WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
86Monia wrote:KatarzynaCarm
jeśli rozszerzasz dietę to zaczęłabym podawać samo mleko i zobaczyć czy to kwestia pokarmu86Monia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKATARZYNACarm wrote:Dzięki właśnie tak robię od dzisiaj tylko samo mleko jej podaje zobaczymy wydaje mi się że banana ja uczulil bo zawsze jadła brokola i było okej A jak jej podali banana wróciła z czerwonymi polikami i kolejnego dnia dostała tych krostek na buzce
Przez przypadek polubiłam.
Jak bledna to może być trądzik bo on ma tendencje do zanikania np. na powietrzu chłodnym a nasilania w cieple. Ale czy to nie zapozno na trądzik? bo to kwestia naszych hormonów w organizmie dzidzi nie wiem .. -
Dziewczyny jak Wy usypiacie w dzień swoje dzieci? Ja ogólnie w wózku bujam. Dzisiaj spróbowałam w łóżeczku, położyłam go, kocyk, włączyłam szumisia, coś pośpiewałam, pogłaskałam, a to nic wręcz mam wrażenie, że był coraz bardziej pobudzony. Także niezły fail. Nie śpi już 3,5 godziny (zazwyczaj aktywność trwała 2 godziny), mąż go próbuje uspać w wózku bo ja mam dość. Nie wiem co będzie jak zamienimy na spacerówkę...wrzesień 2018 - synek
-
nick nieaktualnyMinns wrote:Dziewczyny jak Wy usypiacie w dzień swoje dzieci? Ja ogólnie w wózku bujam. Dzisiaj spróbowałam w łóżeczku, położyłam go, kocyk, włączyłam szumisia, coś pośpiewałam, pogłaskałam, a to nic wręcz mam wrażenie, że był coraz bardziej pobudzony. Także niezły fail. Nie śpi już 3,5 godziny (zazwyczaj aktywność trwała 2 godziny), mąż go próbuje uspać w wózku bo ja mam dość. Nie wiem co będzie jak zamienimy na spacerówkę...
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zaraz zwariuje 4 godzina bez snu, ryczy, nie chce spać. prawie mi usnął ale się zakrztusił śliną i znowu to samo. Jestem mega zdenerwowana, bujamy go na zmianę, koszmar. W sumie może to skok, ma 25 tygodni, a przypada na 22-26 tydzień niby... albo zęby?wrzesień 2018 - synek
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Brokuł podobno ma dużo błonnika i nie każde dziecko toleruje. To takie warzywo "na dwoje babka wróżyła" jak marchew. Z tej bazy chyba dynia najlepsza.
No a my jako że juz chwilę rozszerzamy dietę dałam jakąś zupkę z łososiem. Bilans 5 kup, płacz od rana i ból brzucha. -
nick nieaktualnyMinns wrote:Dziewczyny jak Wy usypiacie w dzień swoje dzieci? Ja ogólnie w wózku bujam. Dzisiaj spróbowałam w łóżeczku, położyłam go, kocyk, włączyłam szumisia, coś pośpiewałam, pogłaskałam, a to nic wręcz mam wrażenie, że był coraz bardziej pobudzony. Także niezły fail. Nie śpi już 3,5 godziny (zazwyczaj aktywność trwała 2 godziny), mąż go próbuje uspać w wózku bo ja mam dość. Nie wiem co będzie jak zamienimy na spacerówkę...
-
nick nieaktualnyDziś np wstał o 6.30 pierwsza drzemka o 11 która trwała 30 minut, później na zakupach około 14 znowu 20 minut i teraz śpi jakieś 20 minut, pewnie wstanie o 18.30 i do 21.30 dzika zabawa haha Mój brat to jest w szoku ile pracy jest przy takim maluszku i już robi się zielony z nerwów na.myśl jak to będzie jak.jego urodzi się jesienią
A mi okres1 spóźnia się 5 dzień, czyżby mój organizm załapał że może wszystko sam
kasia1518, ola_g89, Hedgehog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinns wrote:Ja zaraz zwariuje 4 godzina bez snu, ryczy, nie chce spać. prawie mi usnął ale się zakrztusił śliną i znowu to samo. Jestem mega zdenerwowana, bujamy go na zmianę, koszmar. W sumie może to skok, ma 25 tygodni, a przypada na 22-26 tydzień niby... albo zęby?
Podaj coś na zeby. Jak chwilę spokój to może to jak nie to ból egzystencjalnyMinns, 100krotka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:Dziś np wstał o 6.30 pierwsza drzemka o 11 która trwała 30 minut, później na zakupach około 14 znowu 20 minut i teraz śpi jakieś 20 minut, pewnie wstanie o 18.30 i do 21.30 dzika zabawa haha Mój brat to jest w szoku ile pracy jest przy takim maluszku i już robi się zielony z nerwów na.myśl jak to będzie jak.jego urodzi się jesienią
A mi okres1 spóźnia się 5 dzień, czyżby mój organizm załapał że może wszystko sam
Ja już bym dawno była po teście haha. Ale trzymam kciuki mocno bo wiem że planujesz kartę dużej rodziny jak dobrze pamiętam 3 dzieci? -
nick nieaktualnyMinns wrote:Ja zaraz zwariuje 4 godzina bez snu, ryczy, nie chce spać. prawie mi usnął ale się zakrztusił śliną i znowu to samo. Jestem mega zdenerwowana, bujamy go na zmianę, koszmar. W sumie może to skok, ma 25 tygodni, a przypada na 22-26 tydzień niby... albo zęby?
-
Asiaf wrote:A jak długo chodzilas z malutka razem? Ciezkie były pierwsze dni?
U nas krostki od kilku miesięcy w tych samych miejscach, tylko nasilenie sie zmienia, zalamka. -
86Monia wrote:Przez przypadek polubiłam.
Jak bledna to może być trądzik bo on ma tendencje do zanikania np. na powietrzu chłodnym a nasilania w cieple. Ale czy to nie zapozno na trądzik? bo to kwestia naszych hormonów w organizmie dzidzi nie wiem .. -
nick nieaktualny86Monia wrote:Ja już bym dawno była po teście haha. Ale trzymam kciuki mocno bo wiem że planujesz kartę dużej rodziny jak dobrze pamiętam 3 dzieci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 19:02
-
nick nieaktualny
-
Camilla13 wrote:Dziś np wstał o 6.30 pierwsza drzemka o 11 która trwała 30 minut, później na zakupach około 14 znowu 20 minut i teraz śpi jakieś 20 minut, pewnie wstanie o 18.30 i do 21.30 dzika zabawa haha Mój brat to jest w szoku ile pracy jest przy takim maluszku i już robi się zielony z nerwów na.myśl jak to będzie jak.jego urodzi się jesienią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 20:07
Camilla13 lubi tę wiadomość
kasia1518
-
nick nieaktualny