlinder, ola_g89, 100krotka30 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No jeszcze nas zostało trochę do rozpakowania takze nie jesteś sama mi zostało 2 dni do terminu Ale nic się nie zapowiada że urodzę w terminie nawet już się z tym pogodzilamKwiatosia wrote:Dziewczyny ale Wam zazdroszcze,już tyle z Was rozpakowanych a ja termin na dziś i cisza totalna ;/
-
Nastepnym razem sprobuje z tymi ciepłymi okladami, bo jak biore ciepły prysznic to faktycznie zawsze mi leci.
Powiem Wam, że jestem strasznie zestresowana tym karmieniem i nie mam z niego przyjemnosci
ciagle odmierzam, martwie sie ze zabraknie, mleka nie przybywa. Ciagle musze planowac kiedy kolejne sciaganie, czy moge wyjsc z domu o tej godzinie czy akurat wtedy musze sciagac.
Jestem zmęczona tymi butelkami, laktatorami, wyparzaniem. Jak w nocy dzwoni budzik na odciaganie to juz mi sie slabo robi.
Mam nadzieje ze ten nowy laktator troche mi pomoze i odzyskam nadzieje na kpi.
-
JA tez jestem na etapie szukania fotela, bo karmienie na krzesle mnie wykancza. Łózko w sypialni mamy bardzo niskie, wiec tez jest niewygodnie. Ogladalam na Allegro fotele, to w wiekszosc te uszaki, ktore mi sie strasznie nie podobaja.Mycha321 wrote:Mój synuś wymarzył sobie żeby w pokoju Malutkiej stał fotel bujany dla mnie (naoglądał się w tv i gazetach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 14:41
-
Jak bym siebie czytala w pierwszej ciazyPaplak wrote:Nastepnym razem sprobuje z tymi ciepłymi okladami, bo jak biore ciepły prysznic to faktycznie zawsze mi leci.
Powiem Wam, że jestem strasznie zestresowana tym karmieniem i nie mam z niego przyjemnosci
ciagle odmierzam, martwie sie ze zabraknie, mleka nie przybywa. Ciagle musze planowac kiedy kolejne sciaganie, czy moge wyjsc z domu o tej godzinie czy akurat wtedy musze sciagac.
Jestem zmęczona tymi butelkami, laktatorami, wyparzaniem. Jak w nocy dzwoni budzik na odciaganie to juz mi sie slabo robi.
po 3 miesiacach spasowalam. Szczesliwa matka to szczesliwe dziecko
agaafabka lubi tę wiadomość
-
Evve gratulacje

Co do farb też polecam zmywalne
A fotel najlepiej, aby był wygodny i stabilny.
A ja zapisałam się na KTG na 17 września, chyba, że urodze szybciej to nie pójdę
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Próbowałaś umówić się z dl? Laktator wykańcza,wiem coś o tym. Masz jeszcze szansę przystawić Anielkę do cycaPaplak wrote:Nastepnym razem sprobuje z tymi ciepłymi okladami, bo jak biore ciepły prysznic to faktycznie zawsze mi leci.
U nas zbawieniem okazała się pozycja spod pach.