WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
veritaserum wrote:Dziewczyny ja jeszcze na chwilke wroce z tematem labow. Ktoras dziewczyna wyzej napisala i ja pracujac w branzy sie z tym zgadzam. Robcie badania w labach szpitalnych , jakosc i to jak sprawdzane sa aparaty jedt nieporownywalna do kolchozow w stylu diagnostyla czy cos. Tam jest probek multum , na nic nie ma czasu a probki jezdza po calym kraju. To jest tragedia !! Tylko szpitalne laby. Robia naprawde rzetelnie.
Veritaserum, ale chyba nie jest z tymi laboratoriami tak źle by trzeba było jeździć 15km na badanie krwi skoro pod nosem jest prywatne laboratorium (u mnie w przychodnia współpracuje z bruss). -
Ja przy pierwszej ciąży też nie robiłam bety ,usg miałam 3 przez cała ciąże bo wszystko było dobrze i prawidłowo.Sytuacje zmieniły pozniejsze wydarzenia i teraz drze o kazdy dzien o kazdy brak nudnosci czy strzykniecie w brzuchu .Walczylam o to szczescie prawie 10 lat !!!
promyczek 39, Vlinder lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki z rana.
Cały weekend nie miałam czasu tu zajrzeć bo mąż i córki w domu tak więc zajęć mi nie brakowało. Muszę was nadrobić w ciągu dnia.
My dziś wizytuje my i do 16 chyba w psychiatryku wyląduje.
Życzymy samych szczęśliwych wizytSiwulec, asese, Antonina38 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ciesze sie, ze jesrescie
I ze mam wizyte z rana, bo caly dzien bym chyba oszalala. Oczywiscie z nerwow nufnosci razy 10. Ale jeszcze 40 minut. Oby nie bylo opoznien i bede najszczesliwsza dziewczyna na tym forum, przynajmniej do 15.40Siwulec, asese, nadulek, MamaIgi, Izabelle, promyczek 39, MiSia :), Av lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Już po chorobie, wróciłam dziś do pracy. Nie miałam siły Was podczytywać, ale generalnie z fasolką i ze mną wszystko ok. Teraz znów odliczam czas do wizyty - 13 lutego. Od 2 dni dość mocno pobolewa mnie brzuch i już się zaczynam stresować, do tego boli mnie kręgosłup po prawej stronie w części piersiowej, tak, że aż ledwo siedzę. No ale muszę wytrwać, jeszcze trochę.
Izabelle, Antonina38 lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Dziewczyny ciesze sie, ze jesrescie
I ze mam wizyte z rana, bo caly dzien bym chyba oszalala. Oczywiscie z nerwow nufnosci razy 10. Ale jeszcze 40 minut. Oby nie bylo opoznien i bede najszczesliwsza dziewczyna na tym forum, przynajmniej do 15.40
czekam na informacje od pierwszej najszczęśliwszej dziś mamuśki -
Wyobtazcie sobie, ze nie ma lekarza. Ja mam ostatni dzien 10 tyg ciazy a moze usg mi zrobia w 12. Nie dosc ze nie ma miejsc na badania prenatalbe to mi babeczka kaze wrocic do domu godzine jazdy stad i czekac na telefon.
-
Malgonia wrote:Wyobtazcie sobie, ze nie ma lekarza. Ja mam ostatni dzien 10 tyg ciazy a moze usg mi zrobia w 12. Nie dosc ze nie ma miejsc na badania prenatalbe to mi babeczka kaze wrocic do domu godzine jazdy stad i czekac na telefon.
nie rozumiem... nie ma lekarza ?
spóźni się czy nie wiadomo czy przyjdzie? -
Malgonia wrote:Wyobtazcie sobie, ze nie ma lekarza. Ja mam ostatni dzien 10 tyg ciazy a moze usg mi zrobia w 12. Nie dosc ze nie ma miejsc na badania prenatalbe to mi babeczka kaze wrocic do domu godzine jazdy stad i czekac na telefon.
Jak to nic nie rozumiem ? Przecież to są chyba jakieś żarty !!!4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Nie ma, nie przyszedl. Ale zrobilam dym, ze maja takie terminy ze przepada mi badanie prenatalne i ze nie zaplace za kolejne. Naleza mi sie 4 dzis jest ostatni dzien 10 tyg i musze miec usg zrobione dzis i juz. Maja mi dzis znalezc innego lekarza w innej przychodni.
Marzena782, MiSia :), Av lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Nie ma, nie przyszedl. Ale zrobilam dym, ze maja takie terminy ze przepada mi badanie prenatalne i ze nie zaplace za kolejne. Naleza mi sie 4 dzis jest ostatni dzien 10 tyg i musze miec usg zrobione dzis i juz. Maja mi dzis znalezc innego lekarza w innej przychodni.
Bardzo dobrze zrobiłaś !!! No są bezczelni Poprostu !!
Oby tylko znaleźli !!! I się niczym nie wykręcali .Malgonia lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Malgonia trzymam więc kciuki żeby szybko kogoś ogarnęli dla Ciebie :* dawaj znać
Malgonia lubi tę wiadomość
-
MamaIgi wrote:a mi przypada wizyta na 10tyg i 2 dni ciazy. I teraz sie zastanawiam, czy to jest dobry termin na prenatarne?
-
MamaIgi wrote:a mi przypada wizyta na 10tyg i 2 dni ciazy. I teraz sie zastanawiam, czy to jest dobry termin na prenatarne?
Jeśli mówisz o usg prenatalnym/genetycznym to trochę za wcześnie. Dzidziuś będzie jeszcze za mały. Usg prenatalne robi się najwcześniej w 11tyg., niektórzy piszą, że 11tyg+1dz.Synek ur. w 2016
-
Antonina38 wrote:A mnie dzisiaj przyjadą znajomi z pracy odwiedzić.
A za tydzień dzieci zaczynają ferie i pora zastanowić się gdzie najlepiej wyjechać na narty. Co polecacie? -
justys1236 wrote:Niby w terminie się łapiesz bo jest od 11 tygodnia do 14 tygodnia, tylko czy maluszek nie będzie za mały i przez to może będziesz musiała powtórzyć badanie
Tylko to raczej chodzi o skończony 11 tydzień.MamaIgi, Av, Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość
Synek ur. w 2016
-
nick nieaktualny