WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
frezyjciada wrote:Po niektórych wypowiedziach co do lekarzy stwierdzam, że kocham moją ginke. To anioł, jak rodziłam to pisała smsy do męża jak postęp mimo, że była Wigilia, potem dzwoniła co kilka dni jak się czujemy czy wszystko ok, zaraz po porodzie dostałam wiadomość pełną serduszek o że jest ze mnie dumna
uwielbiam ją, na każdą wizytę Idę w podskokach, bo wiem, że będzie przyjemnie i wesoło
jak starałam się o ciążę to potrafiła wpisać do karty w zaleceniach "dużo sexu z orgazmem" a potem wysyłała smsy czy działamy dobrze, czy ma męża mojego opierniczyć
no drugiej takiej nie ma na świecie!
Leon
-
nick nieaktualny
-
Dlatego ja mam coraz więcej wątpliwości i boję się mu zaufać. Raz przepisał globulki, których w pierwszym trymestrze nie można, posiewu nie chciał zrobić, "bo wyjdzie nam 10 bakterii i nie będziemy wiedzieć co leczyć". Wlaśnie dlatego mam teraz tego drugiego ginekologa w razie czego, ufam mu bardziej, jest wpisany na listę na podanej stronie lekarzy. A z tamtym to muszę przemyśleć, bo nie mam zamiaru za każdym razem wysłuchiwać historii jakie to pacjentki są nierozgarnięte, jak same 16 zachodzą w ciążę, jak kobiety w 26 tyg, ciąży dopiero się o ciąży dowiadują.
-
Av wrote:Ja pierniczę, trzeba było się zapytać po co on lekarzem został, a ginekologiem to już w ogóle. Chyba po to, żeby weekendami skrobanki trzepać na czarno i sobie chatę postawić.
To jest lekarz, który już ponad 30 lat w zawodzie pracuje, a chyba miał niewiele problematycznych pacjentek, więc podejście "byle odwalić dyżur, wizyty itd)".
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrze ze ja mieszkam w malym miescie gdzie lekarze mala ciaze traktuja tak samo jak zaawansowana. Mi ratowali ciążę w 6tc zanim sie dowiedzieliśmy ze to pozamaciczna, lezaly dziewczyny w 7,8 tc z krwawieniami i robili wszystko by tylko ciaza sie utrzymala. To straszne ze mialyscie doczynienie z takimi lekarzami co mowili ze mloda ciaza nie powinna zajmowac szpitalnych lozek..17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualny
-
Ciemnowlosa wrote:Dobrze ze ja mieszkam w malym miescie gdzie lekarze mala ciaze traktuja tak samo jak zaawansowana. Mi ratowali ciążę w 6tc zanim sie dowiedzieliśmy ze to pozamaciczna, lezaly dziewczyny w 7,8 tc z krwawieniami i robili wszystko by tylko ciaza sie utrzymala. To straszne ze mialyscie doczynienie z takimi lekarzami co mowili ze mloda ciaza nie powinna zajmowac szpitalnych lozek..