WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia1984 wrote:A ja mam mdłości wieczorne od dwóch dni... W odróżnieniu od ostatniego miesiąca kiedy to trwały cały dzień#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Enii wrote:W domu dwóch chłopaków 14 i 16 l. Póki co z usg termin z 21 na 18.09
Enii lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Enii wrote:Witajcie
Dziewczyny jako ze panikuje w 3 ciąży postanowiłam wczoraj podjechać prywatnie do lekarza sprawdzic czy wszystko z Klusią ok.
Tak wiec okazało sie ze to ciaza bliźniacza jednojajowa ( jednokosmowkowa, dwuowodniowa ) Jestem w SZOKU.
kurde ale fajnie skoro w domu "wyrośnięte" rodzeństwo to wręcz idealnie, będzie towarzystwo do psot -
Siwulec wrote:kurde ale fajnie skoro w domu "wyrośnięte" rodzeństwo to wręcz idealnie, będzie towarzystwo do psot
-
nick nieaktualnyEnii wrote:Witajcie
Dziewczyny jako ze panikuje w 3 ciąży postanowiłam wczoraj podjechać prywatnie do lekarza sprawdzic czy wszystko z Klusią ok.
Tak wiec okazało sie ze to ciaza bliźniacza jednojajowa ( jednokosmowkowa, dwuowodniowa ) Jestem w SZOKU.Enii lubi tę wiadomość
-
Ja ogólnie to znowu mam dwa tp. Pierwszy z usg jest idealnie tak jak mam w sówaczku i tp na 20.09. natomiast z OM wychodzi na dzień dzisiejszy 7t0d i tp na 26.09 Będę się trzymać tego z usg bo miałam pozna ovu i z niej wychodzi tak samo.
-
Rucola super, widać gin ma dobry sprzęt. Mam nadzieję że 14.02 też już sobie tak podejrze maluszka i że będzie ok. przerażają mnie te prenatalne.
Eni gratulacjeEnii lubi tę wiadomość
-
Rucola, ale cudo!! Jejku jak pisalaś że dzisiaj rusza rączkami, to az mi łezki do oczu naszły, kurde no rycze co chwile jak baba w ciąży
Ja mam jutro usg- no i jak zwykle- i boje sie i ciesze;-)Siwulec lubi tę wiadomość
-
Co ja widzęęę jakie piękne bobaski ! Gratulacje mamuśki:)
I doczytałam się, ze mamy już pierwszego chłopczyka w grupie:) Serce się raduje!
Ja dzisiaj kolejną - trzecią z rzędu noc zarwałam. Mała dalej gorączkuje, katar, kaszel- dziś umówiłam wizytę u pediatry ;/
Ugotowałam kwaśną i pieprzną pomidorówkę na obiad, córka każdą łyżkę popija wodą ;d chyba trochę przesadziłam:P
Dzisiaj trochę lepiej- odpukać nie dręczą mnie tak mocno mdłości, tfu tfu tfu... i oby już tak zostało !
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -
milka87 wrote:No i tak to jest napisałam swojego posta z uśmiechem, wyróżniałam swoje zdania i co? Zostałam posądzona o to że przesadzam heh a co do atmosfery tutaj to niestety nie zgodzę się z tym że zawsze jest kulturalna ale oczywiście zaznaczam że to tylko moje zdanie więc na luzie a skoro już napisałam to przy okazji witam się miło i serdecznie i miło was poznać
Tu kazda ma swoje zdanie, kazda jest w ciazy. Jestesmy tu po to, zeby sie wymieniac opiniami, doswiadczeniami, watpliwosciami. Jak slusznie zauwazylas jedna kolezanka opuscila grupę, jednak nie nylo to spowodowane zaatakowaniem jej, a z tego co pamietam- kolezance nie podobalo sie, ze co chwila ktoras dziewczyna z grupy krwawi, plami, a w rezultacie traci ciaze.
Takze zadecydowala sama.zuza88 lubi tę wiadomość
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -
nick nieaktualny