WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Minns wrote:U nas noc w miare przespana
.
Podejrzewam u małego nietolerancje laktozy. Caly czas ma jakąś wysypke na twarzy, dzisiaj znowu miał mega biegunkę, ulewa mu się no i czasem widać jak go w brzuszku kręci.
Nie wiem czy nie iść z nim do lekarza, macie podobne doświadczenia? -
nick nieaktualnyU nas problem kupki wiecznie żywy. Tak bym to nazwała. Póki co jesteśmy po drugiej dawce debridatu no i delicol też podajemy. Jak za kilka dni nie będzie efektu tego to już nie wiem. Chyba spróbujemy tego specjalnego mleka dla alergików. Mi jjZ wszystko jedno jak będę ją karmic. Byleby jej ulżyło i nie robiła kup co 30 minut.
-
Natalia noc po podcieciu ok. Zjadl i spal. Zachowuje sie normalnie. Przemywam dalej rumiankiem, dentinoxu juz chyba nie trzeba. Wreszcie je normalnie
brakuje mi mleka,ale to nic,jak mu malo to dokarmiam, moze rozbuja troche bardziej laktacje jak teraz ladnie ssie. Po 3,5 godz sciagnelam wczoraj 190, gorzej jak zawola po 2
-
nick nieaktualnyKATARZYNACarm wrote:Agaafabka czy Twoja córka też tak długo śpi? Czy to jest efekt mleka mm ?
KATARZYNACarm lubi tę wiadomość
-
veritaserum wrote:U nas problem kupki wiecznie żywy. Tak bym to nazwała. Póki co jesteśmy po drugiej dawce debridatu no i delicol też podajemy. Jak za kilka dni nie będzie efektu tego to już nie wiem. Chyba spróbujemy tego specjalnego mleka dla alergików. Mi jjZ wszystko jedno jak będę ją karmic. Byleby jej ulżyło i nie robiła kup co 30 minut.wrzesień 2018 - synek
-
86Monia wrote:Ja karmię mm ale moje dziecko nie śpi niestety długo. Max 3 godz. Ma jak w zegarku zaprogramowane jedzenie co 3 godz i tak się wybudza.
-
Natalia1984 dołączam do grona mamusiek wdzięcznych za link do filmiku o masażu. Kupy nie było 3 dni, pomasowaliśmy wczoraj i dziś i poszła przepotężna. Myślę, że to nie zbieg okoliczności
No i była okazja przetestować ręczniki fryzjerskie - też super!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 12:12
Natalia1984 lubi tę wiadomość
——————————
Piotruś [*] 08.2017, 9tc -
nick nieaktualnyKATARZYNACarm wrote:Ale później jak zjada to ile jest aktywne ? Bo moje zjada i tak do 1h i dalej idzie spać o to mi chodziło?
Mój się trochę zepsuł. Zje i różnie e ciągu dnia po ok 30 min idzie spać jak nic nie boli a w nocy mam bajlando nawet 1.5h do snuKATARZYNACarm lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKATARZYNACarm wrote:Dziewczyny które karmią mm czy podjęcie swoim
Dziecka wodę? Tzn dopajacie?KATARZYNACarm lubi tę wiadomość
-
86Monia wrote:Ja nie. Pytałam położna lekarza to nie powinno się. Mm ma 70 procent wody tylko 10 procent mniej niż mleko matki.
-
nick nieaktualnyKATARZYNACarm wrote:Dobrze wiedzieć , bi tutaj w Holandii też mówili żeby nie dopajać dlatego pytam tak jak u was to jest ale nie ma potrzeby to okej;-)
Ile Twoja córka waży? Bo widzę że urodziłaś dzień wcześniej z taką samą wagą. Moj klocuch już 4300- dane z poniedziałku -
KATARZYNACarm wrote:Dobrze wiedzieć , bi tutaj w Holandii też mówili żeby nie dopajać dlatego pytam tak jak u was to jest ale nie ma potrzeby to okej;-)
Ja nie dopajam bo rzadko daję mm, a nawet jak już to przed zawsze pije z cyca więc coś tam sobie pociumka.
My po spacerku, mega gorąco, trzeba korzystać.
Już się tak nie cackam, nawet jak nie śpi to po jedzeniu go zabieram i jakoś usypia w wózku. Trochę nam zajmie zanim się dogadamy, ale widzę lekką poprawę.
wrzesień 2018 - synek