WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Camilla13 wrote:Ja też przestałam się przejmować wagą. Ja i mąż byliśmy przez całe dzieciństwo przeraźliwie chudzi, z ta różnicą że ja byłam niejadkiem totalnym, a mąż ma taką przemianę materii. Synek teraz zjada w ciągu doby 600-700 ml mleka, 200 ml wody, 100 ml soku, 160 ml twarożku albo jogurtu z owocami, 160 obiadku ze słoiczka, kilka chrupek kukurydzianych, bułeczki kawałek, kaszki są fee, te co miałam otwarte wczoraj wrzuciłam. Nie będę go zmuszać do ich jedzenia. Lubi bardzo ziemniaka z masełkiem, żółtko jaja ale tylko na twardo, banany, pomidorki. Nie jest źle. Nie chce póki co mięsa zrobionego na parze, tylko rybkę. Przy stole co chwilę coś próbuje "ukraść" wczoraj chwycił za burgera hehe
Bardzo dużo na moje oko zjada. Moja je trzy razy stały posiłek i przeważnie to jest 3 łyżeczki, czasem dużo, kilkanaście. Ale cyc dalej najlepszy...Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
nick nieaktualnyU nefrologa ok, kontrolne usg w sierpniu. Dostaliśmy maść do smarowania siusiaka bo się skleja. Szczepienie poszło gładko, jeden krzyk i znowu zabawa. Ja teraz spr czy nie ma gorączki itp. W związku tym, że jesteśmy pod opieką nefrologa kolejne szczepionki preveranu dostaniemy gratis. Najbardziej rozbawila mnie Pani dr, jak poszłam po wszystkim do toalety to ta poleciała do męża pytać po cichu jak się trzymam haha
kasia1518, KATARZYNACarm, kuwejtonka, Izabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykuwejtonka wrote:Bardzo dużo na moje oko zjada. Moja je trzy razy stały posiłek i przeważnie to jest 3 łyżeczki, czasem dużo, kilkanaście. Ale cyc dalej najlepszy...
-
Cześć , dziewczyny staan sie czytac was na bierażąco, lecz n od zawsze mi się to udaje , bo jak wiecie zaniedlugo, zaczynam dodatkowa pracę jako stylistyką , dlatego muszę wszystko przygotować i całe wieczory spędzam na zamówieniach, byłam już na pierwszym szkoleniu w niedzielę idę na drugie i na przyszły piatek wkoncu jedziemy na wymarzone wakacje , i wkoncu musze wypocząć, bo po powrocie zacznie się mega bardzo dużo pracy , bo będę chodziła do swojej pracy , a po pracy będę chciała pr żyjąc chociaż jedną klientke, żeby rozkręcić się, początek może nie należeć do najłatwiejszych , ale trzeba zaryzykować.
NATALKA zaczęła jeść chlebek , jest przekonana nauczyła się tak gaworzyc i jest cudowna
Moja córeczka ma około 7.5kg i 68cm dopiero wchodzimy w ubranka 74.Camilla13, Izabelle, Minns, kasia1518, p_tt lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna a tak właśnie dziś o Was myślałam. A jak ząbki? Pojawiły się?
Życzę samych sukcesów w prowadzeniu własne go biznesu, na początku może być różnie, sama widziałam że może być chwilami ciężko jak mój brat otwierał firmę, ale wszystko to tylko kwestia czasu:-) -
Dzięki, dziewczyny Camilla , a a Tobię dziękuję ze o nas myślisz❤, niestety dalej bez ząbków dziwne co , te gorączki to raczej reakcja organizmu na wirusy i bakterie , które Natalia przynosi że żłobka niestety ,
Izabelle , tak się martwiłam, a mała nauczyła się że żłobka teraz pół kanapeczki z masełkiem je. Dziękuję za wsparcie. 🤗😍Izabelle lubi tę wiadomość
-
My dzisiaj też szczepienie, klusek waży... 9.6 kg. Masakra myślałam, że przystopował. Nie wiem ile mierzy, ale ciuszki 80 mamy. Ale coraz szybciej czworakuje, więc może zacznie więcej spalać.
U nas z jedzeniem nie ma problemu, chyba że w drugą stronę, a cyca nigdy nie odmówi.
Veritaserum też się boję odcycowania. Ale jakoś tydzień temu rozmawialiśmy o tym ze znajomymi i na następny dzień przestał mi usypiać przy cycu sam... także teraz zazwyczaj usypia na spacerze, albo po płaczkach i szamotaniach w łóżeczku. Także jak już nie usypia tylko przy piersi to myślę, że bedzie o wiele łatwiej. Choć w nocy dalej cyc musi być.
My już jesteśmy u moich rodziców, mały ładnie przespał drogę i śpi, ciekawe jaka będzie noc bo ostatnio jest różnie...wrzesień 2018 - synek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny86monia wrote:Pewnie ja tylko naiwna madka ale tylko ostrzegam. Kupiłam szczeniaczka uczniaczka za 67 zł w sklepie internetowym i okazało się że to oszuści. Pieniędzy nie odzyskam, ale zgłaszam na policję. Sklep mediasam.net
-
Camilla13 wrote:Monia idź koniecznie zgłosić. Właśnie męża pytałam czy u nas są jakieś zgłoszenia na ten sklep, jest już kilka.
-
Hej.
Dawno tu nie zagladalamWasze Maluchy juz tyle potrafia! U nas 7mcy i 0 zebow, 0 pozycji czworaczej i cyc co 2h... rowniez w nocy
ale ogolem jest cudowna ♡ no i klopsik bo ma ok 9kg, ciuszki 74.
Kasiu gratuluje kolejnego Maluszka :* zycze Ci spokojnej ciazy.
Dziewczyny pisze do Was bo ponoc idzie lato i chcialabym z Mala spedzac czas w ogordzie na kocyku... ale przeraza mnie kwestia kleszczyjest ich ogrom... nasz pies mimo obrozy foresto, ktora zawsze sie sprawdzala co jakis czas ma kleszcza, boje sie o Małą... macie jakies preparaty bezpieczne dla Maluszkow?
Z gory dzieki za pomysly.kasia1518 lubi tę wiadomość
-
Kas_ia wrote:Hej.
Dawno tu nie zagladalamWasze Maluchy juz tyle potrafia! U nas 7mcy i 0 zebow, 0 pozycji czworaczej i cyc co 2h... rowniez w nocy
ale ogolem jest cudowna ♡ no i klopsik bo ma ok 9kg, ciuszki 74.
Kasiu gratuluje kolejnego Maluszka :* zycze Ci spokojnej ciazy.
Dziewczyny pisze do Was bo ponoc idzie lato i chcialabym z Mala spedzac czas w ogordzie na kocyku... ale przeraza mnie kwestia kleszczyjest ich ogrom... nasz pies mimo obrozy foresto, ktora zawsze sie sprawdzala co jakis czas ma kleszcza, boje sie o Małą... macie jakies preparaty bezpieczne dla Maluszkow?
Z gory dzieki za pomysly.
Kasiu u nas 8 miesięcy i zero zębów. Pozycja czworacza jak się złości to się buja. -
nick nieaktualny