WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Minns wrote:I co Ci poradził na to zeby chwytac lepiej i zeby mleko wyplywało? Ja czekam na poniedziałek na polozną a potem ewentualnie doradca. Dzisiaj już 2 razy podałam mm, znowu sie poryczalam. Na razie dwa razy więc chyba nie ma źle ;P. Te hormony...
Gdy był ospaly, przysypial trzeba wybudzic do otwartych przytomnych oczek. Wtedy składam go i turlalam na boczki, zmiana pieluchy, przecieranie buźki wacikiem mokrym, rozebrać i ubrać. A podczas ssania smyrac nosek, policzek, uszko, pod paszka gmerac lub pod brudka.
Też płakałam po nocach z bezsilności, na pewno położna ci pomoże, będzie tylko lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 02:24
Minns, Vlinder lubią tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
veritaserum wrote:Dziewczyny jadę. Pęcherz płodowy pękł
veritaserum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny już po wszystkim !!! Przyjechała z pełnym rozwarciem na 9 cm o 3.05 Ania była na świecie. Teraz ja zabrano na szczepienie idę po nią za godzinę. Jestem tylko strasznie słaba. Jestem tak szczęśliwa że płacze non stop
Minns, Left_ie, Nika312, p_tt, monika_86, Amy333, Paulla89, JustynaG, 100krotka30, Paulinda, KATARZYNACarm, 86Monia, Camilla13, Av, Mum2b, Izabelle, Natalia1984, ola_g89, Kas_ia, Pikapik, agaafabka, kuwejtonka, Vlinder, Hedgehog, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
veritaserum wrote:Dziewczyny już po wszystkim !!! Przyjechała z pełnym rozwarciem na 9 cm o 3.05 Ania była na świecie. Teraz ja zabrano na szczepienie idę po nią za godzinę. Jestem tylko strasznie słaba. Jestem tak szczęśliwa że płacze non stop
! I polecam iść spać póki mała jest na badaniach lub spi, musisz wypocząć. Gratuluje :*
veritaserum, Av lubią tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek -
Młody już śpi 3 godz po moim mleczku, cieszę sie tak bardzo. I leci mi z piersi przeciwnej piersi przy karmieniu to tez dobry znak. Teraz tez przy snarowaniu brodawek poleciało. Czyli mleko jest, jak bedzie dla niego za mało w ciagu dnia to go dokarmie mm trudno. Musze myśleć pozytywnie.
Amy333, JustynaG, p_tt, 100krotka30, ola_g89, Vlinder lubią tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek -
veritaserum wrote:Dziewczyny już po wszystkim !!! Przyjechała z pełnym rozwarciem na 9 cm o 3.05 Ania była na świecie. Teraz ja zabrano na szczepienie idę po nią za godzinę. Jestem tylko strasznie słaba. Jestem tak szczęśliwa że płacze non stop
-
-
-
Całe szczęście, że pojechałaś! Bardzo Ci gratulujęwspaniałe uczucie nie?
-
Ale szybka akcja,witamy w gronie mamusiek:))
My wlasnie zaliczylysmy kolejne karmienie i idziemy spac. Licze na min.2godzinki:)veritaserum, Minns lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWspaniałe uczucie to fakt. Najgorsze było dla mnie powstrzymywanie parcia kiedy już mi się wydawało że muszę a głową jeszcze nie do końca była w kanale. Ale to już niewazne. Niestety zostałam też naacieta bo obok głowy szedł lokiec. Teraz czekam aż mi ją przywiozą bo dużo krwi straciłam i jestem pod kroplówkami. A mąż pojechał na 2h się zdrzemnac.
-
duzo zdrowia dla Ciebie i malutkiej
-
Witamy w gronie Mam już po wszystkim
Zdrówka dla Ani i Ciebie
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
Minns wrote:Młody już śpi 3 godz po moim mleczku, cieszę sie tak bardzo. I leci mi z piersi przeciwnej piersi przy karmieniu to tez dobry znak. Teraz tez przy snarowaniu brodawek poleciało. Czyli mleko jest, jak bedzie dla niego za mało w ciagu dnia to go dokarmie mm trudno. Musze myśleć pozytywnie.
na karmieniu jednym scieka między 40-60 ml i tym sposobem nie podaje mm, może spróbuj. Ja do drugiej miseczki stanika wkładam mały kieliszek i do niego mi scieka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 07:50
Minns lubi tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
-
nick nieaktualnyveritaserum wrote:Dziewczyny już po wszystkim !!! Przyjechała z pełnym rozwarciem na 9 cm o 3.05 Ania była na świecie. Teraz ja zabrano na szczepienie idę po nią za godzinę. Jestem tylko strasznie słaba. Jestem tak szczęśliwa że płacze non stop
Gratulacjeveritaserum lubi tę wiadomość