WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA tak z anegdot - apropos PRZESADZANIA
moja znajoma w ciąży udawała ze głaszcze psa, nie dotykała go tylko tak Machała rękà 5 cm nad Jego sierścià bo: „zarazki” / pamietam ze zakrztusilam sie jak to zobaczyłam. Pies domowy, zadbany, kanapowy
)
MK.mk, Ithildin lubią tę wiadomość
-
agaafabka wrote:Twoja ciąża starsza o 1 dzien
12 wrzesien termin?
Suwaczka na razie nie zmieniam ( jest ustawiony według OM) może po prenatalnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 19:29
-
Heej dziewczyny, moją córkę rozłożyło i jest w domu, ja też się kiepsko czuje.
Witam nowe mamusie
Ja amolem smarowalam też głowę tan czoło.
Ja kupuję już conieco takie drobiazgi dla dzidzi. Długo się staraliśmy i tyle stresie, chce się w końcu tym cieszyć. Chociaż też raz musiałam już wszystko chować, mam nadzieję że teraz się jednak przyda.
Dużo zdrówka wam zycze.agaafabka, asese lubią tę wiadomość
-
Paróweczka wrote:Pierwszy poród odbył się poprzez cc ze względu na zagrażająca zamartwicę. Z uwagi na stosunkowo niedługi czas pomiędzy ciążami, gin zasugerował żeby jednak zdecydować się na kolejne cc....
A moge zapytac jaki bedzie odstel miedzy porodami ? -
nick nieaktualnyCiemnowlosa wrote:Dziekuje Ci za odp zaraz lece po amol w takim razie
jestes w 9 tygodniu, chyba nie łapie Cie rwa kulszowa.. a to samo co mnie. ja od 7 tyg miałam ból ala rwa promieniujący do nogi, baardzo boli do dziś ale połozna od razu się usmiechneła jak powiedziałam o bólu i sama wskazała miejsce bolące po czym powiedziała że macica się powieksza i ciągnie, i ze najpierw bol ala rwa, po 2 miesiach bedzie bol po lewej stronie plecow a na koniec w pachwinach. 2o pare lat doswiadczenia wiec chyba wie co mówizuza88, asese lubią tę wiadomość
-
My dzisiaj mieliśmy prenatalne i wszystko super
W piątek wyniki Pappa. Będzie dziewczynka
MiSia :), KasW91, Justyna2212, Bianka*, aLunia, natalinka, agaafabka, CzterolistnaKoniczyna, Rucola, sylvi, Vlinder, matkapatka, Meghan, Tasia86, Marzena782, Herbata, zuza88, Paulla89, promyczek 39, 100krotka30, Amy333, Antonina38, asese, Ithildin, Natalia1984, Asiek1214, Kadża, Wesoła89, Deseo lubią tę wiadomość
12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -
Av wslolczuje Ci wymiotow.. Moja przyjaciolka meczyla sie z wymiotami cale 9 miesiecy , a nawet wymiotowala podczas porodu! Potrafila pol nocy przesiedziec nad sedesem.. Jednak zycze Ci aby Cie opuściło jak najszybciej.
-
anemic wrote:My dzisiaj mieliśmy prenatalne i wszystko super
Jeej zazdroszczę, że już wiesz. Gin sprawdzał dokładnie czy się ładnie ułożyła? -
aLunia wrote:Jeej zazdroszczę, że już wiesz. Gin sprawdzał dokładnie czy się ładnie ułożyła?
Po prostu się pokazałaW prawdzie powiedział, że jeszcze do potwierdzenia, ale myślimy, że nic by nie mówił gdyby nie widział. Bo my nie pytaliśmy
agaafabka, Vlinder, asese, MiSia :) lubią tę wiadomość
12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -
agaafabka wrote:jestes w 9 tygodniu, chyba nie łapie Cie rwa kulszowa.. a to samo co mnie. ja od 7 tyg miałam ból ala rwa promieniujący do nogi, baardzo boli do dziś ale połozna od razu się usmiechneła jak powiedziałam o bólu i sama wskazała miejsce bolące po czym powiedziała że macica się powieksza i ciągnie, i ze najpierw bol ala rwa, po 2 miesiach bedzie bol po lewej stronie plecow a na koniec w pachwinach. 2o pare lat doswiadczenia wiec chyba wie co mówi
Ja juz nie wiem co mnie lapie. Ponad tydzien temu bol prawej nogi od posladka do stopy teraz bol karku i plecow. W zyciu tak nie mialama najgorsze ze trzeba to zniesc bez niczego
agaafabka lubi tę wiadomość
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
anemic wrote:Po prostu się pokazała
W prawdzie powiedział, że jeszcze do potwierdzenia, ale myślimy, że nic by nie mówił gdyby nie widział. Bo my nie pytaliśmy
Rozumiem. Pewnie przy następnej wizycie jeszcze potwierdzi. U nas kompletnie nic nie mówił, a my w sumie też nie pytaliśmy i tak za dużo emocji.
W każdym bądź razie ogromnie gratuluję -
anemic wrote:My dzisiaj mieliśmy prenatalne i wszystko super
Gratuluje córeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 20:25
monika_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Av wrote:Jadę na IP, położna mi kazała
Trzymajcie proszę kciuki, mam złe przeczucia
Trzymam mocno kciuki! Odezwij się jak będziesz mogła. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.