WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Av trzymam kciuki !:* musi Być dobrze !
Słuchajcie normalnie jakiś pech na około 1 szwagierka 10tydzien okazało się ze ma Toksoplazmozę „ czy któraś z was mogła by mi powiedzieć coś więcej ?” - dodam ze jadła dużo surowego : polska , szynki dojrzewające itp.
Z kolei 2 szwagierka ma Półpaśca .
Im lepiej się czuje dziewczyny tym bardziej się bojeboje ze może być coś nie tak !!!
Mdłości w większości ustały .. przypływ jest energii .. zaraz zaczynam 2 magiczny Trymestr .
A za równy tydzień mam tego samego dnia 2 badania prenatalne u 2 innych lekarzy - jeden na NFZ , drugie badanie u mojego lekarza - Oboje maja certyfikat.4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Marzena782 wrote:Av trzymam kciuki !:* musi Być dobrze !
Słuchajcie normalnie jakiś pech na około 1 szwagierka 10tydzien okazało się ze ma Toksoplazmozę „ czy któraś z was mogła by mi powiedzieć coś więcej ?” - dodam ze jadła dużo surowego : polska , szynki dojrzewające itp.
Z kolei 2 szwagierka ma Półpaśca .
Im lepiej się czuje dziewczyny tym bardziej się bojeboje ze może być coś nie tak !!!
Mdłości w większości ustały .. przypływ jest energii .. zaraz zaczynam 2 magiczny Trymestr .
A za równy tydzień mam tego samego dnia 2 badania prenatalne u 2 innych lekarzy - jeden na NFZ , drugie badanie u mojego lekarza - Oboje maja certyfikat.
Mdłości gdy zbliża się 2 trymestr mijają ja tak miałam w pierwszej ciąży teraz jest 11 tc i mdłości ustąpiły i jest w tedy więcej energi to nie zły objaw wrecz przeciwnie. Co do toksoplazmozy to można się nią zarazić od surowego mięsa więc w ciąży nie zaleca się jedzenie surowego mięsa. Po za tym jak się ją wczesnie wykryje da sie ja wyleczyć i zmniejszyc ryzyko poronienia. A pół pasiec też się leczy ale nie jest tak groźny dla ciąży jak toksoplazmoza
Marzena782 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
jestem w drugiej ciąży 11 tc dziś zaczeliśmy a w domu mamy już prawie 10 miesięcznego syna o niego staraliśmy się prawie 2 lata o drugie się nie staraliśmy 'samo wyszło'
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 21:47
Vlinder, Rucola, promyczek 39, 100krotka30, CzterolistnaKoniczyna, matkapatka, Marzena782, Herbata, monika_86, Mum2b, Antonina38, asese, sylvi, MiSia :), Nika87 lubią tę wiadomość
-
Av wrote:Jadę na IP, położna mi kazała
Trzymajcie proszę kciuki, mam złe przeczucia
Maluszek wyciąga to co potrzebuje i dla mamusi braknie.Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam do zrobienia glukoza i mocz oprócz innych badań. Mocz wiadomo jałowy pojemnik i z środkowego strumienia nacz czo pierwszy mocz? A glukoza to x krwi czy to to wypicia?
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
MK.mk wrote:Prenatalne mialyscie wykonywane dopochwowo czy juz brzusznie? Ja mam jutro i sie zastanawiam czy brać męża
Ja miałam i tak i tak na zmiane. Tak gdzie chodzę to mąż siedzi za kotarka i mnie nie widział, tylko ma wyświetlany obraz z USG. Może też u ciebie jest takie rozwiązanie.
Av myślę o tobie.