WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia my miałyśmy tak z bilurbiną i też mnie w szpitalu do mm przekonały, po mm ładnie zeszło. Niby przez konflikt grup głównych ja mam O a Pola A. Wtedy wypłukiwanie trwa dłużej. W szpitalu ją karmiły mm, a ja w domu ściągałam. Po powrocie trochę zajęło mi powrót do KP pełnego, parę dni dosłownie przeleżałam na kanapie i ją całymi dniami karmiłam, na zasadzie jak chcesz jeść to tylko cyca masz.
-
A moja Zosia to się robi taka kluseczka że muszę Wam pokazać. Aż jestem ciekawa co waga pokaże bo przez tydzień nabrała ciałka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 15:46
Camilla33, KATARZYNACarm, Minns, kuwejtonka, ola_g89 lubią tę wiadomość
kasia1518
-
Ale wiecie co, mi nikt póki co nie zaproponował żebym podala dziecku mm. Nawet o tym nie wspomnieli że szybciej bilirubina będzie spadać na mm. Jedna dr tylko wspomniała że przy kp tak jest że może do 3mc się utrzymywać, ale poziom do 20 jest bezpieczny i nic się nie dzieje.kasia1518
-
kasia1518 wrote:Ale wiecie co, mi nikt póki co nie zaproponował żebym podala dziecku mm. Nawet o tym nie wspomnieli że szybciej bilirubina będzie spadać na mm. Jedna dr tylko wspomniała że przy kp tak jest że może do 3mc się utrzymywać, ale poziom do 20 jest bezpieczny i nic się nie dzieje.
W sobotę mieliśmy chrzciny z roczkiem, w Kościele na luzie, aż ksiądz się śmiał że widać że córka lubi się kąpać. Potem mieliśmy obiad w restauracji i było ma prawdę super U nas nie sprawdzilo się że dziecko po chrzcie lepiej śpi ^^ wręcz przeciwnie, noce tragedia A dzisiaj to musiała spać z nami bo ciągle się budziła i płakała.
Dziewczyny z ogrodami, kupujecie/macie płace zabaw? Jakieś rady?kasia1518, ola_g89 lubią tę wiadomość
-
Kas_ia wrote:Kasia my też byłyśmy dłużej przez zoltaczke, miałam problem z kp i żeby jak najwięcej leżała pod lampa dawałam jej przez noc mm bo po trwało bardzo długo. Potem dostałam opiernicz od lekarki za to, że niby po jest lepsze przy zoltaczce. Ale fakt jest taki, że dałam mm i następnego dnia już wyszliśmy, więc jaka jest prawda to ciężko powiedzieć...
W sobotę mieliśmy chrzciny z roczkiem, w Kościele na luzie, aż ksiądz się śmiał że widać że córka lubi się kąpać. Potem mieliśmy obiad w restauracji i było ma prawdę super U nas nie sprawdzilo się że dziecko po chrzcie lepiej śpi ^^ wręcz przeciwnie, noce tragedia A dzisiaj to musiała spać z nami bo ciągle się budziła i płakała.
Dziewczyny z ogrodami, kupujecie/macie płace zabaw? Jakieś rady? -
Kas_ia wrote:Kasia my też byłyśmy dłużej przez zoltaczke, miałam problem z kp i żeby jak najwięcej leżała pod lampa dawałam jej przez noc mm bo po trwało bardzo długo. Potem dostałam opiernicz od lekarki za to, że niby po jest lepsze przy zoltaczce. Ale fakt jest taki, że dałam mm i następnego dnia już wyszliśmy, więc jaka jest prawda to ciężko powiedzieć...
Dziewczyny z ogrodami, kupujecie/macie płace zabaw? Jakieś rady?
W kwestii ogrodu, to na wiosnę planujemy zamówić taki wypasiony zestaw z domkiem , ślizgawka, piaskownica, ściana wspinaczkowa, huśtawka- jest niedaleko nas pan który zajmuje się robieniem takich zestawów - już do wiosny to Zosia powinna chodzić więc na pewno będzie miała frajdę.Camilla33 lubi tę wiadomość
kasia1518
-
Kasiu,Zosia śliczna dziewczynka i te włoski. Zazdroszczę,bo u nas dalej puch na głowie
Nie robię placu zabaw na ogródku,bo mamy dwa na osiedlu,oba ogrodzone
Zośka jest dziś tak oryczana,ze sił mi brak,nic nie mogę zrobić. Wyszła jej dziś dolna dwójka,stawiałam na górne ząbki,bo na dole nic nie bylo widać. -
kasia1518 wrote:Na pewno niespokojna przez nadmiar wrażeń i emocji tego dnia- pamiętam jak chrzcilismy Zosie którą miała 2mc i mimo że przesłała całe chrzciny to noc była masakra - budziła się co chwilę i też ja wzięłam do nas do łóżka ( jej jedyna noc z nami hehe ) .
W kwestii ogrodu, to na wiosnę planujemy zamówić taki wypasiony zestaw z domkiem , ślizgawka, piaskownica, ściana wspinaczkowa, huśtawka- jest niedaleko nas pan który zajmuje się robieniem takich zestawów - już do wiosny to Zosia powinna chodzić więc na pewno będzie miała frajdę.
Też chcemy taki wypasny zestaw (Łucja uzbierała z prezentow) i zastanawiam się czy nie bd taniej zamówić teraz... na OLX pojawiło się sporo fajnych ofert -
Anielka ma identyczną długość włosów. Nawet tez jej sie z tyłu robią takie loczki. A grzywke juz jej musialam ostatnio podciac bo do oczu jej wchodzila
url=https://naforum.zapodaj.net/38f66cc80b64.jpg.html][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2019, 15:45
Camilla33, Minns, kasia1518, ola_g89, Izabelle lubią tę wiadomość
-
Przedstawiam Wam moja córeczkę duża dziewczyna
.. 13kg, ok 84cm, wszyscy myślą że jest pół roku starsza :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 19:08
Camilla33, 86monia, Minns, kasia1518, kuwejtonka, KATARZYNACarm, ola_g89, Izabelle lubią tę wiadomość
-
Jak do 20 bezpiecznie to czemu szpital? Tak z ciekawości pytam.
Jakie śliczne dziewczynki 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2019, 18:05
-
Camilla33 wrote:Kasia gdzie kupilisci Zosi nowe łóżko? My też jednak zdecydowaliśmy, że teraz zmienimy, a łóżeczko obecne będzie dla młodszego synka.
Ogólnie sklepu nie polecam, mimo że meble fajne, to do tej pory czekam na uszkodzone drzwi od szafy- A kontakt ze sklepem i podejście do klienta... masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2019, 19:26
kasia1518