WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje dziewczyny za dobre słowo .
Mieszkam w dużej wsi i do mojego sklepu mam 5 min drogi ale chodzę do innych nie mam zamiaru patrzeć na te zakłamane twarze .
O tym nie pomyślałam . Zadzwonię do Zusu i o to zapytam : ) dziękuje !
Wszyscy mi mówiła ze mam się nie przejmować . Każdy sąsiad życzy mi dużo zdrowia i ze szkoda ze mnie nie ma w sklepie
Kocham moich klientów . A to ze szefowa i dziewczyny z pracy są takie okropne Przyznam ze ja jako dobry i uczciwy człowiek przejęłam się tym mocno bo nie rozumiałam dlaczego człowiek w ciąży jest aż tak traktowany /
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Ale teraz myśle Pierwszy raz o Sobie BO MAM PRAWO i to JA JESTEM NAJWAŻNIEJSZA !
Moje zdrowie mój Skarb który nosze pod sercem :*
Ps. Od wszystkich otrzymałam wielkie gratulacje .
Mówię i sąsiadach to jest wieś wiec każdy wie
A szefowa ani koleżanki nawet nie powiedziały słowa Gratulacje . Zero , nic .
Dlatego trzymam się od takich fałszywych ludzi z daleka .MiSia :), asese, Ithildin, Anet85 lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Nadzieja2018 wrote:Ja wizytę mam w czwartek pierwsza myślicie że zrobić na własną rękę betę tsh i progesteron żeby mieć już jakieś wyniki czy czekać aż lekarz zleci?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Marzena782 wrote:Ale teraz myśle Pierwszy raz o Sobie BO MAM PRAWO i to JA JESTEM NAJWAŻNIEJSZA !
Moje zdrowie mój Skarb który nosze pod sercem :*
Ps. Od wszystkich otrzymałam wielkie gratulacje .
Mówię i sąsiadach to jest wieś wiec każdy wie
A szefowa ani koleżanki nawet nie powiedziały słowa Gratulacje . Zero , nic .
Dlatego trzymam się od takich fałszywych ludzi z daleka .
Oj jakbym o swoich kolezankach z pracy slyszala. Zeby nie bylo to pracuje z "najlepszą przyjaciolka". No takie zycie.. -
Cześć wszystkim - dopiero ogarnelam że tu jesteście
Poród wg owulacji 20.09
Za dwa tyg wizyta serduszkowa
Marzena782, Rucola, promyczek 39, Malgonia, Antonina38, Amy333, Av, matkapatka lubią tę wiadomość
-
Nadzieja ja jutro idę na pierwsza wizytę i lekarz kazał mi przyjsc z wynikami, miałam zrobić:
Progesteron
Estradiol
Morfologię
Glukozę
Bhcg
TSH
Rucola lubi tę wiadomość
-
KasW91 wrote:Nadzieja ja jutro idę na pierwsza wizytę i lekarz kazał mi przyjsc z wynikami, miałam zrobić:
Progesteron
Estradiol
Morfologię
Glukozę
Bhcg
TSH#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Dziewczyny wizytujące dziś bardzo mocno trzymam kciuki, jak Bąble będą fotogeniczne to wrzucajcie fotki, te cieszą najbardziej. Moje zdjecie to jedna wielka plama, więc nie chciałam się chwalić#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Siwulec wrote:Cześć wszystkim - dopiero ogarnelam że tu jesteście
Poród wg owulacji 20.09
Za dwa tyg wizyta serduszkowaAmy333, Siwulec lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Dziewczyny czy ktoś wie co u MamyIgi?
Wczoraj pisała ze sytuacja opanowana, ale szału nie ma i ze atmosfera na patologii ciezka wiec nie chce nas straszyc.
Dzis chyba też Cynka ma wizyte. -
nick nieaktualny
-
Ja też czekam na informacje od cynki i mam dobre przeczucia, mam nadzieję że nie będę się mylić. Daj znać bo niecierpliwie czekamy na info po wizycie
Cynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie jestem niby pazdiernikowa mama ale termin waha się między 30.09.18 a 3.01.18 mam nadzieję że bd to 30.09 w moje urodzinki wizyta 16.02 o 17.45 mam ogromny stres ' pozdrawiam was
MiSia :), Malgonia, Amy333, asese, Antonina38, matkapatka, Marzena782 lubią tę wiadomość