WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiu wyglądacie cudownie i Ty i Zosia. Super że sie wszystko udało. Jakoś inaczej sobie Ciebie wyobrażałam ale fajnie jest zobaczyć jak wygląda osoba po drugiej stronie monitora.
Sto lat dla Zosi. Wspaniałego dzieciństwakasia1518 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosiu wszystkiego najlepszego, najslodszego i najpiękniejszego 🥰 Wszystko wyglądało cudnie, a Wy dziewczyny to już po prostu bajecznie. Piękny brzusio Kasiu 😊 Mój zaczął być dość mocno widoczny w tym tygodniu, z synkiem do końca 4 miesiąca nie było nic widać a teraz nasz stolarz wczoraj przyjechał mierzyć powierzchnię do zabudowy w pokoju goscinnym i pierwsze co to mówi ooo już rodzeństwo w drodze. Zrobiłam głupia minę i mówię o Boże gruba jestem haha
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:Zosiu wszystkiego najlepszego, najslodszego i najpiękniejszego 🥰 Wszystko wyglądało cudnie, a Wy dziewczyny to już po prostu bajecznie. Piękny brzusio Kasiu 😊 Mój zaczął być dość mocno widoczny w tym tygodniu, z synkiem do końca 4 miesiąca nie było nic widać a teraz nasz stolarz wczoraj przyjechał mierzyć powierzchnię do zabudowy w pokoju goscinnym i pierwsze co to mówi ooo już rodzeństwo w drodze. Zrobiłam głupia minę i mówię o Boże gruba jestem haha
Camilla przy drugiej ciąży szybciej rośnie A szczególnie jak jest ciąża za ciąża ☺ ja z Zosia to taki jak mam teraz to miałam w dniu porodu w 32tc. Na szczęście na wadze tego nie widać bardzo bo na ostatniej wizycie było +4kg .kasia1518
-
A co do roczku to my zamawiamy catering. Rosół zrobi teściowa, potem drugie danie z cateringu czyli po 2 rodzaje mięsa na osobę, kluski śląskie, ziemniaki i jakieś surówki. Potem będzie tort który zrobimy chyba same z mamą. Do tego bedzie mini słodki stół z babeczkami i donutami. A potem zimna płyta z cateringu. Nie chcemy przesadzać z jedzeniem bo wiemy potem jak to wygląda, zawsze zostaje. Catering weźmiemy na 10 osób A będzie 11
.
wrzesień 2018 - synek -
Rany,aż się głodna zrobiłam o takich pysznościach piszecie
i na dodatek zdjęcie
My robimy tort i ciasta,a potem posiłek. Jedzenie przygotuje sąsiad kucharz i tort również upiecze. Chrzciny nam przygotował i bylo pysznie. Mam teraz od Was inspirację,bo cały czas myślę co tu podać do jedzenia. -
nick nieaktualnykasia1518 wrote:Camilla przy drugiej ciąży szybciej rośnie A szczególnie jak jest ciąża za ciąża ☺ ja z Zosia to taki jak mam teraz to miałam w dniu porodu w 32tc. Na szczęście na wadze tego nie widać bardzo bo na ostatniej wizycie było +4kg .
kasia1518, Izabelle lubią tę wiadomość
-
Najlepsze życzenia dla Zosieńki
Zawsze dziecięcej radości, uśmiechu i zdrówka.
Wspaniale wygladalyscie obie i cieszę się że urodzinki udane
Minns tobie zazdroszczę toż to szaleństwo wyrwać się na tak długo od 11mesiecznego ssaka hihi
Dla Brunia też slodkosci na kolejny miesiąc
U nas kolejny etap na tapecie stanie bez podporu i pakowanie się do pudel oraz wspinanie na łóżka i pudła. Tak więc intensywnie ćwiczę z nim umiejętność schodzenia tyłem z wysokości, jednak na główkę bardziej mu odpowiadakasia1518, Izabelle, Minns lubią tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
To u nas jak już usiadł, czy zaczął stawać to na tyle stabilnie że rzadko spadał, a jak już to była asekuracja głowy. Chyba że nie zdążył
.
A schodzenie z łóżka i z kanapy też najchętniej na główkę, staram się go obracać jak trzeba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 13:26
wrzesień 2018 - synek -
Ej dziewczyny patrzcie co znalazłam:
https://www.milkies.pl/sklep/bransoletki/bransoletka-over-the-moon/?fbclid=IwAR3roi_IBke_VDVcks9TBKrjkd5M2uTqxuBBlj5eM9jy_4MMfzbvrJrZr3o
Bransoletka z mleka matkii nie tylko. Już mnie nic nie zaskoczy
.
wrzesień 2018 - synek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas wszystko trzeba robić na stojąco. Jemy w takiej pozycji, zmieniamy pieluche, przebieramy się, układamy klocki na stoliku. Nawet na chwilę nie można usiąść. Jem w locie tylko. A od kilku dni tańczymy. Włączam kanał z disco A synek tupie prawa nozka i rusza dupeczka na boki haha Mąż za 2 tygodnie przejmuje resztę mojego urlopu, więc super, będziemy razem w domu 😊
Izabelle, p_tt, kasia1518, ola_g89 lubią tę wiadomość
-
Minns,to mnie akurat zaskoczyło...dziwne to takie
Camilla,tańce muszą wyglądać nieziemskotaki mały szkrab,a już rytm czuje
Zofia póki co to na siedząco rączkami wywija do muzyki,wyjątkowo upodobała sobie Sławomira i Sweet Noise, skrajnościCamilla13 lubi tę wiadomość
-
U nas powoli stawia kroczki np. od krzesełka do mnie ale i tak woli raczkowac. Staje, kuca, staje, kuca, najczęściej podpiera się ręką i nie upada na pupę tylko delikatnie siada lub kuca.
Nam też wyjątkowo rzadko się zdarzają upadki do tyłu, ale od piątku chodzi z siniakiem na policzku. Chciała wejść pod krzesło i gdzieś jej się ręką podwinela, bardzo mocno uderzyła. Najbardziej stresujące uderzenie jak dla mnie.
I też się buja do muzyki jak leci jakąś piosenka to sobie tańczy albo skacze na pupie.
-
A używacie pchacze? Myślę nad zakupem, w zeszłym tygodniu szła przez pokoj oparta o karton i tak mnie naszło, czy pchacza nie kupić.
Od weekendu w nocy zmieniam się w żywego smoczka, w dzień normalnie ssie smoczek a w nocy leży przyssana do piersi, nie je tylko ssie. Nie wiem czy to jakiś skok, jakiś stres czy co.