WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ola_g89 wrote:Mamy te same, Pola tez lubi się bawić, ale jeszcze nie kuma żeby dopasować biedronkę do biedronki. Po prostu wkłada mniejsze koło w większe 🤷♀️ A zwierzaki tez mamy z pepco, kilka dokupiłem jeszcze w innych sklepach pojedynczo, bo naprawdę u nas to zabawka #1. Szczególnie krowa. Krowy są najlepsze na świecie 🤷♀️😀
Ja biorę zawsze różne kolory bo jak dam podobne to też ciężko.
-
U nas też się sprawdza drewniana tęcza która służy do wszystkiego, ostatnio jest telefonem, mała przykłada do ucha Ma mało zabawek, ale jak już coś ma, to staram się, żeby to było coś, co można użyć na wiele sposobów i uczy kreatywności
Jak ma coś, co się przyciska i mówi i nie można użyć w żaden inny sposób to szybko idzie w kąt. A taka drewniana tęcza czy klocki nigdy się nie nudzą.Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
p_tt wrote:Jakbyście zaraagowaly jakbyście widziały że opiekunka w żlobku pali papierosy w czasie pracy? Kurde razi mnie to i nie wiem jak się odnieść.
No mega słabo... Przecież po zapaleniu papierosa się wali tym dymem, nawet jak się umyje ręce i zęby. Ja jestem uczulona na zbliżenie się do mojego dziecka po zapaleniu papierosa (a teście palą), więc pewnie zrobiłabym aferę.Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
p_tt wrote:Jakbyście zaraagowaly jakbyście widziały że opiekunka w żlobku pali papierosy w czasie pracy? Kurde razi mnie to i nie wiem jak się odnieść.
p_tt lubi tę wiadomość
-
Teraz jeszcze wyczytałam że w szkołach i obiektach oświatowych jest zakaz palenia.
A właśnie najgorsze jest to, że ona te dzieci przytula, glaszcze. Mąż już zadzwonił do dyrektorki i narobił zadymy 🙄 jeszcze bardziej się wkurzył jak ja.Camilla33 lubi tę wiadomość
-
No i dobrze PTT, no bezprzesady przecież to są małe dzieci. Bleee. I co dyrektorka na to?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 20:18
-
Sama jestem ciekawa jak to jest. Ja nie będę ściemniać bo lubię sobie zapalić, teraz wiadomo jak jestem sama z dzieckiem to nie mam jak, ale jak chodziłam do pracy nie paliłam w pracy w ogóle chociaż nie pracowałam ani z dziećmi ani nawet jakoś z klientami bezpośrednio. Mam wrażenie że to chyba zależy od osoby bo koleżanka kosmetyczka moja pali ale nigdy nie pali w pracy bo schyla się nad klientka i wie że to nie wypada.
-
p_tt wrote:Paplak a jak to było w przedszkolu? Można czy jest zakaz?
Trzebaby poczytac w regulaminie placówki. Wiem, że ogolnie na terenie placowki oswiatowej nie wolno palić, chyba ze jest jakas palarnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 16:56
-
W regulaminie nie ma ani słowa, tylko tyle właśnie znalazłam właśnie że w placówkach oświatowych jest zakaz palenia.
U nas chodziliśmy na palarnie specjalną oddzielona od reszty ale to zakład produkcyjny był. Sama też paliłam w pracy, w ciąży w ogóle, a po porodzie raz. I właśnie przez dziecko nie pale i sto razy bardziej czuła jestem. -
p_tt wrote:W regulaminie nie ma ani słowa, tylko tyle właśnie znalazłam właśnie że w placówkach oświatowych jest zakaz palenia.
U nas chodziliśmy na palarnie specjalną oddzielona od reszty ale to zakład produkcyjny był. Sama też paliłam w pracy, w ciąży w ogóle, a po porodzie raz. I właśnie przez dziecko nie pale i sto razy bardziej czuła jestem.
Tylko być może ona wychodzi na przerwę zapalić poza teren żłobka. Moja znajoma pobiera krew w przychodni i też jak ma przerwę to wychodzi poza obszar przychodni. -
MINNS piękne zdjecie 🥰❤
Dziewczyny to znowu ja i problem z Natalia ,bo tak jak pisałam że 2 tyg temu brała antybiotyk to jesteśmy tydzień po odstawieniu i w tym czasie podaje dicoflor. A od wczoraj wieczora i dzisiaj miała kupkę luźną, oczywiście ja znowu panikuj , bp dmucham chucham w to moje dziecko A one wiecznie coś ma 😢😢😢🤷♀️ samopoczucie jak na tą chwilę oceniam na dobre , nie ma gorączki i się bawi dlatego pytam czy to normalne że po tygodniu , może pojawić się płynna kupka ,Minns lubi tę wiadomość