WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny 😊 Stwierdzam, że opieka nad drugim dzieckiem jest dla nas łatwiejsza i dużo mniej stresująca. Nasze małe Bubu waży 5070g, ubranka zmieniliśmy wszystko na 62. Ze spaniem słabo niestety, ale kiedyś będzie lepiej 😋
Justyna gratuluję! Będzie sporo maluszków 😊 Alunia, Ola jak Wy się czujecie?
Moi chłopcy 😍🥰
JustynaG, kuwejtonka, veritaa, Izabelle, kasia1518, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość
-
Camilla powiedz gdzie kupujesz ubranka? Takie ładne body ma Patryk. Ja się rozglądam to dużo niebieskich i takich dziwnych a nie lubię niebieskiego typowo
-
aLunia wrote:Camilla powiedz gdzie kupujesz ubranka? Takie ładne body ma Patryk. Ja się rozglądam to dużo niebieskich i takich dziwnych a nie lubię niebieskiego typowo
-
Camilla33 wrote:Dziękuję 😊 Praktycznie wszystko ma z c&a. Bawełna piękna, mięciutka, po praniu też się nie zmienia i kolorystyka super. Zamawiam pieciopaki body, spodenki są w dwupakach.
Dzięki wielkie tam nawet nie sprawdzałam🤦 -
kasia1518 wrote:Camilla chłopaki super, póki co wydają się być zupełnie różni 😊
-
U nas dziewczyny to zupełnie różne i wyglądowo i charakterem. Zosia z wyglądu więcej ma taty, a charakter typowo mój. A Gabrysia z wyglądu ciężko stwierdzić- narazie widzę mojego młodszego brata , na pewno będzie bladziocha jak ja ,,a Zosia jest sniada po tacie, a charakterek to ewidentnie po tatusiu... od początku daje w kość 😊
Camilla33 lubi tę wiadomość
kasia1518
-
Camilla33 wrote:Cześć dziewczyny 😊 Stwierdzam, że opieka nad drugim dzieckiem jest dla nas łatwiejsza i dużo mniej stresująca. Nasze małe Bubu waży 5070g, ubranka zmieniliśmy wszystko na 62. Ze spaniem słabo niestety, ale kiedyś będzie lepiej 😋
Justyna gratuluję! Będzie sporo maluszków 😊 Alunia, Ola jak Wy się czujecie?
Czuje się dobrze, dziękuje. Na pewno w porównaniu do pierwszego trymestru jest bajecznie. ❤️ Chociaż mam już naprawdę spory brzuch i wieczorami czuje się jak rasowa ciężarówka 🙈Camilla33 lubi tę wiadomość
-
Tak, jak porównuje zdjęcia to zdecydowanie większy. I znacznie szybciej był widoczny. Pamietam, ze na połówkowych z Pola zazdrościłam laskom w poczekalni, ze było coś widać, a teraz... teraz już ciąży nie ukryje
kuwejtonka, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Na poprawę nastroju napiszę Wam o zaletach posiadania w domu sporo starszego brata Zosia zamiast uczyć sie standardowych słów,to bardzo ładnie mówi Batman,mapa,kupa. Równie pięknie naśladuje zombiaka z gry Minecraft. Aż sie boję pomyśleć co będzie dalej jak tak posiedzą dłużej ze sobą
kuwejtonka, ola_g89, JustynaG, Minns, veritaa lubią tę wiadomość
-
Izabelle, hahahaha Zombiakiem rozwaliłaś system
Niemal każdego dnia jestem pod wrażeniem jak Ania wyrasta na panienkę. Jak naśladuje. Jakie miny strzela, no i zaczyna intonować. Zupełnie inaczej brzmi "mama" gdy mnie pospiesza, inaczej gdy chce się pożalić a inaczej gdy mnie woła.Izabelle lubi tę wiadomość
-
Justyna u nas to samo. Jak mnie wola to tak słodko mamuuusiu a jak mnie ponagla to mamoooooo chodź
Ogólnie mąż nawet stwierdził że w ciągu jednej nocy się strasznie zmieniła. To prawda. Mówi jak najęta. Non stop. Powtarza po nas słowa, niektóre zmienia komicznie. Na gołębia mówi "bokop".Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Wiki też tak nadaje jak najeta. Wczoraj wyganiała siostrę z fotela i nagle słyszę 'zejdz' 🤣 powie już że chce zupę, ciastko czy pić. Spać, balon, buty, kapcie. Części ciała wymienia. Idzie się dogadać oczywiście są też słowa wymyślone jak np mokra chusteczka, na która mówi 'nunu' a jest bardzo ważna bo sto razy dziennie lalkę musi umyć
Ale ogólnie jakiś ciężko okres mamy teraz, strasznie marudna jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 07:19
-
U nas jest dużo lepiej niż było. Spi jak dla mnie cudnie, mamy jedną pobudkę (od 4 dni) na wodę. Trwa to nie więcej niż minutę. Śpi od 20 do 6.30 zazwyczaj a pobudka ok 1. W dzień spi ok 1,5h do 2h więc naprawdę jest super.
Jedyne co mnie ostatnio gryzie to przez to że siedzimy więcej w domu i raczej juz nie wychodzimy na spacery po tym co sie dzieje/... to zaczęłam jej puszczać bajkę. Mam ogromne wyrzuty sumienia tym ardziej że jak wyłączę to płacz okropny i caly dien pozniej baja baja baja.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Monia myślę, że to już dużo jak mówi po swojemu. Zaskoczy cię pewnie któregoś dnia
Ze spaniem w nocy nie narzekam, w dzień spi krótko
Verita myślę, że chwila nic nie zrobi bo bezprzesady. Na pewno też kontrolujesz co ogląda.
Wiki to w ogóle nie jest zainteresowana bajką, bo starszej też puszczę, nie da się być kreatywnym cały dzień. Natomiast piosenki to chętnie by słuchała z YouTube i w kółko baby skark.