WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mycha321 wrote:Mój synuś wymarzył sobie żeby w pokoju Malutkiej stał fotel bujany dla mnie (naoglądał się w tv i gazetach
) i teraz z ciekawości wlazłam na neta żeby zobaczyć i powiem Wam że ceny tych bujanych foteli są koooooosmiczne
moze zazycze sobie taki fotel na urodziny albo pod choinke
-
Mycha321 wrote:Mój synuś wymarzył sobie żeby w pokoju Malutkiej stał fotel bujany dla mnie (naoglądał się w tv i gazetach
) i teraz z ciekawości wlazłam na neta żeby zobaczyć i powiem Wam że ceny tych bujanych foteli są koooooosmiczne
cenowo do przeżycia i w dodatku super nam pasuje do wszystkiego. Tylko że się nie buja...
-
nick nieaktualnyGratulacje evve!
Paplak masaże piersi czynią cuda, jeśli chodzi o produkcję pokarmu.
Już myślałam że będziemy się tulić z małą dzidiaj ale niestety. O 2:50 obudził mnie okropny skurcz, kolejne co 15 min do 4 lekko. I ustało.. Boże dziewczyny czego żadna nie powiedziała że to tak boli.. miałam taki prąd jakby od szyjki macicy przez brzuch i
Krzyż że to jest szok. Jak wstałam i zaczęłam się ruszać to było juz lepiej. No nic mam nadzieję że dzisiaj już coś z tego wyjdzie bo chyba oszalejeKATARZYNACarm, Natalia1984, 100krotka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jatoszka wrote:To było tez moje marzenie ale jak zobaczylam ceny zrezygnowalam
moze zazycze sobie taki fotel na urodziny albo pod choinke
Vlinder, jatoszka lubią tę wiadomość
-
agaafabka wrote:Gratulacje evve!
Paplak masaże piersi czynią cuda, jeśli chodzi o produkcję pokarmu.
Już myślałam że będziemy się tulić z małą dzidiaj ale niestety. O 2:50 obudził mnie okropny skurcz, kolejne co 15 min do 4 lekko. I ustało.. Boże dziewczyny czego żadna nie powiedziała że to tak boli.. miałam taki prąd jakby od szyjki macicy przez brzuch i
Krzyż że to jest szok. Jak wstałam i zaczęłam się ruszać to było juz lepiej. No nic mam nadzieję że dzisiaj już coś z tego wyjdzie bo chyba oszaleje -
nick nieaktualnyKATARZYNACarm wrote:Tak bolało bardzo ? Cały czas tak bolało?I co nic się nie rozkrecilo. To nie zapowiada się ciekawie jeżeli to ma bardziej boleć niż miałaś te skurcze przepowiadajace to chyba oszalejemy.
Vlinder, Izabelle, ola_g89, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam trochę
Gratulacje dla wszystkich mamuś,wrześniówki idą jak błyskawice
Dziewczyny, to ważne mieć na podorędziu doradcę laktacyjnego. Wczoraj wizyta i noc za nami spokojna, jesteśmy wyspani,Mała tez spokojna,mleko wreszcie cieknie z piersi. Odetchnęłam,bo wczoraj to juz od depresji krok.
Mogę Wam szczerze polecić te bawełniane ręczniczki Tami. Do pupy malucha czy odświezenia siebie w szpitalu sa rewelacyjne. Pięknie zbierają kupę przyschniętą i w ogóle wg mnie rewelka
Trzymam kciuki zs wszystke oczekujące,nagroda jest niesamowita. Widok i zapach dziecka.. Nie ma z czym tego porównaćagaafabka, Vlinder, ola_g89, 100krotka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kwiatosia wrote:Dziewczyny ale Wam zazdroszcze,już tyle z Was rozpakowanych a ja termin na dziś i cisza totalna ;/
-
Nastepnym razem sprobuje z tymi ciepłymi okladami, bo jak biore ciepły prysznic to faktycznie zawsze mi leci.
Powiem Wam, że jestem strasznie zestresowana tym karmieniem i nie mam z niego przyjemnosciciagle odmierzam, martwie sie ze zabraknie, mleka nie przybywa. Ciagle musze planowac kiedy kolejne sciaganie, czy moge wyjsc z domu o tej godzinie czy akurat wtedy musze sciagac.
Jestem zmęczona tymi butelkami, laktatorami, wyparzaniem. Jak w nocy dzwoni budzik na odciaganie to juz mi sie slabo robi.
Mam nadzieje ze ten nowy laktator troche mi pomoze i odzyskam nadzieje na kpi. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 14:41
-
Paplak wrote:Nastepnym razem sprobuje z tymi ciepłymi okladami, bo jak biore ciepły prysznic to faktycznie zawsze mi leci.
Powiem Wam, że jestem strasznie zestresowana tym karmieniem i nie mam z niego przyjemnosciciagle odmierzam, martwie sie ze zabraknie, mleka nie przybywa. Ciagle musze planowac kiedy kolejne sciaganie, czy moge wyjsc z domu o tej godzinie czy akurat wtedy musze sciagac.
Jestem zmęczona tymi butelkami, laktatorami, wyparzaniem. Jak w nocy dzwoni budzik na odciaganie to juz mi sie slabo robi.
Mam nadzieje ze ten nowy laktator troche mi pomoze i odzyskam nadzieje na kpi.po 3 miesiacach spasowalam. Szczesliwa matka to szczesliwe dziecko
agaafabka lubi tę wiadomość
-
Evve gratulacje
Co do farb też polecam zmywalne
A fotel najlepiej, aby był wygodny i stabilny.
A ja zapisałam się na KTG na 17 września, chyba, że urodze szybciej to nie pójdę<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Paplak wrote:Nastepnym razem sprobuje z tymi ciepłymi okladami, bo jak biore ciepły prysznic to faktycznie zawsze mi leci.
Mam nadzieje ze ten nowy laktator troche mi pomoze i odzyskam nadzieje na kpi.U nas zbawieniem okazała się pozycja spod pach.