WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzena782 wrote:Hej :* zrób sobie szwaczek kiedy masz wizytę ?
no właśnie próbuje sobie przypomniec gdzie to sie ustawiało
wizytę mam jutro i chyba wtedy ustawie, bo podejrzewam ze może być rozbierzność w terminie z tym co wylicze a z tym z usg -
Ja mam jutro wizytę nie mogę się doczekać dam znać jak po. A dziś o 3.30 się obudziłam i miałam taką ochotę na ziem iaki w mundurach z masłem i solą oraz kalafior a chwilę później przypomniała mi się jeszcze taka pasztetowa i ogórek kiszony już mąż wysłany po zakupu
Malgonia, Wesoła89 lubią tę wiadomość
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Ja tez jutro mam lekarza „ innego „ bo u swojego mam dopiero 12 lutego a ja bym zwariowała do tego czasu
Idę na 18:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 10:51
Malgonia, asese lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
nick nieaktualnyRucola wrote:( W niedzielę narzekałam, ze objawów brak, to sobie wykrakałam. Mdłosci męczą mnie niemiłosiernie)
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM :* a co do kruszynek to super wieści , niech wszystkie nasze fasolki pięknie rosną -
U mnie rodzina wie bardzo się cieszyli a w pracy nie mówiłam pracownikom ani klientom powiem za jakiś czas. Ja mam wizytę na 15 30 jutro
asese lubi tę wiadomość
Dere wrote:Powiedziała z Was juz któraś rodzinie w pracy?
Oczywiście w 1 dzień świat jak potwierdziło się z krwi . A to dlatego ze b.dlugo staraliśmy się o potomstwo .
I chcieliśmy cieszyć się chwila
A na zwolnieniu jestem już od 4grudnia „ ale jeszcze w ciąży nie byłam”
A szefostwo wiedziało ze się staramy . A jak powiedziałam o ciąży ZOSTAŁAM ZNIENAWIDZONA .asese lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Asiek1214 wrote:Widzisz czyli z maluszkiem wszystko ok , mdłości wróciły nie masz się co martwić ..ja natomiast zaczynam świrować wg nie bolą mnie piersi no może sutki stały się troszkę bardziej wrażliwe ale bez szału ..mdłosci tylko troszkę i to wieczorem ...niestety przeziębienie nie odpuszcza a najbliższe dwa dni muszę siedzieć w pracy ...nie ma mnie kto zastąpić....dobrze że od 1 mam urlop aż do 11 to mam nadzieję że wrócę do zdrowia:)
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM :* a co do kruszynek to super wieści , niech wszystkie nasze fasolki pięknie rosną
A dziś trochę gardło zaczyna mnie boleć zaraz wypije miodem z cytrynaAsiek1214 lubi tę wiadomość
Asiek1214 wrote:Widzisz czyli z maluszkiem wszystko ok , mdłości wróciły nie masz się co martwić ..ja natomiast zaczynam świrować wg nie bolą mnie piersi no może sutki stały się troszkę bardziej wrażliwe ale bez szału ..mdłosci tylko troszkę i to wieczorem ...niestety przeziębienie nie odpuszcza a najbliższe dwa dni muszę siedzieć w pracy ...nie ma mnie kto zastąpić....dobrze że od 1 mam urlop aż do 11 to mam nadzieję że wrócę do zdrowia:)
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM :* a co do kruszynek to super wieści , niech wszystkie nasze fasolki pięknie rosną
W pierwszej ciazy miałam zero mdłości, zero dolegliwosci wiec zazdroszcze z przeziebieniem współczuję gdyby bolało gardło to mozesz brać wszystkie syropy które daje sie dzieciom do roku czasu, drosetux na suchy kaszel np, albo isla na gardłoAsiek1214 lubi tę wiadomość
-
Marzena782 wrote:Oczywiście w 1 dzień świat jak potwierdziło się z krwi . A to dlatego ze b.dlugo staraliśmy się o potomstwo .
I chcieliśmy cieszyć się chwila
A na zwolnieniu jestem już od 4grudnia „ ale jeszcze w ciąży nie byłam”
A szefostwo wiedziało ze się staramy . A jak powiedziałam o ciąży ZOSTAŁAM ZNIENAWIDZONA .
Mi we wczesniejszej pracy z pierwsza ciaza jak powiedzialam ze jestem w ciazy i ciaza jest zagrozona i musze lezec, wiec bede jeszcze max dwa tygodnie zeby ogarnac i przekazac wszystko to mi powiedzieli ze po macierzynskim nie mam juz po co wracac, no i nie wrocilam -
Rucola wrote:Dzień dobry Dziewczyny!!! Przeglądnęłam wczorajszy dzień i gratuluję pozytywnych wiadomości, Carolla bardzo fotogeniczny brzdąc
Oby dziś było równie pozytywnie jak wczoraj. Miłego dnia Dziewczyny!!!
( W niedzielę narzekałam, ze objawów brak, to sobie wykrakałam. Mdłosci męczą mnie niemiłosiernie)
Leon
-
Nadzieja2018 wrote:Ja mam 6tc i albo nie umiem odróżnić albo nie mam mdłości generalnie nie mam ochoty na jedzenie jak już zacznę jeść to jakoś idzie ale mało jem ale żeby na wymioty mi się zbierał to nie. Piersi mam tylko przy dotyku więc nie świruj
A dziś trochę gardło zaczyna mnie boleć zaraz wypije miodem z cytryna
Uwierz mi ze jak przyjda mdlosci to bedziesz wiedzialaAv, KasW91, asese lubią tę wiadomość
-
Dere wrote:Uwierz mi ze jak przyjda mdlosci to bedziesz wiedziala
Do mnie właśnie chyba dzisiaj przyszły.,. Rano pojechałam na badania oczywiście bez śniadanie i jak wracałam to mi już było tak niedobrze, ze ledwo zrobiłam sobie kanapkę, ale jak zjadłam to przeszło
Ja tez mam jutro wizytę, na 12:30
Kawa, trzymaj się!asese lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKawaa tak mi przykro przechodziłam to w lutym 2014
A co do przeziębienia to na gardło lekarz pozwolił tantu verde plus płukanki z szałwi pozatym mleko z miodem i czosnkiem , na kaszel syrop z cebuli miodu cytryny i czosnku i oczywiście herbatki z imbirem także to cała moja kuracja na ten moment a jeszcze do nosa prenalen katar, temp póki co nie mam.
Dobrze że jesteście i jest się komu wygadać , zwłaszcza że mąż w niemczech a postanowiliśmy że w domu nikomu nie powiemy przynajmniej do 10 tc :*