WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
veritaserum wrote:Dziewczyny już po wszystkim !!! Przyjechała z pełnym rozwarciem na 9 cm o 3.05 Ania była na świecie. Teraz ja zabrano na szczepienie idę po nią za godzinę. Jestem tylko strasznie słaba. Jestem tak szczęśliwa że płacze non stop
-
veritaserum wrote:Dziewczyny już po wszystkim !!! Przyjechała z pełnym rozwarciem na 9 cm o 3.05 Ania była na świecie. Teraz ja zabrano na szczepienie idę po nią za godzinę. Jestem tylko strasznie słaba. Jestem tak szczęśliwa że płacze non stop
-
Minns wrote:Młody już śpi 3 godz po moim mleczku, cieszę sie tak bardzo. I leci mi z piersi przeciwnej piersi przy karmieniu to tez dobry znak. Teraz tez przy snarowaniu brodawek poleciało. Czyli mleko jest, jak bedzie dla niego za mało w ciagu dnia to go dokarmie mm trudno. Musze myśleć pozytywnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 09:32
Minns lubi tę wiadomość
-
Veritaserum, moje wielkie gratulacje! Zazdroszczę, że masz dzidziusia przy sobie. U mnie cisza. Leżę pod KTG. Jedynie w nocy brzuch jak kamień, boli mnie bardzo spojenie łonowe, gdy chodzę i to by było na tyle. 17go termin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 09:36
-
nick nieaktualny
-
Ja mam kolektor. Jestem z niego bardzo zadowolona. Zamówiłam z allegro, sporo drozszy ale nie chcialam czekac miesiac czy dwa na przesyłkę z chin. Chociaż wczoraj przyszedł moj podwójny elektryczny lionelo, wiec pewnie rzadziej bede go używać. No ale reczny tez sie czasem przydaje, bo dzis wybieramy sie na dzialke i wezme reczny. Masakra z tym odciaganiem. Wszedzie z laktatorem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 09:57
-
Lekarka kazała mi być jutro na czczo, powiedziała, że pora kończyć ciążę. Jutro wchodzę w 39t0d, a oni liczą to już jako rozpoczęty 40. Brzuch mi momentalnie stwardniał, ale stres.
Albo będą wywoływać albo cc. Chociaż to moje łożysko jest jak się okazuje w porządku położone, więc prawdopodobnie będzie wywoływanie. Z jednej strony się bardzo cieszę, ale z drugiej miałam nadzieję, że samo się zacznie. Boję się jak cholera!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 10:44
Paulinda, Minns, agaafabka, Mum2b, Vlinder, ola_g89, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
Natalia1984 wrote:Lekarka kazała mi być jutro na czczo, powiedziała, że pora kończyć ciążę. Jutro wchodzę w 39t0d, a oni liczą to już jako rozpoczęty 40. Brzuch mi momentalnie stwardniał, ale stres.
Albo będą wywoływać albo cc. Chociaż to moje łożysko jest jak się okazuje w porządku położone, więc prawdopodobnie będzie wywoływanie. Z jednej strony się bardzo cieszę, ale z drugiej miałam nadzieję, że rano się zacznie. Boję się jak cholera!!!Minns lubi tę wiadomość
-
Paulinda wrote:Dobrze będzie, jutro już będziesz tulić swoją Haneczkę! Czego swoją drogą strasznie Ci zazdroszczę
-
nick nieaktualnyKATARZYNACarm wrote:Agaafabka rodzisz ?
i ten ciągły ból bioder... a Ty jak tam się czujesz?
KATARZYNACarm lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Mam nadzieję tylko, że nie cc. Chciałabym, żeby gładko poszło ale jeśli ona ma faktycznie ponad 3700 g to różnie może być. Żeby tylko była zdrowa. Przykro mi tylko, że tak nagle będą ją wyciągać na ten zły świat. Aż mi się płakać chce jak pomyślę, że to już za moment! Ale nie jestem sama. Leży ze mną dziewczyna, której mała jest tydzień młodsza więc jedziemy obie na tym samym wózku. Obie jutro na czczo.
Może się mylę ale nie można tak o cc zrobić bez wskazań medycznych. -
86Monia wrote:Może się mylę ale nie można tak o cc zrobić bez wskazań medycznych.
Ja szczerze mowiac gdybym miała do wyboru wywoływanie czy cc, to bralabym to drugie, bo 3 dziewczyny, z ktorymi leżałam na sali mialay wywolywanie i u kazdej sie skończyło na cc bo nie bylo postepu, a meczyly sie caly dzienn -
Monia, u mnie od dawna była mowa o nisko położonym łożysku więc przez długi czas byłam nastawiona na cc. Ale podczas USG szpitalnego gin stwierdził, że jest na tyle wysoko, że spokojnie mogę rodzić sn i tego się trzymam. Nie ma opcji, żeby mnie cięli ot tak sobie dla wygody. Mamy tu panią ordynator, którą nazywamy z dziewczynami ,,Adolfina" od Adolfa Hitlera
To ona będzie jutro decydować i nikt nie ma odwagi się przeciwstawić. Na wizytach głosy lekarzom drżą, gdy opisują przypadłości poszczególnych pacjentek. Komicznie to wygląda
p_tt, Minns lubią tę wiadomość
-
Paplak wrote:Mozna:P mnie moj lekarz pytał kiedyś czy chce cc czy naturalnie, bo jak bede chciala cc to mi zrobi. Wtedy sie okazało ,ze mala ułożona poprzecznie wiec powiedzial. Ze zadecydowała za nas.
Ja szczerze mowiac gdybym miała do wyboru wywoływanie czy cc, to bralabym to drugie, bo 3 dziewczyny, z ktorymi leżałam na sali mialay wywolywanie i u kazdej sie skończyło na cc bo nie bylo postepu, a meczyly sie caly dzienn