WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Minns super że się odezwałaś 😊 Bruno piękny kawaler, wszystkiego dobrego dla niego 🎁🎂🎁
Dziewczyny, dajcie znać gdzie się wybieracie, my też planujemy wyjazd, ale dopiero po nowym roku , cały czas liczymy że Gabrysia trochę się zmieni jak zacznie chodzić , a już stawia po 4-6 kroczki, tylko widać że będzie to u niej dłuższy proces niż u Zosi. Też chcemy takie miejsce żeby dziewczyny miały atrakcje , a powiem Wam że jak się bawią we dwie razem, to jest i nawet godzina/półtorej spokoju, tylko że ja muszę być w pobliżu 😊Minns, Camilla33 lubią tę wiadomość
kasia1518
-
My teraz jedziemy do Szklarskiej Poręby, Apartamenty Malina, mamy apartament w hotelu (2 pokoje w tym aneks kuchenny), na miejscu śniadania do wykupienia. Więcej napiszę jak wrócimy.
A jeszcze zapomniałam napisać, mimo, że minęło pół roku od ostatniego karmienia a mały dalej pamięta, lubi trzymać cyca a jak się przy nim przebieram to mówi mniam mniam mleczko 😂. Ciekawe czy kiedyś zapomni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 07:55
kasia1518 lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek -
Minns moja po pol roku nie zapomniała... Na cycki reaguje największym entuzjazmdm i do dziś walcze z tym zeby ich nie dotykala przy zasypianiu bo po prostu bola.
Co do miejsca my chyba jedziemy do Karpacza do obiektu Osada Sniezka. Tez chcemy apartament ze sniadaniamu na pewno. Jest basen itpCorka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
My byliśmy rok temu w Karpaczu. Poszlismy na Samotnię, następny dzień do schroniska Jelenka po czeskiej stronie, super się szło. W deszczowy dzień byliśmy w Gołebiewskim na basenie, młody się wybawił. Tylko mieliśmy zwykły apartament z jednym pokojem i był dramat, tylko na dworze mlody był zadowolony 😋.wrzesień 2018 - synek
-
Minns wrote:My byliśmy rok temu w Karpaczu. Poszlismy na Samotnię, następny dzień do schroniska Jelenka po czeskiej stronie, super się szło. W deszczowy dzień byliśmy w Gołebiewskim na basenie, młody się wybawił. Tylko mieliśmy zwykły apartament z jednym pokojem i był dramat, tylko na dworze mlody był zadowolony 😋.kasia1518
-
Kuwejtonka bardzo się cieszę 😁
Piotruś w niedzielę skończył dwa lata a ja nadal nie mogę w to uwierzyć. Taki z niego słodki urwis, tak czaruje spojrzeniami że wszyscy wszystko mu wybaczaja. W klubiku ciocie też się nie oparly jego urokowi 😁 Patryk za dwa dni kończy 7 miesięcy, pięknie sam siedzi, zaczął śmigać na 4 kołach i wczoraj stawać na nóżki, gleba piękna zaliczona.
Byliśmy przez 5 dni przed ur Piotrusia w Zalesie Mazury Activ Spa, z pakietem jesienne wakacje. Wypas 😁 Super basen, małpi gaj dla dzieci, na zewnątrz chyba 4 place zabaw, mini zoo, baby club, każdego dnia oddawalismy chłopaków na 2-3 godziny żeby pójść do jacuzzi czy do sauny, na spacer tylko we dwoje. 3 pełne posiłki a jedzenie pyszne 😊 Nad samym jeziorem. Piękna okolica. Dla aktywnych jesteś siłownia, ścianki wspinaczkowe itpkuwejtonka, aLunia lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki
Dawno nie pisałam, w miarę możliwości podczytywałam. Tak więc gratuluję wszystkim mamom kolejnych pociech i ciąż
Widziałam pytania o noclegi. Nie byłam,ale podobno w Krynicy Górskiej jest świetny hotel Czarny potok również pod dzieci. No i Krynica to urokliwe miasteczko.
U nas nic ciekawego. Odpieluchowanie w lesie, nie wykazuje chęci więc nie naciskamy. Z mową bez szału,ale też nie ma tragedii. Noce dalej dramatyczne, ale już się przyzwyczaiłam, że wyspie się po śmierci haha.
Próbuje teraz zadbać o siebie,dzisiaj wstyd byłam pierwszy raz dopiero o fizjoterapeuty uroginekologa i jest tragedia z moją blizna dużo zrostów co by tłumaczyło moje bóle pleców być może w części.
Myślę w końcu iść do pracy, tylko męża teraz nie ma praktycznie w ogóle w domu więc narazie czekam i od stycznia liczę że coś znajdę, tym bardziej że dostałam orzeczenie o niepełnosprawności ale odwołuje się na wyższy stopień to może łatwiej się uda coś znaleźć.
Zdrówka dla was wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 13:47
veritaa, kuwejtonka, kasia1518, Camilla33, aLunia lubią tę wiadomość
-
Kuwejtonka gratuluje!! Jakieś podejrzenia o plec?
Camilla wspaniala z Was rodzinka!
Monia myslalam o Tobie ostarnio. Slicznego masZ synka!
Powiem Wam ze jak odprowadzam Anie do zlobka i widzę tych malych chłopców, to sie bardzo cieszę ze bede tez miala synka nie znaczy to oczywiście ze nie cieszyłabym sie na druga córke ale bardzo bardzo sie cieszeCamilla33 lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
86monia wrote:Camilla
Twoi synowie jak z dwóch różnych ojców 😂ale obaj słodcy
Haha tak 🤣 przez pierwsze 3 miesiące mówiłam, że gdyby nie fakt, że przy nosku ma małą plamke różową która od razu zauważyłam i która jest widoczna na zdjeciach z sali porodowej to bym robiła test dna czy nie doszło do zamiany dzieci w szpitalu 🤣 teraz już widać, że jest bardzo podobny do mojej mamy i brata no i jest blondas jak wszystkie chłopy ze strony mojego ojca. Różnią się niebtylko wyglądem ale i charakterem, Patryk to taki słodki miś, czasem pomarudzi, płacze tylko jak dziąsła bolą albo jest głodny. Gdyby był jak Piotruś pewnie już bym się wystrzeliła w kosmos 🤣 -
veritaa wrote:Hah przepraszam ze to napisze ale skoro tak powiedziała to chyba nic nie widziala
Takie było przesłanie, że nie jest pewna, więc nie będzie mówić, żebym się nie nastawiała Ja nie odebrałam tego jako to, że nie widzi nic, bo w 13/14 tyg nie zawsze są widoczne jąderka u chłopców, a "reszta" początkowo wygląda tak samo, czyli od kręgosłupa odchodzi wypustka płciowa, która jest widoczna u obu płci, ale u chłopców ciut bardziej odstaje od kręgosłupa. A jak nie odstaje jednoznacznie, bo np dziecko leży trochę bokiem no to jest wróżenie z fusów
Najważniejsze, że cała reszta parametrów w normie 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2020, 08:03
Camilla33 lubi tę wiadomość
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
Camilla33 wrote:Haha tak 🤣 przez pierwsze 3 miesiące mówiłam, że gdyby nie fakt, że przy nosku ma małą plamke różową która od razu zauważyłam i która jest widoczna na zdjeciach z sali porodowej to bym robiła test dna czy nie doszło do zamiany dzieci w szpitalu 🤣 teraz już widać, że jest bardzo podobny do mojej mamy i brata no i jest blondas jak wszystkie chłopy ze strony mojego ojca. Różnią się niebtylko wyglądem ale i charakterem, Patryk to taki słodki miś, czasem pomarudzi, płacze tylko jak dziąsła bolą albo jest głodny. Gdyby był jak Piotruś pewnie już bym się wystrzeliła w kosmos 🤣
Camilla, ja się właśnie zastanawiam, jak będzie u nas, bo z pierwszych dwóch miesięcy życia mojego dziecka nie pamiętam nic 🤪Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
veritaa wrote:Jasne ze najważniejsze. U mmie po wyrostku powiedzial wlasnie. I pozniej jak sobie porównywałam zdjecia z USG z Ania to faktycznie u niej ten wyrostek plaski byl
Ja właśnie też porównywałam zdjęcia z poprzedniej ciąży i na obu jest tak samo, czyli nijak 😅 W poprzedniej ciąży, że będzie dziewczynka to się dopiero na połówkowym dowiedziałam.
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021