WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka przykro mi bardzo. A dlaczego byłaś tak szybko na kolejnej wizycie? Przeczuwalas coś? Ja byłam 3 tyg temu a wizyta kolejna dopiero za 1.5tyg w 10tc ale mąż nie kazał przyspieszac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 07:02
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Amy333 wrote:Ja tak mam, robie mi sie co kilka tygodni takie dziadostwo i tkwi przez tydzien dwa, potem samo sie wchlania. Nic poza tym sie nie dzieje;-)
-
Anetka, tak bardzo mi przykro:( trzymaj się kochana..
-
nick nieaktualny
-
Tak czytam o tych Waszych serduszkach i mysle jak z moja dzidzia. Tzn w czwartek było jeszcze ok wszytko biło serce ale nawet nie widziałam na monitorze tylko facet mi to powiedział. Gdy powiedzialam ze chce zobaczyc to mi poqoedzial ze to takie małe ze nie ma co jeszcze ogladac
wiec nic nie wiem nawet ile ma cm. Czekam na zmiane lekarza.w poniedzialek maja mi termin ustalic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciumcioszka wrote:Tak czytam o tych Waszych serduszkach i mysle jak z moja dzidzia. Tzn w czwartek było jeszcze ok wszytko biło serce ale nawet nie widziałam na monitorze tylko facet mi to powiedział. Gdy powiedzialam ze chce zobaczyc to mi poqoedzial ze to takie małe ze nie ma co jeszcze ogladac
wiec nic nie wiem nawet ile ma cm. Czekam na zmiane lekarza.w poniedzialek maja mi termin ustalic
A gdzie mieszkasz?17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Cześć dziewczyny! Witam się w cudnym nastroju. ☺ 25% ciąży za mną.
Piękna pogoda za oknem i jadę właśnie na konie z córką kuzynki. Zostały z mojego karnetu jeszcze 4 godziny więc obiecałam jej że będzie mogła je wykorzystać. A ja zobaczę moje koniki bo się za nimi stęskniłam. To jedno z największych moich ciążowych poświęceń. ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 09:07
Ciemnowlosa, asese, Vlinder, MK.mk, MiSia :), Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny