WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
paulka86 wrote:Dziewczyny co myślicie o sushi od kilku dni za mną chodzi? Mąż mi chciał kupić, ale ja się boję. Niby wiem, że można bez surowej ryby, ale i tak się boję. Nawet mamaginekolog pisała, że można ale mam obawy.
paulka86, Vlinder lubią tę wiadomość
Justyna
-
nick nieaktualny
-
Anteka- bardzo mi przykro
Nasza córka już wie o spodziewanym rodzeństwie- ciężko było nam to ukryć przed niąA ona jest dość dyskretna i wie, że nikt nie może na razie wiedzieć. A tak na co dzień to nie pamięta
Vlinder lubi tę wiadomość
-
Rucola, Ciemnowlosa, Asiek1214, Jola79, promyczek 39, 100krotka30, Deseo, Marlena, Malgonia, KasW91, Paulla89, Tasia86, natalinka, Mum2b, JustynaG, Nika87, sylvi, Herbata, veritaserum, MiSia :), Antonina38, Vlinder, Marzena782, matkapatka, jatoszka, zuza88 lubią tę wiadomość
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
Piękne !!! Ten Wasz Maluch to taki duży człowieczek
od początku tak przyrastał ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 19:43
Ithildin lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
veritaserum wrote:Dziewczyny poradzcie cos bo sie wykoncze. Od kilku dni czuje taka jakby gestq wydzieline w gardle. Nie mam zadnego kataru ani kaszlu tylko ta cholerna wydzielina. To dodatkowo poteguje mi uczucie nudnosci , wymiotow. Ciagle czuje jakbym miala cos w gardle. Probuje odkrztusic ale nic. Co bym mogla na to zabrac ? Czy to samo przejdzie ? Nie jestem chora ani nic z tych rzeczy.
Pomóc mogą inhalacje albo wziewy, ewentualnie acc max ale nie wiem czy mozna przyjmować w ciąży, musisz ulotkę przeczytać#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jejkuuu pięknie!
My na prenatalnych widzieliśmy jak ssie otwarta dlon, cudny widok. Paluszki też pokazał, ogólnie rączkę do góry jakby część dziecko pokazywało
Takie chwilę wynagradzają wszystkoIthildin, Rucola, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Piękne !!! Ten Wasz Maluch to taki duży człowieczek
od początku tak przyrastał ??
natalinka, Rucola, Vlinder lubią tę wiadomość
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
aLunia wrote:100krotka już po samym badaniu gin może określić czy wszystko jest ok po macicy.
No to może nie ma się czym martwićnie mam żadnych niepokojących objawów. Po prostu smutek wdziera się do serca gdy któraś z nas traci swe malenstwo i człowiek kurczowo trzyma się myśli czy u niego wszystko dobrze, bo może to spotkać każda z nas
Oby zle wieści już.się skończyły
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
Ithildin wrote:No własnie na badaniu 5 lutego miał 3,6 cm i miał być 5 dni młodszy niż wg miesiączki, a teraz na prenatalnych wyszło, że tak urósł i równy z miesiączką - albo sprzęt lepszy albo dostał jakiegoś turbodoładowania
Ja mysle ze to sprzet u nas bylo podobnie ze na slabym usg byl mniejszy niz om a teraz na lepszym jest idealnie w omdlatego nikt mi nie powie ze sprzet sie nie liczy awiedza. Wiedza lekarza owszem najwazniejsza ale sprzet tez musi byc dobry
Ithildin lubi tę wiadomość
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
100krotka30 wrote:No to może nie ma się czym martwić
nie mam żadnych niepokojących objawów. Po prostu smutek wdziera się do serca gdy któraś z nas traci swe malenstwo i człowiek kurczowo trzyma się myśli czy u niego wszystko dobrze, bo może to spotkać każda z nas
Oby zle wieści już.się skończyły
100krotka30, MiSia :) lubią tę wiadomość
Syn 21 lat.
Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
Dziś postanowiłam kupić sobie spodnie ciążowe w h&m kupiłam bo noszę na codzień dość obcisłe ubrania i nawet na gumce stare jeansy mnie drażnily a ciążowe kupiłam rozmiar większe żyli 38 mam nadzieję że posłużą do końca ciąży. I fajna sukienkę przylegająca będzie ładnie podkreślać brzuszek na wiosnę która mam nadzieję przyjdzie max za 2 tyg bo nie znoszę zimy brrrr. I o mały włos kupiłbym jeden kaplecik ale nie znam płci i mąż mnie powstrzymał ale był przeslodki
Rucola, Vlinder, Marzena782 lubią tę wiadomość
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
paulka86 wrote:Dziewczyny co myślicie o sushi od kilku dni za mną chodzi? Mąż mi chciał kupić, ale ja się boję. Niby wiem, że można bez surowej ryby, ale i tak się boję. Nawet mamaginekolog pisała, że można ale mam obawy.
Ja już raz jadłam sushi z pieczonym łososiemMożesz przy zamówieniu podkreślić, żeby mocno wypiekli rybę. W sumie tak się zastanawiam, że śledzia też się nie powinno jeść w ciąży, bo to surowa ryba, a to przecież flagowe danie ciężarnych
Synek ur. w 2016
-
Ja suszu też jadłam chyba z 3 razy 2 razy z grillowania łososiem a raz z wędzonym Węgorzem myślę że nie do przesady. Nie zjadłam surowego mięsa, jajka czy ryby ale grillowane mogą byc
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
100krotka30 odgoń zle myśli ja sama się tak zeschizowalam ze masakra. Teraz już jest Ok ale wpadłam w taka panikę ze nawet własnego dziecka nie mogłam zobaczyć na monitorze bo tak szlochalam tylko dlatego ze w głowę sobie wbiłam coś co było bez sensu .... hormony
teraz jest super i Ok na szczęście
Dziewczyny w środę mam usg prenatalne będzie 11 tc +6 chyba będzie Ok co. Za tydzień mam pierwsza wizytę w szpitalu tj 27 goWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 22:00
Tasia86, Mum2b, 100krotka30 lubią tę wiadomość