WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KATARZYNACarm wrote:Kasia ładne imię wybraliście, już jesteś tak blisko super
Minns ładne fotki
U nas tragedia , mała od wczoraj mega marudna z, spać nie chcialA, już od 3 w nocy jakaś tragedia , placzliwa , nie wiem co jej może być ale jestem wykończona na maksa , czyżby ząbki lub skok rozwojowy , sama nie wiem 🥵Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 14:54
-
U nas wczoraj była masakra ale w dzień. Uczepiła się moich nóg i ciągle na rękach chciała, a jak jej nie brałam to ryk nie z tej ziemi- poplakala sobie trochę. Ogólnie ostatnio tak ma że chce dużo na rękach, stanie przy nogach i wyciąga ręce do góry i bardzo dużo się przytula ale to akurat jest cudowne 😍 nocki na szczęście standardowe ok 4 pobudek- 2 razy podaje mleko A 2 pozostałe to z reguły ułoży się niewygodnie albo głowa już stuka o barierki ochronne bo kładzie się w poprzek łóżka- ale to takie pobudki minutowe, tyle że trzeba się podnieść i przejść do drugiego pokoju.kasia1518
-
No u nas był wczoraj Armagedon, jak dawno tak nie było , obudziła się o 3 i nawet mleko nie pomogło. Nie chciała spać u siebie, bo kiedy ja odkladalam to był płacz i łzy wielkości grochu , więc nie wiem co było na rzeczy , teraz ja położyłam spać i zasnęła w 2 minuty bo dzisiaj miała jedną drzemkę 20 min. Mam nadzieję że będzie dobrze spała, bo jutro do pracy 🥵🙄
-
Veritaserum karmię co najmniej 4 razy w ciągu dnia. Myślę, że i się najada/napaja i też potrzeba bliskości bo jak ma marudne dni to chce częściej.
Dzisiejsza noc również fatalna, obudził się po 22 i po karmieniu i odłożeniu do łóżeczka zaczął płakać, nie dało się go uspokoić, wzięłam go na ręce potem do nas do łóżka to też płakał i się wiercił, ale w końcu zasnął. Dramat.
Gabrysia ładne imię bardzo .
kasia1518 lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek -
Dziewczyny nie mogę uwierzyć, że te Wasze ciąże tak zleciały! Szok!
Kasia, świetny pomysł z tym losowaniem Gabrysia to świetny wybór, starsza siostra nie mogła źle wybrać
U nas dramatyczne noce, takie jak opisujecie, były jak wychodziły dwójki... Nie można było nawet się zbliżyć do łóżeczka żeby ją odłożyć. Teraz dwie napuchnięte bomby na dolnych czwórkach, ale póki co spokój. Zobaczymy, jak będą się przebijać, czy nadal będzie bezproblemowo...
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
ola_g89 wrote:Dziewczyny nie mogę uwierzyć, że te Wasze ciąże tak zleciały! Szok!
Kasia, świetny pomysł z tym losowaniem Gabrysia to świetny wybór, starsza siostra nie mogła źle wybrać
U nas dramatyczne noce, takie jak opisujecie, były jak wychodziły dwójki... Nie można było nawet się zbliżyć do łóżeczka żeby ją odłożyć. Teraz dwie napuchnięte bomby na dolnych czwórkach, ale póki co spokój. Zobaczymy, jak będą się przebijać, czy nadal będzie bezproblemowo...wrzesień 2018 - synek -
Właśnie chciałam Wam pisać
Udało się super. Pola zachwycona byciem w centrum uwagi miała świetny humor, w ogóle nie marudziła, cieszyła się cały czas, biegala, tańczyła. Ogolnie szaleństwo. Organizowaliśmy roczek w lokalu, wiec mama tez zadowolona, bo chociaż mogłam sobie trochę odpocząć ale wzruszenie w pewnym momencie jednak mnie złapało. Roczniak! Tak szybko to zleciało, ze nie mogę w to uwierzyć. Wrzucam kilka fotek, nie cytujcie proszę, później usune.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 08:40
kasia1518, Camilla33, kuwejtonka, veritaserum, Minns, KATARZYNACarm, Izabelle lubią tę wiadomość
-
ola_g89 wrote:Właśnie chciałam Wam pisać
Udało się super. Pola zachwycona byciem w centrum uwagi miała świetny humor, w ogóle nie marudziła, cieszyła się cały czas, biegala, tańczyła. Ogolnie szaleństwo. Organizowaliśmy roczek w lokalu, wiec mama tez zadowolona, bo chociaż mogłam sobie trochę odpocząć ale wzruszenie w pewnym momencie jednak mnie złapało. Roczniak! Tak szybko to zleciało, ze nie mogę w to uwierzyć. Wrzucam kilka fotek, nie cytujcie proszę, później usune.
Piękne damy. Skąd masz taką sukmanę chce taką 😭 -
Ola, czyżby Pola złapała kieliszek? I jakie ona ma długie włosy i piękne kitki! Super,że impreza się udała.
I to chyba jakaś impreza 2w1 - 30stka i roczek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 21:53
-
Monia - dziękujemy Sukienka Orsay kupowana w sobotę, wiec na bank jeszcze są.
Justyna - złapała książeczkę, od razu druga ręka różaniec i poprawiła kieliszkiem. Tylko biednego banknotu nie złapała. 😀🙈 impreza łączona, taka trochę na doczepkę ta moja 30. Roczek był priorytetemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 21:59
-
Jejku jakie Pola ma włosy. U nas to może 1/5 tego, robią się loczki z tylu.
U nas Zosia wzięła za książeczkę, ale siostry tak zaczęły piszczeć ze ja odlozyla, dotknęła różaniec i do góry podniosła kieliszek- też wszystko oprócz banknotu 😊ola_g89 lubi tę wiadomość
kasia1518
-
nick nieaktualnyOla super wyglądacie ! Wszystkiego najlepszego dla Poli ! Super wloski moja Ania też z tych włochatych tylko krótsze Ty nie mniej piękna !
Moja Ania dzisiaj też non stop się kręciła budziła więc rano bez żadnych wyrzutów sumienia oddałam ja do żłobka ;p do 12 mam luzzzzzzola_g89, Minns, Camilla33, kuwejtonka lubią tę wiadomość
-
kuwejtonka wrote:U nas noce też kosmiczne 😅 Budzi się przysięgam ze 20 razy.
Mam nadzieję, że to chwilowe -
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:KatarzynaCarm u nas jak jest katar to od razu automatycznie kaszel mokry przez spływająca wydzielinę. Ostatni tydzień była w domu bo przeziębiona i szczepienie wiec wolałam ją zostawić. Ciekawa jestem ile teraz pochodzi.
A używasz jakiegoś syropu ? -
My też z katarem już ponad tydzień, ale widać że końcówka. Na szczęście kaszlu nie ma ( czasami przy inhalacji trochę pokasłuje), wydzielina przeźroczysta więc to taki wirusowy katar. Dziś pobudka o 6 i wycie non stop że chce na ręce- mąż ja tak przyzwyczaił bo Zosia ma katarek to tata będzie nosił gdzie chce i ile chce , a ja biedna znów dziś sama cały dzień i będę się męczyć, choć dosypia od 9.00, więc liczę że obudzi się już z lepszym humorem.kasia1518