WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Izabelle jak robisz tę sałatkę z arbuzem ? Podziel sie przepisem
Juz mi ślinka poleciała na samo podanie przepisu. U nas w domu to hit tego latakasia1518, veritaserum, Minns, Mari92, Camilla13 lubią tę wiadomość
-
Izabelle wrote:Arbuz,rucola,roszponka,ser feta,opcjonalnie czerwona cebula pokrojona w piórka. Do tego osobno robisz sos : oliwa z oliwek,miód,musztarda,ocet jabłkowy,sól i pieprz. W zasadzie proporcje wg uznania,sosem polewać na świeżo.
Juz mi ślinka poleciała na samo podanie przepisu. U nas w domu to hit tego lataIzabelle lubi tę wiadomość
kasia1518
-
Muszę się pozalic bo nie dość, że mi dziecko nocami co chwilę się budzi i płacze to jeszcze jakiś ***** i **** i w ogóle ****** porysował mi auto. Z widzenia wiem kogo to pod blokiem to mi ciśnienie tak skończyło że sobie nie wyobrażacie. To taki dziadek co ledwo chodzi, a jeździ i parkuję jeszcze gorzej. Wezwałam policję i niech się dzieje.
Uh trochę mi lepiej po żalach. -
p_tt wrote:Muszę się pozalic bo nie dość, że mi dziecko nocami co chwilę się budzi i płacze to jeszcze jakiś ***** i **** i w ogóle ****** porysował mi auto. Z widzenia wiem kogo to pod blokiem to mi ciśnienie tak skończyło że sobie nie wyobrażacie. To taki dziadek co ledwo chodzi, a jeździ i parkuję jeszcze gorzej. Wezwałam policję i niech się dzieje.
Stokrotka ogromnie Ci współczuje ..nie wyobrazam sobie nawet tego bolu:(
ja nie robie roczku ,tzn nie robie imprezy stulecia bo taka byla niedawno na chrzciny ,wiec teraz roczek bedzie dla tego kto przyjdzie ,tesciowa juz sie wprosila ,moi rodzice na pewno tez ,po prostu kto bedzie to bedzie ,nie zamieram szalec a cudowne ciuszki pozycze od kolezanki ktora ma roczek 2 tygodnie wczesniej2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Jutro jadę z Zosią do pediatry. Ma zaparcia i teraz krew poleciała,jasna, pewnie śluzówka pękła,ale musi to lekarz zobaczyć .
Juz mi brak pomysłu na rozluźnienie kupy. Nie daję jej niczego,co zestala kupę,pije wodę i cyc,jest ruchliwa, kisiel z siemienia też nie pomógł. Je spore porcje,już sama nie wiem. Boję się,że będzie się bała kupę robić,bo boli. MasakraWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 21:11
-
Izabelle wrote:Jutro jadę z Zosią do pediatry. Ma zaparcia i teraz krew poleciała,jasna, pewnie śluzówka pękła,ale musi to lekarz zobaczyć .
Juz mi brak pomysłu na rozluźnienie kupy. Nie daję jej niczego,co zestala kupę,pije wodę i cyc,jest ruchliwa, kisiel z siemienia też nie pomógł. Je spore porcje,już sama nie wiem. Boję się,że będzie się bała kupę robić,bo boli. Masakra
moja kolezanka ma ten sam problem oprocz tej krwi ,poradze Ci tak ,dawaj codziennie mielone siemie lniane np do jogurtu ,do czegokolwiek,oprocz tego ,sliwki suszone jablka ,a podajesz jakis probiotyk? aha doczytalam ze podajesz siemie lniane ,powiem Ci ze wogole to po prostu lezy w naturze dziecka bo moja nie je cidziennie jablka ,sliwki ,siemienia ,jedynie ten probiotyk jej podaje ,wody tez tak srednio i robi codziennie kupkę,przewaznie 3 razy na dzien ,Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 21:44
Izabelle lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnykasia1518 wrote:Camilla jak się czujesz? Jakieś ciążowe mdłości dokuczaja?
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
a własnie ja do wszystkiego co jej podaje daje olej np ziemniaki ,miesko ,to dlatego ze jak gotuje to awsze daje bo wtedy szybciej sie ugotuje i jest smaczniejsze
ale jak jeszcze jej nie dawlam to tak samo robila
Izabelle lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnyp_tt wrote:Muszę się pozalic bo nie dość, że mi dziecko nocami co chwilę się budzi i płacze to jeszcze jakiś ***** i **** i w ogóle ****** porysował mi auto. Z widzenia wiem kogo to pod blokiem to mi ciśnienie tak skończyło że sobie nie wyobrażacie. To taki dziadek co ledwo chodzi, a jeździ i parkuję jeszcze gorzej. Wezwałam policję i niech się dzieje.
Camilla13 wrote:Niestety też to znam, dziadek mojego eks jeździł do momentu aż nie spowodował wypadku gdzie ucierpiała kobieta w ciąży. To nic ze po domu to ledwo chodził ale do samochodu dalej się pchal bo codziennie z żoną jeździli do lekarza bo oboje mieli kolejne objawy "starości". Po osiągnięciu pewnego wieku powinny być obowiązkowe badania, kontrola takich kierowców bo to takie same zagrożenie jak Ci co mają po lat naście i syndrom Boga jak tylko prawko zdadzą.
Ten dziadek w ciąży też mi wymusił, na szczęście jechałam wolno, choć zawsze jadę normalnie i na pewniaka bo wiem, że tam mam pierwszeństwo. Po prostu coś mnie zwolnilo i nie wpadłam mu do środka jego malutkiego auta swoim dużo większym.
Mój mąż po cichu liczy że mu właśnie prawko zabiorą, nawet mi powiedział że jak będę zeznawac to mam mówić, że jeździ niebezpiecznie i mają go skierować na badania bo stwarza zagrożenie. -
nick nieaktualnyIzabelle wrote:Jutro jadę z Zosią do pediatry. Ma zaparcia i teraz krew poleciała,jasna, pewnie śluzówka pękła,ale musi to lekarz zobaczyć .
Juz mi brak pomysłu na rozluźnienie kupy. Nie daję jej niczego,co zestala kupę,pije wodę i cyc,jest ruchliwa, kisiel z siemienia też nie pomógł. Je spore porcje,już sama nie wiem. Boję się,że będzie się bała kupę robić,bo boli. MasakraIzabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyp_tt wrote:Ten dziadek w ciąży też mi wymusił, na szczęście jechałam wolno, choć zawsze jadę normalnie i na pewniaka bo wiem, że tam mam pierwszeństwo. Po prostu coś mnie zwolnilo i nie wpadłam mu do środka jego malutkiego auta swoim dużo większym.
Mój mąż po cichu liczy że mu właśnie prawko zabiorą, nawet mi powiedział że jak będę zeznawac to mam mówić, że jeździ niebezpiecznie i mają go skierować na badania bo stwarza zagrożenie. -
Camilla13 wrote:Póki co nie jest źle, bóle brzucha są zdecydowanie mniejsze, obstawiam że to była kwestia ostatniego odcinka jelita A nie kwestie ciążowe. Ale więcej takiego bólu przeżyć nie chce. Mdłości mam non stop od 2 tygodni, schudłam już prawie 3 kg, jem połowę tego co synek, ale i tak jest lepiej bo od godziny 18 czuje się ok. 30 mam pappe i usg. Już nie mogę się doczekać. Ciekawe czy będzie widać płeć. Z synkiem miałam w 11+4 I już było wyraźnie widać że to chłopak. A jak u Ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 23:23
kasia1518