WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA tak z anegdot - apropos PRZESADZANIA
moja znajoma w ciąży udawała ze głaszcze psa, nie dotykała go tylko tak Machała rękà 5 cm nad Jego sierścià bo: „zarazki” / pamietam ze zakrztusilam sie jak to zobaczyłam. Pies domowy, zadbany, kanapowy
)
MK.mk, Ithildin lubią tę wiadomość
-
Według ostatniego USG 7 wrześniaagaafabka wrote:Twoja ciąża starsza o 1 dzien
12 wrzesien termin? 
Suwaczka na razie nie zmieniam ( jest ustawiony według OM) może po prenatalnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 19:29
-
Heej dziewczyny, moją córkę rozłożyło i jest w domu, ja też się kiepsko czuje.
Witam nowe mamusie
Ja amolem smarowalam też głowę tan czoło.
Ja kupuję już conieco takie drobiazgi dla dzidzi. Długo się staraliśmy i tyle stresie, chce się w końcu tym cieszyć. Chociaż też raz musiałam już wszystko chować, mam nadzieję że teraz się jednak przyda.
Dużo zdrówka wam zycze.
agaafabka, asese lubią tę wiadomość
-
Paróweczka wrote:Pierwszy poród odbył się poprzez cc ze względu na zagrażająca zamartwicę. Z uwagi na stosunkowo niedługi czas pomiędzy ciążami, gin zasugerował żeby jednak zdecydować się na kolejne cc....
A moge zapytac jaki bedzie odstel miedzy porodami ?
-
nick nieaktualnyCiemnowlosa wrote:Dziekuje Ci za odp zaraz lece po amol w takim razie
jestes w 9 tygodniu, chyba nie łapie Cie rwa kulszowa.. a to samo co mnie. ja od 7 tyg miałam ból ala rwa promieniujący do nogi, baardzo boli do dziś ale połozna od razu się usmiechneła jak powiedziałam o bólu i sama wskazała miejsce bolące po czym powiedziała że macica się powieksza i ciągnie, i ze najpierw bol ala rwa, po 2 miesiach bedzie bol po lewej stronie plecow a na koniec w pachwinach. 2o pare lat doswiadczenia wiec chyba wie co mówi
zuza88, asese lubią tę wiadomość
-
My dzisiaj mieliśmy prenatalne i wszystko super
W piątek wyniki Pappa. Będzie dziewczynka 
MiSia :), KasW91, Justyna2212, Bianka*, aLunia, natalinka, agaafabka, CzterolistnaKoniczyna, Rucola, sylvi, Vlinder, matkapatka, Meghan, Tasia86, Marzena782, Herbata, zuza88, Paulla89, promyczek 39, 100krotka30, Amy333, Antonina38, asese, Ithildin, Natalia1984, Asiek1214, Kadża, Wesoła89, Deseo lubią tę wiadomość

12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -
Av wslolczuje Ci wymiotow.. Moja przyjaciolka meczyla sie z wymiotami cale 9 miesiecy , a nawet wymiotowala podczas porodu! Potrafila pol nocy przesiedziec nad sedesem.. Jednak zycze Ci aby Cie opuściło jak najszybciej.
-
anemic wrote:My dzisiaj mieliśmy prenatalne i wszystko super
Jeej zazdroszczę, że już wiesz. Gin sprawdzał dokładnie czy się ładnie ułożyła? -
aLunia wrote:Jeej zazdroszczę, że już wiesz. Gin sprawdzał dokładnie czy się ładnie ułożyła?
Po prostu się pokazała
W prawdzie powiedział, że jeszcze do potwierdzenia, ale myślimy, że nic by nie mówił gdyby nie widział. Bo my nie pytaliśmy
agaafabka, Vlinder, asese, MiSia :) lubią tę wiadomość

12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -
agaafabka wrote:jestes w 9 tygodniu, chyba nie łapie Cie rwa kulszowa.. a to samo co mnie. ja od 7 tyg miałam ból ala rwa promieniujący do nogi, baardzo boli do dziś ale połozna od razu się usmiechneła jak powiedziałam o bólu i sama wskazała miejsce bolące po czym powiedziała że macica się powieksza i ciągnie, i ze najpierw bol ala rwa, po 2 miesiach bedzie bol po lewej stronie plecow a na koniec w pachwinach. 2o pare lat doswiadczenia wiec chyba wie co mówi

Ja juz nie wiem co mnie lapie. Ponad tydzien temu bol prawej nogi od posladka do stopy teraz bol karku i plecow. W zyciu tak nie mialam
a najgorsze ze trzeba to zniesc bez niczego
agaafabka lubi tę wiadomość
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
anemic wrote:Po prostu się pokazała
W prawdzie powiedział, że jeszcze do potwierdzenia, ale myślimy, że nic by nie mówił gdyby nie widział. Bo my nie pytaliśmy 
Rozumiem. Pewnie przy następnej wizycie jeszcze potwierdzi. U nas kompletnie nic nie mówił, a my w sumie też nie pytaliśmy i tak za dużo emocji.
W każdym bądź razie ogromnie gratuluję
-
anemic wrote:My dzisiaj mieliśmy prenatalne i wszystko super
Gratuluje córeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 20:25
monika_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Av wrote:Jadę na IP, położna mi kazała

Trzymajcie proszę kciuki, mam złe przeczucia

Trzymam mocno kciuki! Odezwij się jak będziesz mogła. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.