WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
veritaserum wrote:Ja Wam powiem ze jesli chodzi o jedzenie to ja w tej ciazy nie mam ochoty na nic.. tylko na fast foody i to mnie po prostu przeraza.
Hehehe to tak jak ja:) i ketchup!!! Najlepiej pizza, hot dogi hamburgery!!! A może to moja podświadomość bo zawsze byłam daleka od tego typu jedzenia raz na jakiś czas tak... może stad te moje mdłości i wymioty i samopoczucie jak na mega kacu bo nie słucham swojego organizmu tylko staram się jeść *zdrowo -
nick nieaktualny
-
carolla90 wrote:No ja lozeczko i przewijak mam po synku.. fotelik tez bym miala ale wyszly nieporozumienia i mi go sprzedali razem z wozkiem..
Marzy mi sie cybex priam
Ja muszę się rozejrzeć za jakimś tandemem tylko nie chce jeden za drugim a obok siebie:) bo nie wyobrażam sobie spacerować z 2,5 latkiem -
veritaserum wrote:Mam identycznie. A teraz na zdrowe jedzenie to patrzec nie moge. Dzisiaj meza poprosilam o tortile z maka. Wstyd mi ale mowie nic innego mi nie wchodzi. Tylko jakis kebab , hot-dog najlepiej duzo sera zoltego i keczupu.
No ciekawe ciekawe prorokuje synka zobaczymy -
justys1236 wrote:Ja muszę się rozejrzeć za jakimś tandemem tylko nie chce jeden za drugim a obok siebie:) bo nie wyobrażam sobie spacerować z 2,5 latkiem
Lub normalny wozek i doczepke do wozkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 17:21
-
veritaserum wrote:Mam identycznie. A teraz na zdrowe jedzenie to patrzec nie moge. Dzisiaj meza poprosilam o tortile z maka. Wstyd mi ale mowie nic innego mi nie wchodzi. Tylko jakis kebab , hot-dog najlepiej duzo sera zoltego i keczupu.
W pierwszej ciazy jadlam czesto frytki i fast foody i mam synka.. teraz ciagnie bardziej do slodkiego i kanapek .. dzis zachcialo mi sie cebuli prazonej zjadlam i prawie wyzygalam .. jajecznicy nie moge, jedynie jeszcze kartofle paluszki rybne lub kotlety z cyckow kuraka :p i bardziej salatki .. -
carolla90 wrote:W pierwszej ciazy jadlam czesto frytki i fast foody i mam synka.. teraz ciagnie bardziej do slodkiego i kanapek .. dzis zachcialo mi sie cebuli prazonej zjadlam i prawie wyzygalam .. jajecznicy nie moge, jedynie jeszcze kartofle paluszki rybne lub kotlety z cyckow kuraka :p i bardziej salatki ..
Ziemniaki uwielbiam, dzisiaj za mna chodziło spagettii ale musieliśmy zjeść jarzynowki z wczoraj a mnie właśnie tylko do ketchupu fast foodow sera żółtego ale najlepiej ser roztopiony, kiełbasa smażona, surówki nie odkąd naw... najadłam się surówki z pomidorami suszonymi feta słonecznikiem prażonym i ściankami z biedry... tak tak to był dzień... a raczej późniejsze trawienie- oddawanie rosół z zup - chyba dlatego ze ciagle czuje się "choro" -
justys1236 wrote:Ziemniaki uwielbiam, dzisiaj za mna chodziło spagettii ale musieliśmy zjeść jarzynowki z wczoraj a mnie właśnie tylko do ketchupu fast foodow sera żółtego ale najlepiej ser roztopiony, kiełbasa smażona, surówki nie odkąd naw... najadłam się surówki z pomidorami suszonymi feta słonecznikiem prażonym i ściankami z biedry... tak tak to był dzień... a raczej późniejsze trawienie- oddawanie rosół z zup - chyba dlatego ze ciagle czuje się "choro"
justys1236 lubi tę wiadomość
-
Ja mam smaki na mięso!! moja kuzynka która Niedawno urodziła córeczkę właśnie wpierdzielala mięso! Także jest nadzieja
Ja łóżeczko mam po synku, muszę przewijak nowy kupić i obowiązkowo huśtawke hybrydowa! Nie wyobrażam sobie życia bez niej, z synkiem miałam zwykły bujak ale on był jeden a teraz żeby mieć chociaż chwilkę spokoju żeby cokolwiek ogarnąć muszę ją miećWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 17:48
-
Ja Wam powiem że u mnie były mega ciężkie początki z karmieniem, co chwile słyszałam komentarze że na pewno nie mam mleka a mała głodna ale uparta byłam. Do tego miałam poranione sutki do krwi przez dluuugi czas. Wietrzenie i smarowanie mlekiem nie pomagało. Każde karmienie to był mój płacz, w końcu miałam zrezygnować ale odkryłam muszle laktacyjne sutki cały czas miały dostęp do powietrza i w końcu się wygoily. Milena kończy w marcu 2 lata i nie chce się od cyca odczepic. I powiem Wam że wygoda wielka, czasem w.nocy zasypialam przy karmieniu
-
A co do wózków i łóżeczek to ja myślę że jak wezmę się za wszystko w 3 trymestrze to spokojnie zdążę dużo rzeczy mamy po córce, siostra ma 7msc syna to pewnie trochę od niej rzeczy też dostanę. A wózek koniecznie gondola + nosidełko. Spacerowke mamy córki i jest szaro-miętowa to po prostu nie będziemy jej sprzedawać a te spacerówki z wózka 3w1 są tragiczne, albo ja na taki trafiłam.
-
Ja teraz tylko odebrałam za 1 gr z Rossmana paczkę pierwszych pieluszek Pampers a tak to nic nie kupuję. Straciłam ciążę wcześniejszą, a wtedy już mama mi nakupowała majtek i legginsów ciążowych, z płaczem je chowałam głęboko w szafie. Dziewczyny, czy któraś z Was używa robota sprzątającego? Jak to się sprawdza?