X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • Marzena782 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa :( o jej , tak bardzo mi przykro .

4,5 roku starań
    Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
    w4sqflw12tdr9ahl.png

• natalinka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawaa wrote:
    Cześć dziewczyny, muszę się jednak pożegnać, niestety dostałam okropnych bóli krzyżowych, krwawienia, jestem już po usg, maluszka już nie ma...
    Trzymam za Was kciuki, buziaki

Przykro mi... Trzymaj się

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • Dere Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dołączam do Was :) termin 21-28.09, jest ktos juz z konca miesiaca? :)

Marzena782, MiSia :), Antonina38, matkapatka, Herbata, Wesoła89, Vlinder lubią tę wiadomość

512ee1ecf0.png
  • Marzena782 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dere wrote:
    Hej, dołączam do Was :) termin 21-28.09, jest ktos juz z konca miesiaca? :)

Hej :* zrób sobie szwaczek :) kiedy masz wizytę ? :)

4,5 roku starań
    w4sqflw12tdr9ahl.png

• Dere Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawaa wrote:
    Cześć dziewczyny, muszę się jednak pożegnać, niestety dostałam okropnych bóli krzyżowych, krwawienia, jestem już po usg, maluszka już nie ma...
    Trzymam za Was kciuki, buziaki

Smutne wieści

512ee1ecf0.png
  • Dere Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzena782 wrote:
    Hej :* zrób sobie szwaczek :) kiedy masz wizytę ? :)

no właśnie próbuje sobie przypomniec gdzie to sie ustawiało :D

wizytę mam jutro i chyba wtedy ustawie, bo podejrzewam ze może być rozbierzność w terminie z tym co wylicze a z tym z usg

512ee1ecf0.png
  • Nadzieja2018 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jutro wizytę nie mogę się doczekać dam znać jak po. A dziś o 3.30 się obudziłam i miałam taką ochotę na ziem iaki w mundurach z masłem i solą oraz kalafior a chwilę później przypomniała mi się jeszcze taka pasztetowa i ogórek kiszony już mąż wysłany po zakupu

Malgonia, Wesoła89 lubią tę wiadomość

w4squgpj8vhcpzbo.png
    44dc serduszko bije dzidzia 4mm
    24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40
  • Marzena782 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jutro mam lekarza „ innego „ bo u swojego mam dopiero 12 lutego a ja bym zwariowała do tego czasu :O
    Idę na 18:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 10:51

Malgonia, asese lubią tę wiadomość

4,5 roku starań
    w4sqflw12tdr9ahl.png

• Dere Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzena782 wrote:
    Ja tez jutro mam lekarza „ innego „ bo u swojego mam dopiero 12 lutego a ja bym zwariowała do tego czasu :O
    Idę na 18:)

Ja mam na 18:45 :) do dzieciaków sciągamy teściów a my przy okazji zaliczyć chcemy kino :)

512ee1ecf0.png
  • Dere Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedziała z Was juz któraś rodzinie w pracy?

512ee1ecf0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    ( W niedzielę narzekałam, ze objawów brak, to sobie wykrakałam. Mdłosci męczą mnie niemiłosiernie)
    Widzisz czyli z maluszkiem wszystko ok :) , mdłości wróciły nie masz się co martwić ..ja natomiast zaczynam świrować wg nie bolą mnie piersi no może sutki stały się troszkę bardziej wrażliwe ale bez szału ..mdłosci tylko troszkę i to wieczorem ...niestety przeziębienie nie odpuszcza a najbliższe dwa dni muszę siedzieć w pracy ...nie ma mnie kto zastąpić....dobrze że od 1 mam urlop aż do 11 to mam nadzieję że wrócę do zdrowia:)
    MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM :* a co do kruszynek to super wieści , niech wszystkie nasze fasolki pięknie rosną :)

• Nadzieja2018 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie rodzina wie bardzo się cieszyli a w pracy nie mówiłam pracownikom ani klientom powiem za jakiś czas. Ja mam wizytę na 15 30 jutro

asese lubi tę wiadomość

w4squgpj8vhcpzbo.png
  • Marzena782 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dere wrote:
    Powiedziała z Was juz któraś rodzinie w pracy?

Oczywiście w 1 dzień świat :) jak potwierdziło się z krwi . A to dlatego ze b.dlugo staraliśmy się o potomstwo .
    I chcieliśmy cieszyć się chwila :)
    A na zwolnieniu jestem już od 4grudnia „ ale jeszcze w ciąży nie byłam”
    A szefostwo wiedziało ze się staramy . A jak powiedziałam o ciąży ZOSTAŁAM ZNIENAWIDZONA .:)

asese lubi tę wiadomość

4,5 roku starań
    w4sqflw12tdr9ahl.png

• Nadzieja2018 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek1214 wrote:
    Widzisz czyli z maluszkiem wszystko ok :) , mdłości wróciły nie masz się co martwić ..ja natomiast zaczynam świrować wg nie bolą mnie piersi no może sutki stały się troszkę bardziej wrażliwe ale bez szału ..mdłosci tylko troszkę i to wieczorem ...niestety przeziębienie nie odpuszcza a najbliższe dwa dni muszę siedzieć w pracy ...nie ma mnie kto zastąpić....dobrze że od 1 mam urlop aż do 11 to mam nadzieję że wrócę do zdrowia:)
    MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM :* a co do kruszynek to super wieści , niech wszystkie nasze fasolki pięknie rosną :)
    Ja mam 6tc i albo nie umiem odróżnić albo nie mam mdłości generalnie nie mam ochoty na jedzenie jak już zacznę jeść to jakoś idzie ale mało jem ale żeby na wymioty mi się zbierał to nie. Piersi mam tylko przy dotyku więc nie świruj
    A dziś trochę gardło zaczyna mnie boleć zaraz wypije miodem z cytryna

Asiek1214 lubi tę wiadomość

w4squgpj8vhcpzbo.png
  • Dere Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek1214 wrote:

W pierwszej ciazy miałam zero mdłości, zero dolegliwosci wiec zazdroszcze :) z przeziebieniem współczuję :( gdyby bolało gardło to mozesz brać wszystkie syropy które daje sie dzieciom do roku czasu, drosetux na suchy kaszel np, albo isla na gardło

Asiek1214 lubi tę wiadomość

512ee1ecf0.png
  • Dere Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzena782 wrote:
    Oczywiście w 1 dzień świat :) jak potwierdziło się z krwi . A to dlatego ze b.dlugo staraliśmy się o potomstwo .
    I chcieliśmy cieszyć się chwila :)
    A na zwolnieniu jestem już od 4grudnia „ ale jeszcze w ciąży nie byłam”
    A szefostwo wiedziało ze się staramy . A jak powiedziałam o ciąży ZOSTAŁAM ZNIENAWIDZONA .:)

Mi we wczesniejszej pracy z pierwsza ciaza jak powiedzialam ze jestem w ciazy i ciaza jest zagrozona i musze lezec, wiec bede jeszcze max dwa tygodnie zeby ogarnac i przekazac wszystko to mi powiedzieli ze po macierzynskim nie mam juz po co wracac, no i nie wrocilam :D

512ee1ecf0.png
  • Av Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Dzień dobry Dziewczyny!!! Przeglądnęłam wczorajszy dzień i gratuluję pozytywnych wiadomości, Carolla bardzo fotogeniczny brzdąc :)
    Oby dziś było równie pozytywnie jak wczoraj. Miłego dnia Dziewczyny!!!
    ( W niedzielę narzekałam, ze objawów brak, to sobie wykrakałam. Mdłosci męczą mnie niemiłosiernie)
    Chyba jesteśmy jakoś połączone, bo u mnie znowu to samo :P Wczoraj jak wróciłam do domu to mnie ścięło z nóg i wylądowałam w objęciach klozetu.

f2w3ol2adwu1ceje.png
    Leon :)
  • Dere Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja2018 wrote:
    Ja mam 6tc i albo nie umiem odróżnić albo nie mam mdłości generalnie nie mam ochoty na jedzenie jak już zacznę jeść to jakoś idzie ale mało jem ale żeby na wymioty mi się zbierał to nie. Piersi mam tylko przy dotyku więc nie świruj
    A dziś trochę gardło zaczyna mnie boleć zaraz wypije miodem z cytryna

Uwierz mi ze jak przyjda mdlosci to bedziesz wiedziala :D

Av, KasW91, asese lubią tę wiadomość

512ee1ecf0.png
  • KasW91 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dere wrote:
    Uwierz mi ze jak przyjda mdlosci to bedziesz wiedziala :D

Do mnie właśnie chyba dzisiaj przyszły.,. Rano pojechałam na badania oczywiście bez śniadanie i jak wracałam to mi już było tak niedobrze, ze ledwo zrobiłam sobie kanapkę, ale jak zjadłam to przeszło :)

Ja tez mam jutro wizytę, na 12:30

Kawa, trzymaj się!

asese lubi tę wiadomość

3jgxrjjge9czjwa2.png
    2 lata starań
    18.06.2016 - Aniołek :*
    24 cykl - szczęśliwy :) oby tak pozostało
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2018, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawaa tak mi przykro przechodziłam to w lutym 2014 :(
    A co do przeziębienia to na gardło lekarz pozwolił tantu verde plus płukanki z szałwi pozatym mleko z miodem i czosnkiem , na kaszel syrop z cebuli miodu cytryny i czosnku i oczywiście herbatki z imbirem także to cała moja kuracja na ten moment a jeszcze do nosa prenalen katar, temp póki co nie mam.
    Dobrze że jesteście i jest się komu wygadać , zwłaszcza że mąż w niemczech a postanowiliśmy że w domu nikomu nie powiemy przynajmniej do 10 tc :*

‹‹ 159 160 161 162 163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ