WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiu wyglądacie cudownie i Ty i Zosia. Super że sie wszystko udało. Jakoś inaczej sobie Ciebie wyobrażałam ale fajnie jest zobaczyć jak wygląda osoba po drugiej stronie monitora.
Sto lat dla Zosi. Wspaniałego dzieciństwa
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosiu wszystkiego najlepszego, najslodszego i najpiękniejszego 🥰 Wszystko wyglądało cudnie, a Wy dziewczyny to już po prostu bajecznie. Piękny brzusio Kasiu 😊 Mój zaczął być dość mocno widoczny w tym tygodniu, z synkiem do końca 4 miesiąca nie było nic widać a teraz nasz stolarz wczoraj przyjechał mierzyć powierzchnię do zabudowy w pokoju goscinnym i pierwsze co to mówi ooo już rodzeństwo w drodze. Zrobiłam głupia minę i mówię o Boże gruba jestem haha
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:Zosiu wszystkiego najlepszego, najslodszego i najpiękniejszego 🥰 Wszystko wyglądało cudnie, a Wy dziewczyny to już po prostu bajecznie. Piękny brzusio Kasiu 😊 Mój zaczął być dość mocno widoczny w tym tygodniu, z synkiem do końca 4 miesiąca nie było nic widać a teraz nasz stolarz wczoraj przyjechał mierzyć powierzchnię do zabudowy w pokoju goscinnym i pierwsze co to mówi ooo już rodzeństwo w drodze. Zrobiłam głupia minę i mówię o Boże gruba jestem haha
Camilla przy drugiej ciąży szybciej rośnie A szczególnie jak jest ciąża za ciąża ☺ ja z Zosia to taki jak mam teraz to miałam w dniu porodu w 32tc. Na szczęście na wadze tego nie widać bardzo bo na ostatniej wizycie było +4kg .kasia1518

-
A co do roczku to my zamawiamy catering. Rosół zrobi teściowa, potem drugie danie z cateringu czyli po 2 rodzaje mięsa na osobę, kluski śląskie, ziemniaki i jakieś surówki. Potem będzie tort który zrobimy chyba same z mamą. Do tego bedzie mini słodki stół z babeczkami i donutami. A potem zimna płyta z cateringu. Nie chcemy przesadzać z jedzeniem bo wiemy potem jak to wygląda, zawsze zostaje. Catering weźmiemy na 10 osób A będzie 11
.
wrzesień 2018 - synek
-
Rany,aż się głodna zrobiłam o takich pysznościach piszecie
i na dodatek zdjęcie 
My robimy tort i ciasta,a potem posiłek. Jedzenie przygotuje sąsiad kucharz i tort również upiecze. Chrzciny nam przygotował i bylo pysznie. Mam teraz od Was inspirację,bo cały czas myślę co tu podać do jedzenia.
-
nick nieaktualnyU mnie waga póki co stoi w miejscu nawet pół kg nie mam do przodu, ale brzucho że ho ho 😋 Na 13 umówiłam się do swojej starej kliniki, jakoś im ufam najbardziej. Może będzie widać płeć 😊 moja mama kupiła body z różową spódniczka hahakasia1518 wrote:Camilla przy drugiej ciąży szybciej rośnie A szczególnie jak jest ciąża za ciąża ☺ ja z Zosia to taki jak mam teraz to miałam w dniu porodu w 32tc. Na szczęście na wadze tego nie widać bardzo bo na ostatniej wizycie było +4kg .
kasia1518, Izabelle lubią tę wiadomość
-
Najlepsze życzenia dla Zosieńki
Zawsze dziecięcej radości, uśmiechu i zdrówka.
Wspaniale wygladalyscie obie i cieszę się że urodzinki udane
Minns tobie zazdroszczę toż to szaleństwo wyrwać się na tak długo od 11mesiecznego ssaka hihi
Dla Brunia też slodkosci na kolejny miesiąc
U nas kolejny etap na tapecie stanie bez podporu i pakowanie się do pudel oraz wspinanie na łóżka i pudła. Tak więc intensywnie ćwiczę z nim umiejętność schodzenia tyłem z wysokości, jednak na główkę bardziej mu odpowiada
kasia1518, Izabelle, Minns lubią tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
To u nas jak już usiadł, czy zaczął stawać to na tyle stabilnie że rzadko spadał, a jak już to była asekuracja głowy. Chyba że nie zdążył
.
A schodzenie z łóżka i z kanapy też najchętniej na główkę, staram się go obracać jak trzeba
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 13:26
wrzesień 2018 - synek
-
Ej dziewczyny patrzcie co znalazłam:
https://www.milkies.pl/sklep/bransoletki/bransoletka-over-the-moon/?fbclid=IwAR3roi_IBke_VDVcks9TBKrjkd5M2uTqxuBBlj5eM9jy_4MMfzbvrJrZr3o
Bransoletka z mleka matki
i nie tylko. Już mnie nic nie zaskoczy
.
wrzesień 2018 - synek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas wszystko trzeba robić na stojąco. Jemy w takiej pozycji, zmieniamy pieluche, przebieramy się, układamy klocki na stoliku. Nawet na chwilę nie można usiąść. Jem w locie tylko. A od kilku dni tańczymy. Włączam kanał z disco A synek tupie prawa nozka i rusza dupeczka na boki haha Mąż za 2 tygodnie przejmuje resztę mojego urlopu, więc super, będziemy razem w domu 😊
Izabelle, p_tt, kasia1518, ola_g89 lubią tę wiadomość
-
Minns,to mnie akurat zaskoczyło...dziwne to takie

Camilla,tańce muszą wyglądać nieziemsko
taki mały szkrab,a już rytm czuje 
Zofia póki co to na siedząco rączkami wywija do muzyki,wyjątkowo upodobała sobie Sławomira i Sweet Noise, skrajności
Camilla13 lubi tę wiadomość

-
U nas powoli stawia kroczki np. od krzesełka do mnie ale i tak woli raczkowac. Staje, kuca, staje, kuca, najczęściej podpiera się ręką i nie upada na pupę tylko delikatnie siada lub kuca.
Nam też wyjątkowo rzadko się zdarzają upadki do tyłu, ale od piątku chodzi z siniakiem na policzku. Chciała wejść pod krzesło i gdzieś jej się ręką podwinela, bardzo mocno uderzyła. Najbardziej stresujące uderzenie jak dla mnie.
I też się buja do muzyki jak leci jakąś piosenka to sobie tańczy albo skacze na pupie.

-
A używacie pchacze? Myślę nad zakupem, w zeszłym tygodniu szła przez pokoj oparta o karton i tak mnie naszło, czy pchacza nie kupić.
Od weekendu w nocy zmieniam się w żywego smoczka, w dzień normalnie ssie smoczek a w nocy leży przyssana do piersi, nie je tylko ssie. Nie wiem czy to jakiś skok, jakiś stres czy co.