WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MamaIgi wrote:a mi przypada wizyta na 10tyg i 2 dni ciazy. I teraz sie zastanawiam, czy to jest dobry termin na prenatarne?
-
Ja też dziś wieczorem wizytuje, pierwszy raz od 3 tygodni, o okropnym przeziębieniu, mam ogromną nadzieję, że wszystko będzie ok. A prenatalne mam w przyszły piątek, zapisywałam się już po poprzedniej wizycie, więc miesiąc przed terminem, nawet sam ginekolog mi doradził, że nie ma co czekać, zawsze łatwiej odwołać niż umówić na ostatnią chwilę
Siwulec, nadulek, MiSia :), asese, Rucola lubią tę wiadomość
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
Ja też dziś mam wizytę proszę o kciuki dziewczyny bo one mają moc
Malgonia straszne to jest że lekarz sobie nie przyszedł a nikt nie zadzwonił nawet żeby cię o tym poinformować to brak szacunku dla pacjentaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 10:58
natalinka, Siwulec, promyczek 39, asese lubią tę wiadomość
-
Mnie najbardziej wkurza ignorancja tych bab. A 12 tydzien to prawie jak 10, prenatalbe mi zrobia w 16 bo tak im pasuje. No ku...
Gdyby nie to, ze chodze prywatnie to mialabym pierwsze usg w 20 tygodniu. Zpbaczymy czy zadzwonia bo jak nie to jesien sredniowiecza im tam zrobieRucola lubi tę wiadomość
-
Nie wierze, udalo sie na 15.30 - 16.00 to bedziemy 3 w tym samym czasie w gabinetach
promyczek 39, Tasia86, Siwulec, MiSia :), nadulek, Rucola lubią tę wiadomość
-
Malgonia bardzo się Cieszę :* teraz tylko czekaj spokojnie na te godzinę :*
Wszystkim wizytującym dziś życzę powodzenia :* samych uśmiechów na buzi i oczywiście PROSIMY O ZDJĘCIA USG!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 11:31
Siwulec, nadulek, Rucola lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
MamaIgi wrote:zasugerowalam sie wypowiedzia Malgosi, a tteraz tak sobie zajrzalam w karte pierwszej ciazy i mialam to badanie w 12+2:)
Ja dokładnie tak samo, właśnie sprawdziłam z ciekawości -
Malgonia wrote:Nie wierze, udalo sie na 15.30 - 16.00 to bedziemy 3 w tym samym czasie w gabinetach
Małgosia bardzo się cieszę, że ci się udało Ja z pewnością będę ostatnia -
Mi sami ustalą termin USG tak samo z amniopunkcją, USG połówkowym i tym po 30 TC. Więc tym wogóle się nie stresuje. Za to przed dzisiejszą wizytą psychiatryku jak nic. Byle do 16
-
Malgonia wrote:Nie wierze, udalo sie na 15.30 - 16.00 to bedziemy 3 w tym samym czasie w gabinetach
-
Zestresowałyście mnie i przepisałam się na 12+1 na USG genetyczne, bo byłam zapisana na 11+1. To było dość głupie z mojej strony zapisać się tak wcześnie, no ale chcemy rodzinie powiedzieć dopiero po tym USG a już ciężko się trzeci miesiąc wymigiwać od picia i ukrywać coraz bardziej wystający brzuszek A chcę rodzicom oprawić zdjecie z USG (kopię) w ramkę i dać jako prezent-niespodziankę.
12+1 powinno być idealnie U mnie to będzie 22 lutego, więc jeszcze dwa tygodnie, ech, ech...
Siwulec, Malgonia, MiSia :), natalinka, Vlinder lubią tę wiadomość
Leon
-
ja dopiero 18:15 ale nie sądzę bym weszła punktualnie
ale brzuch mnie pobolewa raz z prawej raz z lewej strony no i krzyż też się odzywa, lekarz na pierwszej wizycie powiedział ze to normalne i mam się nie przejmować, ale to nie takie proste olać takie boleści -
Siwulec a bierzesz nospe? Mi zazwyczaj pomagala na takie bole.
A bole krzyza to od czego? Mnie zaskoczylo ze tak szybko boli kregoslup, myslalam, ze jak brzuch bede miala to wtedy sie zacznie..
-
Ja w 3 trymestrze nie mogłam chodzić tak bolał mnie kręgosłup to była masakra, dopadły mnie dodatkowo RLS-y na jedną nogę także jak chodziłam spać to miałam dość na samą myśl. Ja miałam na lewą nogą a moja siostra na prawą ( w tym samym czasie chodzilysmy w ciąży, między naszymi synami jest 12 dni różnicy ) , mam nadzieję że w tej ciąży mnie to ominie bo zwariuje! Niestety 3 trymestr jest najciezszy, bynajmniej dla mnie był.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 12:37